Vakantie vieren in de Achterhoek, in Drenthe of in Spanje

​Bij Bewust Achterhoek zijn ook een aantal ondernemers aangesloten die een ecologische, groene of duurzame camping of accomodatie runnen in de Achterhoek.

Dat is fijn! Want veel mensen die aandacht geven aan hun persoonlijke ontwikkeling willen, ook in hun vakantie, graag meer terug naar de natuur of op een meer duurzame manier leven. En waarom niet lekker dicht bij huis?

Dus zoek je een fijne plek in de Achterhoek om een aantal dagen te vertoeven kijk dan wat onze aanbieders te bieden hebben. We zetten in deze blog de mogelijkheden graag voor je op een rij.
 

  
 

Vakantie vieren in de Achterhoek

Bij Tonny en Janny op minicamping en B&B 't Hofke in Olburgen kun je heerlijk kamperen. Er zijn 14 plaatsen. Als je wilt kun je het labyrint wandelen of meedoen met de meditaties. Slapen in een yurt is ook een mogelijkheid en tevens een bijzondere ervaring.

In Almen kun je terecht bij Maaike en Pieter op Kampeerboerderij de Baankreis. Naast twee originele boshutten die je kunt huren is er ook een mooie, rustige en milieuvriendelijke camping.

Gery Morrenhof maakt voor haar gasten in de prachtig gelegen B&B De Schutte in Silvolde een heerlijk, zoveel mogelijk biologisch, ontbijt met o.a. zelfgebakken speltbrood en eigen gemaakte jam.

Ook Meta Dame heeft een Bed&Breakfast op een mooie groene en stille plek in Halle. En misschien trakteert Meta je wel op een klankschalenconcertje!

In het buitengebied van Vorden kun je logeren in vakantiehuisje Appel dat wordt verhuurd door Denise en Paul Hillige. Deze accomodatie, met eigen ingang en tuin, is geheel privé en zeer comfortabel. Je kunt hier ook terecht voor Bed&Breakfast.

Houd je van een comfortabel en stil vakantieplekje, lekker op jezelf of met z'n tweeen? Huur dan een weekend, midweek of een week de duurzaam verbouwde groepsaccomodatie van Aarde-Werk de Stegge bij Jan-Willem van de Velde en Gea Boessenkool in Winterswijk. Er is bovendien altijd van alles te beleven en te doen.
 


 

Bedding voor bezinning

Zoek je een fijne plek om je een paar dagen te bezinnen en tegelijkertijd ondersteuning te krijgen van een ervaren en betrokken gastvrouw? Ga logeren bij Marjo Vliegen in 's-Heerenberg. Zij biedt Bedding voor bezinning. Om je weer helemaal op te laden. Alleen of met je partner.

Slapen in een yurt in Drenthe

Niet in de Achterhoek maar wel in het mooie Drenthe kun je verblijven op Lloc doci van Miranda en Ad. Lloc doci is een plaats voor vrije tijd waar je kunt ontspannen en slapen in een prachtig ingerichte Yurt. Je kunt ook kiezen om deel te nemen aan een kunst- of theaterweek!

Of toch naar Spanje voor het Festval van de Liefde?

Wil je toch naar het buitenland reizen deze zomer en wil jij de kwaliteit van je leven verdiepen? Dan is het Festival van de Liefde dat Diana Bergsma organiseert in Spanje misschien een mooie keuze. 
 

Fijne vakantie!

Saskia Juijn
​Coördinator Bewust Achterhoek​

Vond jij deze blog interessant of inspirerend? Abonneer je dan op de tweewekelijkse nieuwsbrief met daarin een overzicht van de nieuwste blogs!

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...