BEDDING voor bezinning | 's-Heerenberg

Weet je niet meer wat je wilt? Hou je al veel te lang alle ballen in de lucht? Voel je je moe of opgebrand?

VERLANG JE NAAR.....

Rust en tijd te nemen voor jezelf. Even afstand te nemen van je dagelijkse leven. Tijd te hebben om stil te staan bij wat echt belangrijk voor je is. Een inspirerende plek om tot rust te komen. Deskundige en betrokken begeleiding. Samen te wandelen.

Dan bied ik je wat je nodig hebt. Een driedaags verblijf. Twee overnachtingen, met op maat afgesproken ondersteuning door mij en met inbegrip van alle maaltijden. De data worden in overleg vastgesteld. Je kunt zowel door de week of in het weekend je Bezinnings dagen plannen. Kosten € 395 all-in. 

Ook voor stellen. De gastenkamer beschikt over een tweepersoonsbed. 

Marjo Vliegen

Over Marjo Vliegen | 's-Heerenberg

Verbaasd en verbijsterd was ik, toen ik ontdekte dat het leven IN mij zit. 

Mijn werk is gericht op het vertrouwd raken met alles wat je voelt in je lijf, waardoor persoonlijke groei en bewustwording op gang kunnen komen. Lichaamswerk vind ik een eenvoudige, direct werkende methode die ondersteunend is in de ontdekkingsreis naar jouw mogelijkheden en kwaliteiten.

Aan je eigen ontwikkeling werken is niet altijd leuk; er komen ook momenten dat je er weerstand tegen hebt. Ik ben ontwapenend en werk vanuit mijn hart. Ik weet je bijna altijd te verleiden om de weerstand te laten varen en met een glimlach te doen wat je te doen staat. 

Sinds 1991 ben ik werkzaam als therapeut Emotioneel Lichaamswerk. Vanuit mijn praktijk in ‘s-Heerenberg geef ik avondcursussen, trainingsdagen, weekends, individuele sessies en coaching. Als ervaren lichaamstherapeute geef ik graag het vak door aan trainers en therapeuten. Daarom geef ik met veel plezier les aan een beroepsopleiding (Academie voor Psychodynamica) en ben ik gestart met een bijscholing Lichaamsgericht werken. 

Tevens ben ik aangesloten bij Hulpverlening na Seksueel Misbruik. Ik werk zeer regelmatig met volwassenen die een geschiedenis hebben van seksueel misbruik. Mijn ervaring is dat heling op gang komt als het stilzwijgen doorbroken kan worden. Zoals cliënten zeggen: “Het pijnlijkste is dat ik er niet over kon praten”. De lichaamsgerichte benadering geeft cliënten een nieuwe helende ervaring.


Foto 7 Marjo Vliegen Foto 4 Marjo Vliegen Klik om te vergroten

InnerMotion Lichaamswerk en relatiecoaching
Marjo Vliegen

Bewust Achterhoek
Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek