Wie zijn we

Een netwerk met enthousiaste professionals en organisaties

Een netwerk met enthousiaste professionals en organisaties

Bewust Achterhoek is een levendig netwerk van professionals die mensen helpen om bewust, gezond, duurzaam en gelukkig (samen) te leven. Iedere professional doet dat op zijn eigen manier en vanuit zijn eigen interesse en expertise. 

Het netwerk biedt voor ieder wat wils, waar je ook staat of heen wilt. Of je nu op zoek bent naar yogalessen, handvatten om gezonder te leven, beweging, producten van duurzaam gerecycled materiaal, biologische groente en vlees, lokale steekproducten of een restaurant dat hiermee werkt, antwoorden op opvoedkundige vragen, inzicht in jezelf, of zelfs de betekenis van het leven: er is altijd iemand te vinden binnen Bewust Achterhoek die je verder kan helpen.

Via de nieuwsbrief met de maandagenda houden we je op de hoogte van alle activiteiten van de leden.

Coördinatoren

Athilde Whyte

Ik ben Athilde Whyte en heb per 1  januari 2020 samen met Tineke het platform Bewust Achterhoek overgenomen.

Zelf was ik er al jaren als ondernemer bij aangesloten. Mijn overtuiging is dat we samen meer zijn.

Bewust zijn betekent voor mij vanuit je hart en passie de wereld mooier en liefdevoller willen maken. Hoe meer bewust we zijn, van ons eigen gedrag en de impact die we op onze omgeving hebben, des te meer keuzes we kunnen maken. Keuzes voor een mooie duurzame Achtehoek. Hier zet ik me dan ook met hart en ziel voor in. 

Mijn kracht ligt in het coördineren van een grote hoeveelheid 'klussen' en het organiseren van evenementen. Dat zet ik dan ook in voor dit mooie netwerk.

Met mijn eigen bedrijf, Athilde Whyte's Flow, is het mijn missie om meer bewustzijn te creëren zodat je volle potentie geleefd kan worden. Hierdoor ben je gelukkig en vrij! Mijn grootste talent is dat ik mensen ECHT ZIE, zonder oordeel of mening. Hierdoor ben ik de perfecte spiegel. Door mijn eigen reis en mijn intuïtie heb ik alles in huis om mensen te helpen hun dromen te leven en hun hart te volgen door persoonlijk leiderschap te nemen. 

Mijn motto: Things are always working out for me!