Wie zijn we

Een netwerk met enthousiaste professionals en organisaties

Een netwerk met enthousiaste professionals en organisaties

Bewust Achterhoek is een levendig netwerk van professionals die mensen helpen om bewust, gezond, duurzaam en gelukkig (samen) te leven. Iedere professional doet dat op zijn eigen manier en vanuit zijn eigen interesse en expertise. 

Het netwerk biedt voor ieder wat wils, waar je ook staat of heen wilt. Of je nu op zoek bent naar yogalessen, handvatten om gezonder te leven, beweging, producten van duurzaam gerecycled materiaal, biologische groente en vlees, lokale steekproducten of een restaurant dat hiermee werkt, antwoorden op opvoedkundige vragen, inzicht in jezelf, of zelfs de betekenis van het leven: er is altijd iemand te vinden binnen Bewust Achterhoek die je verder kan helpen.

Via de nieuwsbrief met de maandagenda houden we je op de hoogte van alle activiteiten van de leden.

Coördinatoren

Tineke Veenstra en Caroline Steenbergen

Tineke Veenstra en Caroline Steenbergen

Per 1-8-2022 heeft Caroline Steenbergen de stap genomen om mede-coördinator van Bewust Achterhoek te worden.  

Tineke was sinds 1-1-2021 coördinator. Caroline was al lid van het kernteam. Wij hebben de taken verdeeld en werken fijn samen met onze kernteamleden Agnes en Barbara, en met Ronja die de social media activiteiten verzorgt.

Tineke

Tineke

Tineke: "Ik was al een aantal jaren lid van Bewust Achterhoek als ondernemer en ik geloof in de synergie van samenwerking. Verbinding is het fundament van waaruit ik leef. Dat ervaar ik bij de aangesloten aanbieders van Bewust Achterhoek.

Vanuit mijn eigen bedrijf Kernkracht-10 coach ik mensen die met de vraag worstelen: "waar gaat mijn leven over en hoe geef ik dat vorm?" Met veel plezier zie ik dat het werkelijk mogelijk is om te gaan voor het leven waarvoor je in de wieg gelegd bent, waardoor mensen veel gelukkiger in het leven staan.

Mijn motto: Doe elke dag waar je het meest zin in hebt!"

Caroline

Caroline

Caroline: "Ik heb vrij recent een grote verandering doorgemaakt in mijn leven. Ik was al jarenlang loopbaancoach, en heb nu zelf mogen ervaren dat het van belang is om datgene te doen waar je energie van krijgt, blij van wordt en waarvan je echt kunt genieten. Ik geef het nu met nog meer overtuiging door aan mijn cliënten.

Bij Bewust Achterhoek word ik blij van de verbinding die ik onderling voel, de leuke dingen die we samen op touw zetten, de kracht die ik voel bij samenwerking, de inspirerende contacten met de aanbieders.

Mijn motto: Als je wilt veranderen, dan moet je de verandering zijn." 

Het Kernteam

Het Kernteam

Agnes, Barbara en Caroline

Agnes Tuinte coacht professionals om hun werk/praktijk tot bloei te laten komen. Door onderliggende blokkades en overtuigingen te onderzoeken ontdekken haar cliënten nieuwe mogelijkheden. Zin in een frisse kijk? Zie dan voor meer agnesziet.nl.

Barbara Ligtenberg is stress en burn-out coach. Haar missie is "mezelf zijn, mezelf vertrouwen, mezelf ontwikkelen, voor, door en met anderen". Zij gelooft in verbinden en met elkaar het verschil maken. Nieuwsgierig? Kijk dan op bli-j coaching.

Ronja Jansen is een creatieveling. Zij creëert prachtige animatiefimpjes, illustreert boeken en leeft haar creativiteit heerlijk uit in huis. Benieuwd naar haar werk? Zie artstation.com/ronjachounette.

Alle drie de dames willen graag invulling geven en een bijdrage leveren aan ons mooie netwerk Bewust Achterhoek.

 

Ondersteuning Social Media

Ronja