Wie zijn we

Een netwerk met enthousiaste professionals en organisaties

Een netwerk met enthousiaste professionals en organisaties

Bewust Achterhoek is een levendig netwerk van professionals die mensen helpen om bewust, gezond, duurzaam en gelukkig (samen) te leven. Iedere professional doet dat op zijn eigen manier en vanuit zijn eigen interesse en expertise. 

Het netwerk biedt voor ieder wat wils, waar je ook staat of heen wilt. Of je nu op zoek bent naar yogalessen, handvatten om gezonder te leven, beweging, producten van duurzaam gerecycled materiaal, biologische groente en vlees, lokale steekproducten of een restaurant dat hiermee werkt, antwoorden op opvoedkundige vragen, inzicht in jezelf, of zelfs de betekenis van het leven: er is altijd iemand te vinden binnen Bewust Achterhoek die je verder kan helpen.

Via de nieuwsbrief met de maandagenda houden we je op de hoogte van alle activiteiten van de leden.

Coördinator

Tineke Veenstra

Het Kernteam

Het Kernteam

Agnes, Barbara en Caroline

Agnes Tuinte coacht professionals om hun werk/praktijk tot bloei te laten komen. Door onderliggende blokkades en overtuigingen te onderzoeken ontdekken haar cliënten nieuwe mogelijkheden. Zin in een frisse kijk? Zie dan voor meer agnesziet.nl.

Barbara Ligtenberg is stress en burn-out coach. Haar missie is "mezelf zijn, mezelf vertrouwen, mezelf ontwikkelen, voor, door en met anderen". Zij gelooft in verbinden en met elkaar het verschil maken. Nieuwsgierig? Kijk dan op bli-j coaching.

Caroline Steenbergen is actief op het gebied van (loopbaan)coaching, outplacement en EFT (Emotional Freedom Techniques). In haar begeleiding zijn zowel bewustwording als verbinding sleutelbegrippen. Meer weten? Zie cstwee

Mieke van Driel helpt als professional organizer/opruimcoach met het creëren van rust, ruimte en overzicht in huis, administratie & werkplek. Door praktische hulp, advies en coaching gaat ze samen met de cliënt op zoek naar een passend systeem. Benieuwd naar haar werk? Zie labyrint-organizing.

Alle vier de dames willen graag invulling geven en een bijdrage leveren aan ons mooie netwerk Bewust Achterhoek.

 

Ondersteuning Social Media

Mieke