Privacy statement

Bewust Achterhoek verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Achterhoek wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Achterhoek werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Achterhoek (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Achterhoek / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Achterhoek?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Achterhoek verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Achterhoek verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Achterhoek. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Achterhoek, kan Bewust Achterhoek aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Achterhoek verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Achterhoek verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Achterhoek gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Achterhoek slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Achterhoek maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Achterhoek verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Achterhoek blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Achterhoek het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Achterhoek onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Achterhoek gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Achterhoek vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Achterhoek. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Achterhoek niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Achterhoek heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Achterhoek en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Achterhoek is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Achterhoek behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Achterhoek, gevestigd in Achterhoek en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in de Achterhoek

Onze Professionals

Guy Andreoli

Coaching - Diverse Coaching
InTune persoonlijke groei en bewustwording

InTune persoonlijke groei en bewustwording
Guy Andreoli
Doesburg

Irene Veerbeek

Coaching - Wandelcoaching
Zon Onderweg coaching, Praktijk voor wandelcoaching en zingeving

Zon Onderweg Coaching
Irene Veerbeek
Vorden

Marinda van Hierden

Coaching - Diverse Coaching
Coaching met het Schildenmodel van Je Innerlijke Familie

Marinda van Hierden Coaching & Sociaal Werk
Marinda van Hierden
Warnsveld

Lichaamsgerichte Therapie
Massage bij Kanker

Praktijk de Cirkel Rond - Heelhuus Gezondheidscentrum
Anoushka Ebbinge-van Rappard
Warnsveld

Natuurgeneeskunde
Met aandacht en bewustwording naar een betere gezondheid

De iJkpraktijk Natuurgeneeskunde
Natasha Eikenhorst
Halle

Massage
'Pantha Rei': Praktijk voor Integratieve Massage, geeft wellness massages

Praktijk I-Massage
Pieternel van Aspert
Silvolde

Stressmanagement
Stress de baas?!

Refinding
Simone Wopereis
Winterswijk

Centra voor Bewustwording
Het Bezielend Inspiratie Centrum (BIC) - een plek voor ontmoeting

BIC - Bezielend Inspiratie Centrum
Erna Wagenaar
Lochem

Kinderen-Ouders
Sessies voor ontspanning voor kinderen en volwassenen

Praktijk Anneke Stuij
Anneke Stuij-Stegehuis
Lochem

Kleurentherapie
Balans herstellen en ontspannen met kleurenpunctuur

Praktijk Yugen
Ine de Blok
Terborg

Eten & Drinken
Thee beleving

Puur Cha Do
Heleen Mombarg
Groenlo

Communicatie en presentatie
Herma Spreekt - stemacteur, voice over - De juiste stem bij het juiste woord

Massagepraktijk Herma Lekker in je vel
Herma van den Enk
Harfsen

Coaching - Diverse Coaching
Fluisterhart Coaching

Fluisterhart Coaching/Mens en Veerkracht
Debora Tempelman
Doetinchem

Kristallen en (Edel)stenen
De Edelstenenzolder

AdahLayn, Krachtplek van licht & De Edelstenenzolder
Adelaine Legters
Doetinchem

Wellness
Viva-Gezond Magneetsieraden en wellnessaccessoires

Viva-Gezond
Mariska Oolhorst
Zelhem

Homeopathie
Innergy for life: Praktijk voor bewustwording en optimale gezondheid: klassieke homeopathie, Access

Innergy for life
Janny Jansen
Gorssel

Coaching - Relatiecoaching
Relatie Coaching - Stress Coaching - Persoonlijke Coaching

Relatiecoaching Eigeninzicht
Joke Seinen
Breedenbroek

Massage
Holistische massage praktijk voor spier problemen en innerlijke bewustwording

De Handwijzer
Connie Bulsink
Hengelo gld.

Communicatie en presentatie
Online presentatie, Online netwerken

ZZPstudio
Erwin Bot
Lochem

Psychotherapie
Focussen en dromen

Psychotherapie praktijk Mia Smeltzer
Mia Smeltzer
Zelhem

Mediation
Uit elkaar? Kies voor Mediation & Coaching. Uit liefde voor je kind - 100% in belang van je kind

1Door Mediation & Coaching
Renata Vermeulen
Ulft

Coaching - Wandelcoaching
Wandelcoaching; voor als je op zoek bent naar (meer) rust en balans in je leven

Topaas Coaching
Agnes Snelooper-Konijnenbelt
Zelhem

Opleiding en Training
Intuïtieve ontwikkeling/mediumschap -Akasha trainingen verschillende Workshops

Praktijk Ineke Heitink
Ineke Heitink
Didam

Grafisch- en Webdesign
ZZPstudio - Webdesign, huisstijl & grafische vormgeving voor zzp-ers

ZZPstudio
Erwin Bot
Lochem

Retraites
Innergy for life: meerdaagse retraites wereldwijd

Innergy for life
Janny Jansen
Gorssel

Coaching - Lifecoaching
Rust in je hoofd, doelen bereiken, over blokkades heen stappen en lekkerder in je vel zitten.

MarijeCoaching
Marije Vermeulen
Lochem

Craniosacraal therapie
Cranio Scaraal; 'geraakt worden door aanraking'

Cranio Sacraal en Massage Zutphen
Susanna Redeker
Zutphen

Familie- en systeemopstellingen
Wilma te Paske psychosociaal therapeut

1951
Wilma te Paske
Aalten

Energetisch werk
Individuele begeleiding in het hier en nu en nog iets verder

Helderlichtinzicht
Wilmi Eppink en Ronnie Bennink
Vragender

Energetisch werk
Alternatieve geneeswijze

Essentie-Aalten
Edwin Hospes
Aalten

Coaching - Diverse Coaching
Coaching in de natuur/ meditatie concerten

Lucerna Welzijnscoaching
Dagmar Buesink
Lichtenvoorde

Healing en reading
Spiritueel Healer - Trance(altered state) -Soul Body Fusion

Praktijk Ineke Heitink
Ineke Heitink
Didam

Kristallen en (Edel)stenen
Het Edelstenenwinkeltje

Het Edelstenenwinkeltje
Sunniva van 't Hoff en Peter te Riet
Zutphen

Massage
Praktijk Mevrouw Slak

Praktijk Mevrouw Slak
Bernarda Looman
Zelhem

Retraites
InnerMotion Lichaamswerk en Bezinning

InnerMotion Lichaamswerk en Bezinning
Marjo Vliegen
's-Heerenberg

Energetisch werk
Innergy for life: Praktijk voor bewustwording en optimale gezondheid: Access Bars, Touch of Matrix,

Innergy for life
Janny Jansen
Gorssel

Winkels
Zuiver Geluk conceptstore Zutphen

Zuiver Geluk
Ria Borst
Zutphen

Verhuur Accommodaties
Move and Grow - School voor het leven

Move and Grow
Don Zagt, Yanna Spenkelink
Laren

Eten & Drinken
Moesgaard, theetuin en Landwinkel Landgoed Verwolde

Landgoed Verwolde/ Moesgaard & Landgoedwinkel Verwolde
Julie van der Borch
Laren Gld

Coaching - Wandelcoaching
Verlies verwerken met wandelcoaching

Begeleiding bij verlies
Imelda Verheij
Lichtenvoorde

Coaching - Diverse Coaching
Leer je eigen veerkracht te vergroten (mét alpaca's)

Het Land van Kempers
Natasja Kardos
Geesteren Gld

Voedingsadvies & Coaching
Ben je klaar voor een heerlijk vitaal leven?

Heerlijk vitaal
Ingrid Willemsen
Zevenaar

Coaching - Diverse Coaching
de Weiden coachen met paardenkracht

de Weiden
Monique Weiden
Beltrum

Energetisch werk
Welleco ECOtherapie zorgt voor energetische balans in organisaties

Welleco ECOtherapie
Ruud Pleune en Janny Wigman
Zutphen

Centra voor Bewustwording
Holistisch spiritueel centrum Rezonans - voor bezinning en rust - ook verhuur mogelijk

Rezonans
Ans de Graaf
Warnsveld

Coaching - Diverse Coaching
Voor kinderen, jongeren en volwassen. Leef het leven zoals het is bedoeld, met plezier en vertrouwen

AdahLayn, Krachtplek van licht & De Edelstenenzolder
Adelaine Legters
Doetinchem

Zelfrealisatie
Facilitator voor The Work van Byron Katie, Contextuele Benadering

ContextueelWerk
Marianne L. van der Meer
Doetinchem

Coaching - Diverse Coaching
Diverse coaching

Coachingspraktijk Jelsma
Lucie Jelsma
Doetinchem

Massage
de Witte Roos- Praktijk voor massage en innerlijke groei

de Witte Roos
Willy ter Berg
Silvolde

Winkels
Het Edelstenenwinkeltje

Het Edelstenenwinkeltje
Sunniva van 't Hoff en Peter te Riet
Zutphen

Weblog

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek