Privacy statement

Bewust Achterhoek verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Achterhoek wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Achterhoek werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Achterhoek (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Achterhoek / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Achterhoek?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Achterhoek verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Achterhoek verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Achterhoek. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Achterhoek, kan Bewust Achterhoek aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Achterhoek verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Achterhoek verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Achterhoek gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Achterhoek slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Achterhoek maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Achterhoek verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Achterhoek blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Achterhoek het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Achterhoek onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Achterhoek gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Achterhoek vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Achterhoek. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Achterhoek niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Achterhoek heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Achterhoek en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Achterhoek is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Achterhoek behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Achterhoek, gevestigd in Achterhoek en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Onze Professionals

Yvonne Diersen

Natuurgeneeskunde
Body Wealth - voor jouw welzijn!

Body Wealth
Yvonne Diersen
Sinderen

Lisette Leerkes

Relatietherapie
Relatietherapie bij Lisette Leerkes in Terborg

Lisette Leerkes
Terborg

Christina Spijkerman

Yoga
Yoga Studio met verschillende yoga lessen en Mindful walk cursus

Yoga van het Hart-Studio
Christina Spijkerman
Zeddam

Ademtherapie
4 Je Leven - Hans Keupink

4 Je Leven
Hans Keupink
Zutphen

Energetisch werk
Aureole Linda Brink

Aureole Linda Brink
Linda Brink
Winterswijk

Dans & Beweging
Tango LIbre - Argentijnse Tango: Lessen en salons

TangoLibre
Free Zwart
Warnsveld

Energetisch werk
Reiki/Shambhala praktijk,healing, cursus, geleide meditatie and more.

Reiki/Shambhala praktijk "De Zevende Straal"
Bennie Gartsen
Toldijk

Energetisch werk
Praktijk Yugen, Ik help jou in balans te komen en voluit van het leven te genieten.

Praktijk Yugen
Ine de Blok
Terborg

Traumatherapie
Traumatherapie bij Lisette Leerkes in Terborg

Lisette Leerkes
Terborg

Psychosociale therapie
Praktijk voor natuurgeneeskunde Manasha - In harmonie worden wie je bent

Praktijk voor natuurgeneeskunde Manasha
Karin Gescher
Zelhem

Homeopathie
Homeopathiepraktijk voor kinderen Annemieke van Dalum

Homeopathiepraktijk voor kinderen
Annemieke van Dalum
Dieren-zuid

Massage
Ontspannen door Integratieve Massage

Massage Lochem
Erwin Bot
Lochem

Kristallen en (Edel)stenen
De Edelstenenzolder

AdahLayn, Krachtplek van licht & De Edelstenenzolder
Adelaine Legters
Doetinchem

Stressmanagement
Grip op je stress

Refinding
Simone Wopereis
Winterswijk

Winkels
Webshop met egyptische kruiden, oliën, sieraden

Rezonans
Ans de Graaf
Warnsveld

Financiële dienstverlening
Maria Dolphijn financiële administraties en coaching

Maria Dolphijn
Steenderen

Kleding
2e handskleding & conceptstore Lyfstyl

LYFSTYL 2nd hand boetiek
Marloes Polman
Lichtenvoorde

Administratieve dienstverlening
Ontzorging finance, HRM en beleid

Genietcafé Zutphen BV
Gijs Peteroff
Zutphen

Opleiding en Training
Intuïtieve ontwikkeling/mediumschap -Akasha trainingen verschillende Workshops

Praktijk Ineke Heitink
Ineke Heitink
Didam

Opleiding en Training
Ga van tegenslagen naar voorspoed en word weer kapitein op eigen schip!

Succesvol Veranderen
Victor van Hunnik
Doetinchem

Dieren
Klassieke homeopathie voor dieren

Gaasbeekhuys - Klassieke homeopathie voor dieren
Wilma Gaasbeek
Lochem

Kinderen-Ouders
Coaching en therapie voor kinderen en ouders

Praktijk Kindertijd
Kirsten van Berchum
Lochem

Opleiding en Training
Intuitieve Trainingen

Intuitieve Trainingen
Zutphen

Psychosociale therapie
In je Element - Praktijk voor psychodynamische therapie

In je Element
Gabriela Stokvis
Lochem

Massage
Zorgmassage voor (kwetsbare) ouderen, chronisch en terminaal zieken en minder-validen

Praktijk Ingrid Velthuis
Ingrid Velthuis
Didam

Creativiteit
The Art of Color

Atelier 'Kunst van de kleur'
Aaf Renkema
Vorden

Centra voor Gezondheidszorg
Zorg voor hormonale balans! Advies bij menstruatieproblemen, overgang, PMS, borstkanker

Care for Women - Edith Garritsen
Edith Garritsen
Vorden

Centra voor Gezondheidszorg
Specialist in preventieve zorg! Healthchecks - Preventie Hart-en Vaatziekten

Care for Human - Edith Garritsen
Edith Garritsen
Vorden

Kristallen en (Edel)stenen
Het Edelstenenwinkeltje

Het Edelstenenwinkeltje
Sunniva van 't Hoff en Peter te Riet
Zutphen

Therapie (diverse)
Lichaamsgerichte psychotherapie en coaching

Praktijk Vinke
Carin Vinke
Winterswijk - Meddo

Eten & Drinken
Genietcafé Zutphen

Genietcafé Zutphen BV
Gijs Peteroff
Zutphen

Eten & Drinken
Moesgaard, theetuin en Landwinkel Landgoed Verwolde

Landgoed Verwolde/ Moesgaard & Landgoedwinkel Verwolde
Julie van der Borch
Laren Gld

Lichaamsgerichte Therapie
Massage bij Kanker

Praktijk de Cirkel Rond - Heelhuus Gezondheidscentrum
Anoushka Ebbinge-van Rappard
Warnsveld

Stressmanagement
Training, stresscounseling en relatiebegeleiding

IreneFreyja
Irene Niessink
Warnsveld

Kleurentherapie
Balans herstellen en ontspannen met kleurenpunctuur

Praktijk Yugen
Ine de Blok
Terborg

Wellness
Viva-Gezond Magneetsieraden en wellnessaccessoires

Viva-Gezond
Mariska Oolhorst
Zelhem

Coaching - Lifecoaching
Stoere Mannen Coaching

Stoere Mannen Coaching
Otto Wilgenhof
Leuvenheim

Kinderen-Ouders
Sessies voor ontspanning voor kinderen en volwassenen

Praktijk Anneke Stuij
Anneke Stuij-Stegehuis
Lochem

Voetreflexologie & Voetzorg
Shanti Touch VoetreflexPlustherapie

Shanti Touch
Ineke van Halteren
Lengel

Sjamanisme
Sjamanisme en Sjamanistische Healing

Sjamanistisch Therapeutisch Centrum Droomwever
Rieke Meinen
Winterswijk

Centra voor Bewustwording
Holistisch spiritueel centrum Rezonans - voor bezinning en rust - ook verhuur mogelijk

Rezonans
Ans de Graaf
Warnsveld

Financiële dienstverlening
Grip op je geldzaken, boekhouding en preventie van schulden!

Financieel Sterk
Jan Buist
Gelselaar

Therapie (diverse)
Energy Move - Jin Shin Jyutsu

ENERGY-MOVE
Ineke Bultman
Zeddam

Body Stress Release
Een lichaam vrij van spierspanning herstelt en functioneert optimaal!

Body Stress release regio Doetinchem
Anika Meijer
Terborg

Ouderenzorg
Praktijk Ingrid Velthuis

Praktijk Ingrid Velthuis
Ingrid Velthuis
Didam

Ademtherapie
Je eens zo gezonde middenrifademhaling kan aan een onderhoudsbeurt toe zijn. Dat lucht op!

Praktijk YogaWise
Yvonne Dekker
Lochem

Healing en reading
Quantum Soul healing in combinatie met Trance healing

Praktijk Ineke Heitink
Ineke Heitink
Didam

Centra voor Bewustwording
Het Bezielend Inspiratie Centrum (BIC) - een plek voor ontmoeting

BIC - Bezielend Inspiratie Centrum
Erna Wagenaar
Lochem

Coaching - Relatiecoaching
Relatie Coaching - Stress Coaching - Persoonlijke Coaching

Relatiecoaching Eigeninzicht
Joke Seinen
Breedenbroek

Natuurgeneeskunde
Schüssler Celzouten Mineralen therapie

Praktijk de Cirkel Rond - Heelhuus Gezondheidscentrum
Anoushka Ebbinge-van Rappard
Warnsveld

Tips uit de agenda

Weblog

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!