Privacy statement

Bewust Achterhoek verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Achterhoek wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Achterhoek werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Achterhoek (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Achterhoek / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Achterhoek?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Achterhoek verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Achterhoek verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Achterhoek. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Achterhoek, kan Bewust Achterhoek aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Achterhoek verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Achterhoek verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Achterhoek gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Achterhoek slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Achterhoek maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Achterhoek verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Achterhoek blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Achterhoek het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Achterhoek onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Achterhoek gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Achterhoek vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Achterhoek. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Achterhoek niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Achterhoek heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Achterhoek en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Achterhoek is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Achterhoek behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Achterhoek, gevestigd in Achterhoek en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in de Achterhoek

Onze Professionals

Renate Heinen

Coaching - Diverse Coaching
Hartzaak is Hoofdzaak

Hartzaak is Hoofdzaak
Renate Heinen
Varsseveld

Denise Hillege en Paul Becker

Verhuur Accommodaties
Vakantiehuisje 'Appel' voor zes personen op oude boerderij Helderboom

Helderboom
Denise Hillege en Paul Becker
Vorden

Yvonne Vruggink

Creativiteit
Creatieve Fotografie

Yin Fotografie
Yvonne Vruggink
Hengelo

Therapie (diverse)
Mindful Analysis - Krijg inzicht via een e-mailtraject van een week

SchrijfWeg
Mieke Scholten
Gendringen

Kristallen en (Edel)stenen
Edelstenen, mineralen en kristallen

Stenen Museum Winkeltje
Bianca Oonk
Lichtenvoorde

Massage
de Witte Roos- Praktijk voor massage en innerlijke groei

de Witte Roos
Willy ter Berg
Silvolde

Medium
Medium

Praktijk Ineke Heitink
Ineke Heitink
Didam

Creativiteit
Atelier 'Kunst van de Kleur'

Atelier 'Kunst van de Kleur'
Aaf Renkema
Vorden

Healing en reading
Innerlijk Zien, Praktijk voor Intuïtieve Begeleiding in Dieren

Innerlijk Zien
Marleen Raaijmakers
Dieren

Natuurgeneeskunde
Ontspanning voor kinderen en volwassenen

Praktijk Anneke Stuij
Anneke Stuij-Stegehuis
Lochem

Muziek, Klank en Stemexpressie
Voice Medicine

Voice Medicine
Joyce Hellendoorn
Neede

Coaching - Diverse Coaching
Fluisterhart Coaching

Fluisterhart Coaching/Mens en Veerkracht
Debora Tempelman
Doetinchem

Kinderen-Ouders
Vakantiezorgvilla De Gouden Zon

Praktijk Sarya + Stichting Vakantiezorgvilla De Gouden Zon
Marga Borghorst
Doesburg

Muziek, Klank en Stemexpressie
Singer/songwriter; muziektheater

Gerdy van der Graaf
Keijenborg

Coaching - Diverse Coaching
Ten Have EFT en Paardencoach

tenhave-coaching.nl
Marie-Josee ten Have
Beltrum

Counselling
Diepgaande transformatie consulten

Boerderij de Vrije Geest
Jaco Elken
Toldijk

Kristallen en (Edel)stenen
Het Edelstenenwinkeltje

Het Edelstenenwinkeltje
Sunniva van 't Hoff en Peter te Riet
Zutphen

Massage
Ontspanningsmassage

Praktijk voor Rebalancing HARA
Trudy Kalisvaart
Doesburg

Financiële dienstverlening
Grip op je geldzaken, boekhouding en preventie van schulden!

Financieel Sterk
Jan Buist
Gelselaar

Coaching - Lifecoaching
Blijvende verandering door beweging met betrokken mensen

3CCC-Coaching
Winny Van Buuren - Tessers
Almen

Natuurgeneeskunde
Betula Kruiden

Betula Kruiden
Thea van Hoof
Halle

Coaching - Diverse Coaching
Intuitieve Trainingen

Intuitieve Trainingen
Zutphen

Financiële dienstverlening
Maria Dolphijn financiële administraties en coaching

Maria Dolphijn
Steenderen

Centra voor Bewustwording
Parabool - organiseert lezingen, workshops en belevingsavonden.

Vereniging Parabool
Parabool
Hengelo

Natuurgeneeskunde
Energetische Therapie, Coaching en Counseling bij ziekte, stress, angst en pijn

Praktijk voor energetisch coaching
Nicolette te Selle
Winterswijk

Therapie (diverse)
4 Je Leven - Hans Keupink

4 Je Leven
Hans Keupink
Zutphen

Coaching - Diverse Coaching
InTune persoonlijke groei en bewustwording

InTune persoonlijke groei en bewustwording
Guy Andreoli
S-heerenberg

Muziek, Klank en Stemexpressie
Spirit Sound Sjamanistische Concerten

Yin Fotografie
Yvonne Vruggink
Hengelo

Land- en Tuinbouw
De Kruudhof Pluktuin

de Kruudhof
Janneke en Theo Wagenaar, Laurens Maatman, Thea van Hoof
Halle

Familie- en systeemopstellingen
Wilma te Paske psychosociaal therapeut

Praktijk voor bewustwording en zelfontwikkeling
Wilma te Paske
Doetinchem

Verhuur Accommodaties
De Kruudhof, moestuin voor liefhebbers, met cursusruimte

de Kruudhof
Janneke en Theo Wagenaar, Laurens Maatman, Thea van Hoof
Halle

Coaching - Loopbaancoaching
Aan-Bod Loopbaancoaching

Aan-Bod Loopbaancoaching
Tineke Veenstra
Leuvenheim

Sjamanisme
Neo-sjamanistisch therapeut

Gezondheidspraktijk WIGO
Margo Luberti
Winterswijk

Eten & Drinken
Gastgalerij Ankomm'n - daghoreca met buitenterras en meer!

Gastgalerij Ankomm'n
Anita Duenk en Hans Hendriks
Winterswijk, Corle

Coaching - Wandelcoaching
Een wandelsessie helpt om doelgericht stappen te zetten!

Begeleiding Partnerverlies
Imelda Verheij
Lichtenvoorde

Therapie (diverse)
Anita Eeltink; Praktijk EFT-Aalten

Praktijk EFT-Aalten
Anita Eeltink
Aalten

Coaching - Diverse Coaching
Coaching in de natuur

Lucerna Welzijnscoaching
Dagmar Buesink
Lichtenvoorde

Coaching - Diverse Coaching
Innerlijk Zien, Praktijk voor Intuïtieve Begeleiding in Dieren

Innerlijk Zien
Marleen Raaijmakers
Dieren

Persoonlijke verzorging
Ervaar de holistische weg naar schoonheid voor huid, hart en ziel

House of Green
Edyta Zielinska
Sinderen

Retraites
Innergy for life: meerdaagse retraites wereldwijd

Innergy for life
Janny Jansen
Gorssel

Energetisch werk
Energetische Begeleiding

New Leaves
Friedy Wisselink
Westendorp

Land- en Tuinbouw
Permacultuur-tuin Lief Lekkerland

Lief Lekkerland
Willem Beekman
Lochem

Communicatie en presentatie
Herma Spreekt - stemacteur, voice over - De juiste stem bij het juiste woord

Massagepraktijk Herma Lekker in je vel
Herma van den Enk
Harfsen

Coaching - Diverse Coaching
InnerPulse: 1-op-1 coaching - lichaamsgericht & mindful

InnerPulse
Ans Hoogland
Zutphen

Hypnotherapie
Hypnotherapie, psychosociaal therapie en kindertolk

Homeostase
Carla van Meurs
Doetinchem

Coaching - Lifecoaching
Rust in je hoofd, doelen bereiken, over blokkades heen stappen en lekkerder in je vel zitten.

MarijeCoaching
Marije Vermeulen
Lochem

Familie- en systeemopstellingen
Familie- en systeemopstellingen met Arjan Verschuur

Arjan Verschuur
Neede

Dieren
Paardenwaarden Safari's, Groenlo

Margriet Markerink, creatieve diensten
Margriet Markerink
Groenlo

Coaching - Bedrijfscoaching
Grip op je geldzaken, boekhouding en preventie van schulden!

Financieel Sterk
Jan Buist
Gelselaar

Winkels
Stenen Museum Winkeltje

Stenen Museum Winkeltje
Bianca Oonk
Lichtenvoorde

Weblog

Advertenties

Ontwikkel jezelf door het volgen van uitdagende programma’s in het Membership Programma!

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek