Privacy statement

Bewust Achterhoek verwerkt persoonsgegevens van haar klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen. In dit privacy statement wordt uitgelegd welke gegevens Bewust Achterhoek wanneer, waarom en op welke manier verwerkt.

Bewust Achterhoek werkt samen met Bewust Netwerk voor de online ontwikkeling van websites, de online dienstverlening en de promotie van de online vermeldingen en agenda events van de leden op andere online platforms.

Wanneer verzamelt Bewust Achterhoek (persoons)gegevens?

Dit privacy statement is van toepassing op de verwerking van de door klanten, aanbieders, abonnees en andere belangstellenden en contactpersonen verstrekte persoonlijke informatie en data verkregen bij de aanvraag, inschrijving en het gebruik van onze diensten en bij een bezoek aan de Bewust Achterhoek / Bewust Netwerk websites.

Wij verzamelen ook gegevens wanneer je je abonneert op onze nieuwsbrief, informatie opvraagt, een vraag stelt, reageert op onze website of op een andere manier met ons in contact treedt.

Welke (persoons)gegevens verwerkt Bewust Achterhoek?

Van nieuwsbrief abonnees

Bewust Achterhoek verzamelt abonneegegevens zoals naam, e-mailadres, IP-adres.

Van leden/klanten

Bewust Achterhoek verzamelt contactgegevens zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, geboortedatum, IP-adres, KvK-nummer en bankgegevens, gegevens met betrekking tot eerdere bestellingen en gebruik van onze diensten. Ook slaan wij contacthistorie op, bijvoorbeeld wanneer je een vraag stelt aan Bewust Achterhoek. Als je gebruik maakt van onze support hebben we je contactgegevens en kunnen we de inhoud van de gesprekken bewaren om je in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn en onze eigen informatievoorziening te verbeteren.

Overige persoonsgegevens die je zelf actief verstrekt bijvoorbeeld door een online profiel op deze website aan te maken of vermelding van jouw activiteiten op onze website en in de nieuwsbrieven.

Afbeeldingen welke leden plaatsen bij hun vermelding of event kunnen persoonsgegevens bevatten. Het plaatsen van deze afbeeldingen geschied op initiatief en verantwoording van de leden zelf.

In het algemeen

In aanvulling op de persoonsgegevens die je zelf verstrekt aan Bewust Achterhoek, kan Bewust Achterhoek aanvullende persoonsgegevens verzamelen, vastleggen en verwerken over jouw gebruik van onze diensten en website(s). Afhankelijk van de diensten die je bij ons afneemt, bewaart Bewust Achterhoek verkeers- en locatiegegevens. Het betreft uitsluitend gegevens met betrekking tot jouw communicatie, niet de communicatie zelf.

We verzamelen ook gegevens over de door jou gebruikte apparatuur, zoals een unieke device ID, de versie van het besturingssysteem instellingen van het apparaat dat je gebruikt om onze website te bezoeken, alsmede gegevens over het gebruik van onze website(s), zoals het tijdstip waarop je ons bezoekt en de onderwerpen die je bekijkt. De respons (open en kliks) op onze e-mail nieuwsbrieven worden ook op individueel niveau vastgelegd.

Waarom verwerken wij (persoons)gegevens

Bewust Achterhoek verwerkt persoonsgegevens om haar diensten te kunnen leveren. Zo slaan wij gegevens op voor het aanmaken van een account, de financiële administratieve afhandeling en het uitvoeren van onze dienstverlening. Ook heeft Bewust Achterhoek gegevens nodig bij het (kunnen) beantwoorden van vragen, het afhandelen van klachten en het verwerken van eventuele terugvorderingen. Na het plaatsen van een bestelling wordt een klant-, offerte- en factuurnummer gekoppeld aan jouw account.

Daarnaast bewaren wij je IP-adres uit veiligheidsoverwegingen. Zo kan worden nagegaan vanaf welk IP-adres wordt ingelogd op het account of wijzigingen worden doorgevoerd. Bewust Achterhoek slaat ook andere verkeers- en locatiegegevens op teneinde haar dienstverlening mogelijk te maken en/of administratief en financieel af te kunnen wikkelen.

Bewust Achterhoek maakt gebruik van cookies op haar websites. Dit doen wij om onze websites te analyseren en optimaal te laten functioneren en om de dienstverlening te verbeteren. Lees hierover meer in ons cookie statement.

Derde ontvangers

Bewust Achterhoek verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Bewust Achterhoek blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Jouw rechten

Onder de AVG heeft iedereen een aantal rechten. Je kunt aan Bewust Achterhoek het verzoek doen tot inzage in welke persoonsgegevens wij van jou verwerken. Ook wordt aangegeven hoe en waarom wij die gegevens verwerken. Verwerkt Bewust Achterhoek onjuiste of onvolledige gegevens, dan passen wij dit op jouw verzoek aan. Ook kan je een verzoek doen tot verwijdering. Het kan zijn dat Bewust Achterhoek gehouden is de gegevens nog wel voor andere doeleinden (administratie, fiscale bewaarplicht) te verwerken. Indien je het vermoeden hebt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig of onjuist verwerken, dan kun je die verwerking ook laten beperken. Ook kan je bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens voor marketingdoeleinden of overige doeleinden. Het recht op dataportabiliteit is nieuw onder de AVG. Je kunt Bewust Achterhoek vragen om jouw persoonsgegevens over te (laten) dragen. Tot slot kan je een gegeven toestemming voor het ontvangen van de nieuwsbrief (uitschrijven nieuwsbrief) of een andere verwerking weer intrekken.

Merendeel van bovengenoemde rechten kan je zelf regelen via het Loginpanel van Bewust Achterhoek. Uiteraard kun je contact met ons opnemen via het contactformulier om van je rechten gebruik te maken.

Heb je het idee dat Bewust Achterhoek niet in overeenstemming met de privacywetgeving handelt? Of heb je opmerkingen of vragen, dan horen wij dit uiteraard graag.
Per 25 mei 2018 kan je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiliging

Bewust Achterhoek heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen en monitort en beveiligt al haar diensten (on)zichtbaar tegen misbruik en fraude. Bewust Achterhoek en Bewust Netwerk schakelen bij de uitvoering van haar diensten tevens derden in. Voor zover deze derden bij het uitvoeren van de betreffende diensten (persoons)gegevens verwerken, doen zij dit in de hoedanigheid van verwerker. De betreffende verwerker ontvangt uiteraard alleen de noodzakelijke gegevens en wordt (contractueel) verplicht een passend niveau van beveiliging te hanteren en zorgvuldig om te gaan met persoonsgegevens. Persoonsgegevens worden bovendien niet langer bewaard dan noodzakelijk. Bewust Achterhoek is wettelijk verplicht om verkeers-en locatiegegevens voor justitiële onderzoeks- en opsporingsdoeleinden te bewaren op basis van de Wet Bewaarplicht Telecomgegevens.

Links naar andere websites

Op onze website tref je links aan naar andere websites. Hoewel deze websites met zorg zijn geselecteerd of van bij ons aangesloten leden zijn, kunnen wij geen verantwoordelijkheid dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Lees hiervoor de privacy statement, indien aanwezig, van de website die u bezoekt.

Vragen

Als je vragen of opmerkingen hebt over dit privacy statement horen we die natuurlijk graag. Laat het weten via het contactformulier of neem contact op met Bewust Netwerk.

Wijziging van Privacy Statement

Bewust Achterhoek behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit Privacy Statement.
Mei 2018

Bewust Achterhoek, gevestigd in Achterhoek en Bewust Netwerk, gevestigd in Lochem zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Deze week in de Achterhoek

Onze Professionals

Margriet Markerink

Dieren
Paardenwaarden Safari's, Groenlo

Margriet Markerink, creatieve diensten
Margriet Markerink
Groenlo

Arjan Verschuur

Familie- en systeemopstellingen
Familie- en systeemopstellingen met Arjan Verschuur

Arjan Verschuur
Neede

Edwin Hospes

Energetisch werk
Alternatieve geneeswijze

Essentie-Aalten
Edwin Hospes
Aalten

Psychosociale therapie
In je Element - Praktijk voor psychodynamische therapie

In je Element
Gabriela Stokvis
Lochem

Massage
Massage Doetinchem

Massage Doetinchem - waar je ontspannende of diepgaande massages kunt ontvangen
Wim Leunen
Doetinchem

Opleiding en Training
Intuitieve Trainingen

Intuitieve Trainingen
Zutphen

Therapie (diverse)
Slaap coach

Ikwilslapen.nu
Maarten van Hal
Zevenaar

Dieren
Dierentolk

Dierentolk
Piek Stor
Zutphen

Centra voor Bewustwording
Holistisch spiritueel centrum Rezonans - voor bezinning en rust - ook verhuur mogelijk

Rezonans
Ans de Graaf
Warnsveld

Coaching - Diverse Coaching
Seybelt Paardencoaching

Seybelt Paardencoaching
Christa Aarnink
Winterswijk-kotten

Natuurgeneeskunde
Almara Praktijk voor Natuurlijke Geneeswijze

Almara Praktijk voor Natuurlijke Geneeswijze
Anna Hoekstra-Bernhardt
De Steeg

Eten & Drinken
Gezond leven begint bij gezond eten!

Anneriet Meerema - Detoxcoach
Anneriet Meerema
Borculo

Therapie (diverse)
Sarya, praktijk voor speltherapie en spirituele therapie

Praktijk Sarya + Stichting Vakantiezorgvilla De Gouden Zon
Marga Borghorst
Doesburg

Energetisch werk
"Energieke Hulp Bij Onbalans"

Praktijk Ik Voel Me Fijn
Krista Aalbrecht
Zutphen

Lichaamswerk
Rebalancing: Jezelf voelen, jezelf zijn!

Praktijk voor Rebalancing HARA
Trudy Kalisvaart
Doesburg

Verhuur Accommodaties
Vakantiehuisje 'Appel' voor zes personen op oude boerderij Helderboom

Helderboom
Denise Hillege en Paul Becker
Vorden

Coaching - Diverse Coaching
de Weiden coachen met paardenkracht

de Weiden
Monique Weiden
Beltrum

Winkels
Zuiver Geluk conceptstore Zutphen

Zuiver Geluk
Ria Borst
Zutphen

Massage
Praktijk DrukVrij - Even weg van het moeten en al die drukte

DrukVrij (praktijk voor een gezond en DrukVrij leven)
Michèle Janssen
Zevenaar

Kristallen en (Edel)stenen
Het Edelstenenwinkeltje

Het Edelstenenwinkeltje
Sunniva van 't Hoff en Peter te Riet
Zutphen

Body Stress Release
Een lichaam vrij van spierspanning herstelt en functioneert optimaal!

Body Stress release regio Doetinchem
Anika Meijer
Terborg

Persoonlijke verzorging
Ervaar de holistische weg naar schoonheid voor huid, hart en ziel

House of Green
Edyta Zielinska
Sinderen

Therapie (diverse)
Identiteit-gerichte psychotraumatherapie

Jolanda Koster Psychologie
Jolanda Koster
Ulft

Coaching - Lifecoaching
In je Element - Coaching

In je Element
Gabriela Stokvis
Lochem

Verhuur Accommodaties
Ruime groepsaccomodatie met slaapgelegenheid

Aarde-Werk de Stegge Praktijkschool voor Duurzaamheid
Jan-Willem van de Velde
Winterswijk Kotten

Therapie (diverse)
Energique

Praktijk Energique
Yvonne Scherjon
Zutphen

Sjamanisme
Persoonlijke sjamanistische sessies en inwijdingen

Blue Kachina
Martijn en Agnetha Stevens
Brummen

Natuurgeneeskunde
Praktijk voor natuurgeneeskunde - gezondheid: eet en adem je fit

Praktijk voor natuurgeneeskunde Grietje van Veen
Grietje van Veen
Doetinchem

Dans & Beweging
TangoLibre Argentijnse Tango

TangoLibre
Free Zwart
Warnsveld

Retraites
BEDDING voor bezinning

InnerMotion Lichaamswerk en relatiecoaching
Marjo Vliegen
's-Heerenberg

Reiki en magnetiseren
Praktijk Iris Gerritsen magnetiseur/ regio Doetinchem

Praktijk Iris Gerritsen
Iris Gerritsen
Kilder

Lichaamsgerichte Therapie
Lichaamswerk en relatiecoaching

InnerMotion Lichaamswerk en relatiecoaching
Marjo Vliegen
's-Heerenberg

Financiële dienstverlening
Grip op je geldzaken, boekhouding en preventie van schulden!

Financieel Sterk
Jan Buist
Gelselaar

Coaching - Diverse Coaching
Mindfulness, labyrintwerk, meditatie, coaching, bezinningsdag,persoonlijke begeleiding (Vrouwen 45+)

De Triskel
Tonny van Deudekom
Olburgen

Dans & Beweging
Chakradance (Rythm for your Soul)

Inner Freedom Journey
Kirsten Westerkamp
Zutphen

Cranio-sacraal therapie
Als artsen je zeggen "Daar moet je mee leren leven" kom dan eens met mij praten.

VitaalTotaal praktijk voor Cranio Sacraal en Coaching
Roy van de Geer
Groenlo

Winkels
Stenen Museum Winkeltje

Stenen Museum Winkeltje
Bianca Oonk
Lichtenvoorde

Eten & Drinken
Voedingsadvies voor meer vitaliteit - Voor iedereen die gezond & fit wil leven èn een andere kij

Bolwerk Diëtiste Praktijk
Ingrid Bolwerk
Zutphen

Coaching - Lifecoaching
Rust in je hoofd, doelen bereiken, over blokkades heen stappen en lekkerder in je vel zitten.

MarijeCoaching
Marije Vermeulen
Lochem

Voedingsadvies & Coaching
Ben je klaar voor een heerlijk vitaal leven?

Heerlijk vitaal
Ingrid Willemsen
Zevenaar

Opleiding en Training
Opleiding sjamanisme - Puur en krachtig sjamanisme in meerdere jaren

Blue Kachina
Martijn en Agnetha Stevens
Brummen

Centra voor Bewustwording
Parabool - organiseert lezingen, workshops en belevingsavonden.

Vereniging Parabool
Parabool
Hengelo

Massage
Heel je zijn en laat je energie weer stromen door integratieve massage

Massagepraktijk Heel je Zijn
Anita van Abeelen
Lintelo

Massage
Ontspanningsmassage

Praktijk voor Rebalancing HARA
Trudy Kalisvaart
Doesburg

Verhuur Accommodaties
De Kruudhof, moestuin voor liefhebbers, met cursusruimte

de Kruudhof
Janneke en Theo Wagenaar, Laurens Maatman, Thea van Hoof
Halle

Familie- en systeemopstellingen
Wilma te Paske psychosociaal therapeut

Praktijk voor bewustwording en zelfontwikkeling
Wilma te Paske
Doetinchem

Natuurgeneeskunde
Schüssler Celzouten Mineralen therapie

Praktijk de Cirkel Rond
Anoushka Ebbinge-van Rappard
Warnsveld

Medium
Mediumschap & Trance Healing

Boerderij de Vrije Geest
Jaco Elken
Toldijk

Grafisch- en Webdesign
ZZPstudio - Webdesign, huisstijl & grafische vormgeving voor zzp-ers

ZZPstudio
Erwin Bot
Lochem

Coaching - Lifecoaching
De Schommelplek I Praktijk voor Life Coaching

De Schommelplek | Praktijk voor life coaching
Karin Meerman
Doetinchem

Tips uit de agenda

Weblog

Advertenties

Ontwikkel jezelf door het volgen van uitdagende programma’s in het Membership Programma!

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek