Zoek in de agenda van Bewust Achterhoek


april 2018

Interactieve thee workshop

VR 20 apr 20.00 uurEten & Drinkenworkshop
Interactieve thee workshop

Drink jij graag thee? Wil je meer weten over het hoe en waarom over thee? Welke smaakcombinaties zijn interessant? Dit en meer wordt behandeld door Heleen, onderlegd met praktijkervaringen en inzichten tijdens haar theereis naar China.
Puur Cha Do
Heleen MombargEibergen
Klankschaal Concert Soundhealing

VR 20 apr 19.45 uurWellnessconcert
Klankschaal Concert Soundhealing

Ontspannen op het geluid van Klankschalen en andere bijzondere instrumenten. Even helemaal niets. Ondergedompeld worden in een bad van geluiden. Lichaam en geest tot rust laten komen.
Move and Grow
Don Zagt, Yanna SpenkelinkLaren
Ayahuasca Plantenmedicijn Dagceremonie

ZA 21 apr 10.00 uurRituelen en Ceremoniesevenement
Ayahuasca Plantenmedicijn Dagceremonie

Een Ayahuasca ceremonie is geschikt voor:  * Het verkrijgen van inzicht in levensvraagstukken  * Persoonlijke- en geestelijke groei  * Het reinigen van lichaam en geest * Verdiepende innerlijke meditatieve (trance) reizen 
Yin Fotografie
Yvonne VrugginkHalle
Familie- en systeemopstellingen

ZA 21 apr 10.00 uurFamilie- en systeemopstellingenworkshop
Familie- en systeemopstellingen

Ervaar de helende en transformerende kracht van een familie-opstellingen bij vragen op het gebied van gezondheid, relaties, werk- en inkomen en persoonlijke groei.
Arjan VerschuurNeede
Open dag opleiding Sjamanistisch Healer

ZA 21 apr 10.00 uurSjamanismeopen dag
Open dag opleiding Sjamanistisch Healer

Een mooie kennismaking met het sjamanisme. Heb je interesse? Op deze dag kun je kennis met ons maken en met de opleiding die wij geven. Een prachtige gelegenheid om mee te worden genomen in Peruaanse sferen. De open dag is gratis.
Blue Kachina
Martijn en Agnetha StevensSpankeren
Basis intuitieve opleiding module 1

ZA 21 apr 10.00 uurEnergetisch werkopleiding
Basis intuitieve opleiding module 1

Heb de durf om jezelf een trimester lang in het middelpunt van jouw belangstelling te zetten. Om helder en duidelijk je plek in de wereld in te nemen. Vol zelfvertrouwen, stevigheid, compassie voor jezelf en de ander en met humor en lichtheid.
Intuitieve TrainingenZutphen
Groene Passie Buitenbeurs

ZO 22 apr 11.00 uurNatuur, Tuin en Landschapbeurs
Groene Passie Buitenbeurs

Op de Groene Passie Beurs maak je kennis met moestuinieren, permacultuur en voedselbossen. Daarnaast zijn er oude ambachten, duurzame projecten, creatieve oplossingen voor bestaande uitdagingen, recycling en gezond eten & drinken.
Bewust AchterhoekHummelo
Netwerkwandeling Zoek de heks in jezelf!

WO 25 apr 14.00 uurnetwerkbijeenkomst
Netwerkwandeling 'Zoek de heks in jezelf!'

Op woensdag 25 april verzamelen we rond 14 uur bij Kasteel Huis Bergh voor een wandeling in de Montferlandse bossen. We gaan ook de heks van 's-Heerenberg ontmoeten. Na de wandeling sluiten we af met thee in het café.
Bewust Achterhoek's-Heerenberg
FLOW Inspiratie event

ZA 28 apr 10.00 uurCreativiteitevenement
FLOW Inspiratie event

Je wordt deze dag geïnspireerd door middel van verschillende workshops en activiteiten. Zichtbaarheid, ontspanning, persoonlijke ontwikkeling en voeding zijn de thema's!
Flow
Athilde WhyteAchterhoek
Byron Katie's The Work - Helder Denken! Herken je Mindset.

ZA 28 apr 13.00 uurZelfrealisatieworkshop
Byron Katie's The Work - Helder Denken! Herken je Mindset.

Ben je nieuwsgierig naar een effectief alternatief voor verwarring, irritaties en stress? Dan is dit waarschijnlijk de meest nuttige vaardigheid die je ooit zult leren: je stressvolle gedachten bevragen, met Byron Katie’s The Work.
ContextueelWerk
Marianne L. van der MeerDoetinchem

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek