Zoek in de agenda van Bewust Achterhoek


augustus 2017

VR 25 augTai Chi & Chi Kung (Qi Gong)workshop
Zhineng Qigong bij NatuurlijkBUITEN in Sinderen

Zhineng Qigong; een vorm van Qigong voortgekomen uit verschillende vormen van Tai Chi en traditionele Qigong. Een vorm van bewegen waarbij het opnemen van nieuwe energie centraal staat. Iedere laatste vrijdag van de maand van 20:00 tot 21:30.
Ikwilslapen.nu
Maarten van HalSinderen

ZA 26 augOpleiding en Trainingworkshop
Gelijkgestemdenmiddag: Ben jij ook zo gevoelig misschien wel hoogsensitief?

Ben jij ook zo gevoelig misschien wel hoogsensitief. Deze gezellige ongedwongen  middag is er om vragen te stellen en om gelijkgestemden te ontmoeten. Inclusief oefeningen die je weer een stapje verder brengen. Je bent van harte welkom.
Heart Centre Didam en Praktijk Ineke Heitink
Ineke HeitinkDidam

ZA 26 augStressmanagementworkshop
Workshop The Work van Byron Katie

THE WORK van Byron Katie: Maak kennis met de Vier-vragen-methode die je leert hoe je lastige gedachten met je eigen antwoorden en voorbeelden kunt aanpakken. Re-set je Mind-set!
ContextueelWerk
Marianne L. van der MeerDoetinchem

DI 29 augDans & Bewegingcursus
Argentijnse tango danslessen

Argentijnse tango lessen
TangoLibre
Free ZwartWarnsveld

DI 29 augStressmanagementtraining
Training Stress-reductie

Een training die niet alleen inzicht biedt in wat stress is, maar vooral in hoe jouw eigen stresspatroon werkt. Dmv inzicht en oefeningen krijg je handvaten om je stress-respons te stoppen. Je klachten zullen minimaliseren of zelf helemaal verdwijnen
Refinding
Simone WopereisWinterswijk

WO 30 augTheatercursus
Verhalen theater

Verhalentheater- vertellen, spelen en schrijven Een actieve speelse cursus waarin je zowel verteller, acteur, schrijver en publiek bent. Je hoeft niet te kunnen acteren of schrijfervaring te hebben, dat komt vanzelf wel.
Werkplaats STAP
Lieke DeelstraApeldoorn

DO 31 augCoaching - Lifecoachingevenement
Leesclub Boeken voor geluk

De leesclub Boeken voor geluk is voor vrouwen zoals jij. Samen inspirerende boeken lezen, maar ook je eigen leven ernaast houden. Wat raakt je en welke vertaalslag wil je maken? Een moment voor jezelf, een ochtend die je inspireert.
De Schommelplek | Praktijk voor life coaching
Karin MeermanDoetinchem

DO 31 augZelfrealisatiecursus
Basiscursus Numerologie

In korte tijd leer ik je de vibraties van de getallen kennen en leer ik je wat de missie van jou is door het uitrekenen van jouw geboortedatum en geboortenamen. Een cursus die je handvatten geeft voor de rest van jouw leven.
Hartzaak is Hoofdzaak
Renate HeinenVarsseveld

september 2017

ZA 02 sepOpleiding en Trainingcursus
3 daagse opleiding Spirituele & Intuïtieve Ontwikkeling

3 Daagse opleiding Spirituele en Intuïtieve Ontwikkeling. Een complete opleiding om de beginselen van spiritualiteit eigen te maken, zodat je beter in je energie kunt zijn en blijven. De opleiding geeft vertrouwen in jouw sensitiviteit.
Karlista FontijnToldijk

ZO 03 sepOpleiding en Trainingopleiding
Opleiding Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap

Opleiding Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap. Je leert te kijken en te voelen waar blokkades zitten en waarom die er zijn.
Karlista FontijnWageningen

Acupunctuur Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Bouwen en Wonen Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga