Over Bewust Achterhoek

Voor Achterhoekers

De natuur om ons heen is prachtig! We kunnen er veel van leren. Alles gebeurt zoals het moet, voor alles is een tijd, alles herstelt zich steeds weer. In onze Achterhoekse natuur kunnen we tot rust komen, antwoorden vinden op wat ons bezighoudt, gezond worden en herstellen. Dit systeem kunnen we in stand houden door goed te zorgen voor de aarde en alles wat zich daarop bevindt. Aan ons eigen systeem kunnen we werken door te zorgen voor een heldere geest, gezonde beweging, gezonde voeding, etc.

Die activiteiten vind je terug in de maandagenda, die je elke maand in je mailbox kunt ontvangen.

Verder nodigen we je uit om ons te volgen op onze Facebook pagina.

En natuurlijk organiseren we zelf leuke activiteiten, die voor een groot deel toegankelijk zijn voor alle belangstellenden. Daarbij kun je denken aan een wijnproeverij, een kerstlunch, lezingen en workshops.

Wil je ons volgen?

Meld je aan voor de maandagenda→

Volg ons op Facebook→

Door Achterhoekers

Samen op weg naar een bewust, gezond en duurzaam Achterhoek. Dat is de missie van Bewust Achterhoek. Het netwerk van Bewust Achterhoek bestaat uit een grote groep enthousiaste professionals, actief op het gebied van:

  • Bewustwording en persoonlijke groei
  • Gezondheid en Welzijn
  • Pure, eerlijke voeding en producten
  • Duurzaamheid
  • Maatschappelijk ondernemen

Wij willen een verbindende factor zijn tussen bewuste bewoners en ondernemers. De Achterhoekers zijn zich i.h.a. zeer bewust van de prachtige natuur om hen heen. Daar goed voor te zorgen is van groot belang. Net zoals daar ook een goede verzorging van lichaam en geest bij hoort.

Dat kan door initiatieven te ontplooien op gebieden als alternatieve geneeswijzen, aandacht voor het lichaam, persoonlijke groei en welzijn, duurzaam produceren, mens- en diervriendelijk produceren in landbouw en veeteelt, hergebruik van materialen en grondstoffen, eerlijke voeding en producten, samenwerking op lokale en regionale niveaus, etc.

Interesse om aan te sluiten?→

Vragen? Neem dan contact op→