Zin en onzin van de Akasha Kronieken

Lieve mensen .

Mijn hart doet pijn wanneer ik zie dat de term Akasha Kronieken gebruikt wordt voor commerciële doeleinden of in het zweverige spectrum gezet worden. 
Cursussen en trainingen die aangeboden worden onder de noemer Akasha Kronieken die het niet zijn. 
Door dit artikel wil ik graag wat meer duidelijkheid geven over dit prachtig systeem dat we allemaal bij ons dragen. 

Allereerst zal ik mij voorstellen. Mijn naam is Ineke Heitink en ben werkzaam als Medium-Trance Medium - Spiritueel Healer en Akasha Reader/therapeut en Trainer. De trainingen Akasha Kronieken geef ik al ruim 5 jaar meerdere keren per jaar . Het is inmiddels uitgegroeid naar een 5-daagse opleiding waarin alle facetten aan bod komen. 
Geen grote groepen omdat elke ziel een eigen bewustzijn heeft en een eigen ontwikkeling . Het vraagt dan om een persoonlijke begeleiding.
De Akasha Readingen kunnen persoonlijk een op een of via skype.

Wat zijn de Akasha Kronieken 
Het Akasha-veld is de oneindige wijsheid van al je ervaringen als ziel gedurende alle levens.
Denk in termen van energie en vibratie in zijn puurste vorm.
Zoveel niveaus van bewustzijn gecombineerd in elk bestaand leven.
Het is eeuwigheid, alles wat je hebt geleefd, alles wat je hebt gedaan bestaat nog steeds in je bewustzijn.  Nu en het zal dat de komende jaren zijn.
Begrijpt je al de enorme hoeveelheid gegevens die er voor eenieder van jullie is, er komt geen einde aan? Elke ziel is zo kostbaar en elke ziel is op zoveel manieren verbonden.
Het is oneindig en goddelijk.

Deze woorden werden mij gegeven in de Akasha Kronieken . Het is een verklaring gezien vanuit het goddelijke universele bewustzijn want dat zijn de Akasha Kronieken . 
Dit bewustzijn maakt deel uit van elke individuele ziel. Het hoeft niet ontwikkeld of een ziele connectie hersteld te worden . Het is er te alle tijden. Ons zielepad is niet wazig of onduidelijk . Wij zitten altijd op ons zielepad en vervullen onze ziele missie . Bewust of onbewust. 
De Akasha Kronieken zijn het hart van onze ziel en registreren alles. Niets van onze energie gaat verloren. Dat betekent ook dat wij door onze Kronieken te raadplegen de belastingen die onze ziel met zich meedraagt kunnen helen.  Voor mij is elke ziel, hoe problematisch ook, altijd heel en compleet. De belastingen van de ervaringen die er soms al levens zijn kunnen geheeld worden maar de ziel is altijd heel en compleet. 

Waar bevinden zich nu deze Akasha Kronieken 
(uitleg vanuit de AK )

Het bewustzijn van de mens breidt zich uit bij elk gesproken of andere handeling. Door gedachten, geloofssystemen, oude of nieuwe traumatische ervaringen. Toegebracht aan zichzelf of anderen. Dit alles heeft een grote impact op de menselijke ervaring. Boven al deze ervaringen staan de Akasha Kronieken. 
Boven het achtste chakra.

Dit brengt mij bij een volgende uitleg vanuit de Akasha Kronieken .
Het collectieve bewustzijn, de Akasha Kronieken en het kwantumveld.
Zijn de Akasha Kronieken het Collectieve of het Kwantumveld?
Dit is wat mij werd verteld in de Akasha Kronieken over de verschillende opvattingen.

De Akasha-kronieken zijn delen van de ziel. Het collectieve bewustzijn is dat niet. Dit collectieve bewustzijn is een schepping van mensen, niet van de ziel. Elke ziel heeft gedachten, acties, geloofssystemen enzovoort, deze creëren wel het collectieve bewustzijn, maar dit staat los van de Akasha-kronieken.
In de Akasha-kronieken ligt het vermogen om de lasten van het verleden te veranderen en daarom kan het het collectief veranderen. Niet andersom.
Of de mensheid zelfs maar een collectief bewustzijn nodig heeft, is discutabel omdat het de individuele krachten van de ziel en de persoon wegneemt. Het beperkt de ontwikkelingen.

Het kwantumveld is een andere materie en bewustzijnsniveau. Het maakt deel uit van een groter trillingsveld en is voor iedereen met enige training bereikbaar.
Maar het is niet verbonden met de Akasha-kronieken.
De Akasha-kronieken zijn te allen tijde beschermd. Het is als een database met herinneringen, meer niet. Het hart van de ziel ligt in deze wijsheid van de Akasha Kronieken.
Nogmaals, het is een ander niveau van bewustzijn. Onderschat nooit deze database en alle trilling lagen in de Akasha-kronieken. Ze zijn een zeer kostbaar hulpmiddel waarmee elke ziel zoveel problemen kan oplossen.

Eerder schreef ik over het Christusbewustzijn en dat zal meer informatie geven over het hoe en waarom het niet meer als vanzelfsprekend en natuurlijk bij ons hoort. 


Er is nog zoveel meer te vertellen over de werking van de Akasha Kronieken en het grote cadeau dat wij hierin allemaal hebben meegekregen. 
Regelmatig schrijf ik over de verschillende gesprekken en onderwerpen vanuit de Akasha Kronieken . De begeleiding die ik daarin krijg is in tegenstelling met de readingen in het Engels. 
De AK readingen zijn in het Nederlands of indien gewenst in het Engels. 

Voor meer informatie of wanneer je vragen hebt dan ben ik bereikbaar op info AT inekeheitink DOT nl

 
© Ineke Heitink 
Vibration in Motion 
A comfort to every soul

Ineke Heitink

Ineke Heitink is medium, healer en spiritueel coach. Vanuit het Heart Centre Didam Praktijk Ineke Heitink begeleidt zij volwassenen en kinderen door middel van healing, reading en coaching. Ineke geeft ook cursussen en workshops en schrijft regelmatig artikelen.

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...