Tineke Veenstra schrijft boek 'Drie maal drie is negen'

Aangesloten aanbieder Tineke Veenstra heeft een boek geschreven met de titel ''Drie maal drie is negen – en wie zingt zijn eigen lied'. Ze vertelt in deze blog hoe (snel) dat is gegaan. En waar haar boek over gaat.

Drie maal drie is negen

Het is een heel proces, het schrijven van een boek. Maar het is uiteindelijk heel snel gegaan. Ik wist al heel lang dat ik eigenlijk wel ooit een boek wilde gaan schrijven. Het kwam er echter nooit van. Tot nu dan. In mei kreeg ik het dringende gevoel dat het nu echt moest gebeuren. Pas na onze vakantie ergens half augustus begon ik er serieus aan, en nu ligt het bij de drukker.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan de lancering van mijn boek “Drie maal drie is negen – en wie zingt zijn eigen lied?”. Er is een speciale website in de maak, waar je al op kunt kijken. Voor een inkijkexemplaar word je nog doorgelinkt naar de website van Het Boekenschap, waar het boek uitgegeven wordt. 
 


 

Waar gaat het boek over?

De verhalen in het boek “Drie maal drie is negen” gaan over de levenslessen die ik in dit leven ontvangen en geleerd heb. Ze gaan over de levensbestemming, het loslaten van verwachtingen, het hebben van vertrouwen, het leven in vrijheid en liefde. 

Hoewel het geen zelfhulpboek is, geef ik aan het eind van ieder hoofdstuk een oefening die mensen zelf kunnen doen. Aangezien levenslessen vrij universeel zijn, zal er ongetwijfeld veel herkenning zijn bij de lezers.

Ik heb de thema’s die langskomen op een speelse manier gekoppeld aan de betekenis van de getallen uit de numerologie. Mensen die mij kennen zullen hier niet verbaasd over zijn.

Als amateur-numeroloog verbind ik de levenslessen op een speelse manier aan de betekenis van de cijfers uit de numerologie. Mijn eigen bestemmingsgetal is die van de leraar, de 9, opgebouwd uit 3 maal een 3 (3-12-1956).

Lancering van het boek op 11 december

Op 11 december a.s. is er een feestelijke perslancering in de bibliotheek van Brummen, om 19.30 uur. Als je het leuk vindt, dan ben je van harte welkom op 11 december. Het is van 19.30-21.00 uur in de bibliotheek in Brummen, Graaf Van Limburg Stirumplein 10, 6971 CG Brummen. 

I.v.m. de catering wil ik graag even weten op hoeveel mensen ik kan rekenen. Zou je je daarom op willen geven info AT kernkracht10 DOT nl" target="_blank als je komt? 

Met vriendelijke groet,
Tineke Veenstra
Kernkracht10


En vond jij deze blog interessant of inspirerend? Abonneer je dan op de tweewekelijkse nieuwsbrief met daarin een overzicht van de nieuwste blogs!

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...