Kernkracht10 - Vanuit je kern, in je kracht! | Leuvenheim

Ik ben loopbaancoach geworden, omdat ik als docent economie in het volwassenenonderwijs met mensen te maken had die zich omschoolden. Soms klopte het nieuwe beroep, soms niet. Ik raakte gefascineerd door de keuzes die mensen maken, de patronen die ze in hun leven volgen en de redenen waarom ze dat doen.

Ik ging als loopbaancoach trajecten met mensen doen om de patronen waarin ze gevangen zitten te doorbreken en vanuit vertrouwen te gaan leven, in plaats vanuit angst. 

Dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan: leven vanuit vertrouwen! Inmiddels weet ik zelf dat dat een heel proces is. Inmiddels weet ik ook dat achter iedere loopbaanvraag een levensvraag schuilt. Voor mij gaat het in het leven om persoonlijke groei, om het loslaten van angsten, om de verbinding te maken met het quantumveld en te leven en werken vanuit liefde. De inzichten die ik tijdens dit persoonlijke werk opdoe geef ik in mijn werk door aan mijn medemensen.

Sinds 2 jaar noem ik mijzelf transformatiecoach, in plaats van loopbaancoach. Ik help mensen namelijk niet aan een nieuwe baan. Ik help mensen om zichzelf te bevrijden van hun angst, waardoor ze het leven kunnen gaan leven waarvoor ze geboren zijn: het leven vanuit hun verlangen, passie, hart. Dan volgt er altijd een nieuwe, duurzame loopbaankoers!

Over Tineke Veenstra | Leuvenheim

Al vanaf mijn vroegste jeugd was ik een verteller, en wilde ik kennis vergaren en delen. Het was dan ook geen wonder dat ik na mijn studie economie, als docent aan de slag ging. Eerst bij de eerste vrouwenvakschool in Nederland, de Alida de Jongschool; daarna in het volwassenenonderwijs bij het Centrum Vakopleiding. Ik begeleidde veel mensen naar ander werk, of bij het opzetten van een eigen bedrijf.

Rond mijn 40e heb ik mij omgeschoold tot psychosociaal therapeut, omdat ik steeds meer geïnteresseerd raakte in waarom mensen niet hun hart volgden, maar bijvoorbeeld voor zekerheid kozen.

Ikzelf heb alle mogelijke wegen verkend in mijn leven, en heb me bij het maken van keuzes altijd laten leiden door mijn hart. Dat heeft me financiëel weliswaar nergens gebracht, maar persoonlijk des te verder. Ik heb aan den lijve ondervonden dat het leven in vertrouwen altijd oplossingen biedt voor elk "probleem".

Ik durf te stellen, dat ik in staat ben om mijn angsten los te laten, en te leven vanuit het vertrouwen dat er altijd wonderen op mijn pad komen, als ogenschijnlijk alles tegenzit. Dat maakt het leven fantastisch!

Agenda Kernkracht10


Foto 6 Tineke Veenstra Klik om te vergroten

Kernkracht10
Tineke Veenstra


Professionals in de categorie Coaching - Loopbaancoaching

Ademtherapie Administratieve dienstverlening Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Gezondheids- en vitaliteitscoaching Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Orthomoleculaire therapie Ouderenzorg Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stervens- en uitvaartbegeleiding Stressmanagement Tai Chi & Chi Kung (Qi Gong) Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek
Bewust Achterhoek

Ontvang regelmatig de agenda, tips en nieuws!