Zelf beslissen - het thema van de komende tijd

De maansverduistering van 16 september gaf de climax op een aantal dagen van oude emotie, angst en/of pijn. Hebben jullie het gemerkt?

Er kwamen oude relaties en onverwerkte zaken naar boven, vanuit de bekende onbewuste inhouden die deze maan weerspiegelt maar HOERA, gaf ook de kans hierover opnieuw inzicht te ontvangen en een andere doorstart te creëren.

En gelukkig; daar kwam ook een volle (rode) maan en een mercurius direct vanaf 23 september. We kunnen weer door! Voelen weer richting, perspectief en vervolgen ons pad, tenminste, als je de angst niet laat regeren...
 


De wereld met alle actuele turbulentie vraagt om veel steun en hart support voor al die mensen die beperkt worden om een vredig, gezond en positief leven te kunnen leiden. Onze hartvibratie ondersteunt dit indirect. Vergeet niet dat jouw bijdrage van wezenlijk belang is.

De Pleiadische invloed is deze maanden groot, de steun en zorg vanuit deze sterrengroep is voelbaar via de onvoorwaardelijke zorgzaamheid en liefde die aangeboden wordt, daar waar het zo nodig is. De generatie die geboren is rond 1940/50 is sterk Pleiadisch en hebben grote kwaliteiten op het gebied van evenwicht, balans, liefdevolle zorg en empathische betrokkenheid. De 60+' ers zijn zo welkom in de benodigde energie.

Universe Astro Counceling

Universe Astro Counseling is de nieuwe naam voor mijn praktijk. Mijn passie voor de informatie uit het universum gaat veel verder dan ons eigen melkwegstelsel met onze buurplaneten. De astrologie blijft mij verwonderen, boeien, fascineren en niets liever deel ik hierin en groei ik samen verder. De naam dekt de lading van wat ik ervaar en beleef in mijn werk en geeft een impuls voor de vervolgstappen.

De Astrologie groeit mee, het melkwegstelsel is continu in contact met haar omgeving. Net als wij. De mens die verder kijkt, ervaart meer. De moed die verzameld wordt om het hart te volgen en de nodige risico's te nemen, loont zich. Zo ook in de astrologie. De oude leerstof is niet langer passend voor deze ontwikkelingsfase van de mens op Aarde. Hij dient herzien te worden en men wordt uitgenodigd breder en ruimer te duiden en te ontvangen.

Een voorbeeld voor de wijziging van het leven op Aarde is het feit dat de atmosfeer van de Aarde niet zomaar aan het slinken is. Onze beschermlaag neemt sterk af in dikte en samenstelling en dit past dan ook bij de ontwikkelingsweg die mensen doorgaan.

We maken omwille van deze atmosfeer en omstandigheden, makkelijker contact met het universum en zijn steeds ontvankelijker voor de kennis en intelligentie uit dit grote veld! Ik ervaar dit als adembenemend en puur, Het is voor iedereen toegankelijk en middels de Astrologie heel dichtbij en toepasbaar.
 


 

En hoe staat het erbij om ons heen? 

1. Pleiadische energie is erg sterk deze maanden. En natuurlijk niet zomaar. In een wereld die uit balans lijkt te zijn met disharmonie lijkt het nog belangrijker in jouw eigen kracht te zijn. Met een lotsaspect tussen de Plejaden, Neptunus en Aarde is het manifesteren van zachte, liefdevolle energie voor (en door) iedereen een bijdrage. 

2. Dromen mogen nu dan echt verwezenlijkt worden met een volgend aspect tussen de Pleiaden/Saturnus/Aarde en alles wat vanuit passie en ambitie wordt neergezet loont! Dat wat gemanifesteerd wil worden vanuit het hart, krijgt meer vorm en basis. Ook binnen relaties en samenwerkingen. Niet vechten maar wel kleur bekennen en moed verzamelen om tevoorschijn te komen.

3. Uitspreken en communiceren over dat waar het echt over gaat, soort kleine klokkenluider op een vreedzame wijze, is ook een tendens in deze periode. Door contact te maken met jouw omgeving is binnen de kleine sociale kring maar verdieping mogelijk. In het algemeen zie je een afname van materie en opbouw van gevoelswaarden. De nadruk ligt op delen, hartverwarmend bezig zijn, gezonde trots ontwikkelen en van daaruit jouw rol vervullen in de wereld. Want: het leven in een Waterman tijdperk kan niet zonder de basis van de Leeuw! De dualiteiten op Aarde zijn nog even van toepassing....

Een astrologische duiding vertelt je meer

Weet je soms ook niet goed wat je precies wilt met je leven, in je werk, welke vaardigheden jij tot je beschikking hebt of welke koers je nu gaat volgen? 

Voel je welkom voor een astrologische duiding gericht op geluk en passie! Een Ziels-oppepper om het weer te weten, te voelen en richting te krijgen. Op 17 en 21 oktober ben ik in Vorden aanwezig voor consulten. Lees meer in de agenda op deze website.

Anekdote uit mijn praktijk

Graag deel ik één van die mooie momenten die ik mag delen met mensen in de stoel in dit artikel over natuurkracht en geboden synchroniciteit.


Zonnegroet,

Lia Ouëndag
Astroloog van déze tijd
 

Vond jij deze blog interessant of inspirerend? Abonneer je dan op de tweewekelijkse nieuwsbrief met daarin een overzicht van de nieuwste blogs!

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...