Tineke Wandelt Deel 9: Zeeland – nog nooit geweest

Na Zwitserland ging het richting Zeeland. Mijn man is een fervent schaker en hij had zich opgegeven voor een 8-daags toernooi in Zeeland. Ik ging mee om Zeeland te bekijken. Aangezien de meeste partijen in de avond waren, konden we overdag gaan fietsen. Want mijn voet was toch wel erg geblesseerd.

We waren nog nooit in Zeeland geweest, en wat ons het meest opviel was dat het er continu waaide. Prachtig weer, 33 graden, maar een stevige wind. Vandaar zoveel windmolens in Zeeland. Even geen foto van mij en de fiets deze keer, maar een “impressie van Neeltje Jans”.

We hebben het er goed gehad (het schaken ging wat minder….), maar we houden toch het meest van de Achterhoek.

Wat is jouw favoriete streek in Nederland?

Tineke Veenstra

Bedankt voor je reactie op mijn blog. 

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...