Roy van de Geer weer aan het werk na openhartoperatie

In november 2017 kreeg Roy van de Geer, CranioSacraal therapeut en aangesloten bij Bewust Achterhoek, een nieuwe hartklep. Hij vertelt in deze blog hoe het hem is vergaan en over zijn voorspoedige herstel. Inmiddels helpt Roy alweer klanten met het werken aan hún gezondheid en welzijn.

Lieve mensen,

Met mijn nieuwe biologische hartklep ben ik al weer fit genoeg om samen met klanten te werken aan hun gezondheid en welzijn.

Het was een zware openhartoperatie die uitstekend is verlopen dankzij een deskundig team van Medisch Spectrum Twente onder leiding van dokter Lynch. Maar ook doordat ik kort voor de operatie mijn lichaam, alle organen, ja, alle cellen heb verteld wat er tijdens die operatie allemaal zou gebeuren. Met 2,5 uur lag ik alweer op de Intensive Care, terwijl normaal 4 tot 5 uur voor zo'n ingreep de norm is.

De oorzaak van het niet meer goed functioneren van mijn aortahartklep was dat deze klep vanaf mijn conceptie twee in plaats van drie slips had, waardoor voortijdige slijtage en verkalking is opgetreden. 
 


 

Vooral de eerste twee weken na de operatie waren erg pijnlijk, maar ik ben heel erg goed hersteld, ook omdat ik mijzelf heel intensief heb behandeld met CranioSacraal. Inmiddels werk ik aan het herstel van mijn lichamelijke conditie en mijn verwachting is dat die over enkele weken veel beter zal zijn dan voor de operatie.

Het is voor mij ook een goede leerschool geweest om een plan van aanpak te ontwikkelen voor het helpen van mensen die een dergelijke operatie hebben ondergaan teneinde weer goed te herstellen. Ondanks alle kennis blijkt dat er aan de voor- en nazorg door de reguliere medische zorg een heleboel kan worden toegevoegd om sneller en completer te herstellen. Over enige tijd zal ik daarover een pagina aan mijn website toevoegen, zodat mensen dat zo nodig ook zelf in eigen regie kunnen doorvoeren.

Als je hierover vragen hebt kun je me bellen of mailen, want die kennis heb ik al paraat, maar het is een hele klus om dat goed op papier te krijgen.

Sinds maandag 22 januari help ik weer klanten met het werken aan hun gezondheid en welzijn. Mijn jaar is dus goed begonnen, ik hoop dat dit ook voor jou geldt.

Groet van Roy

Roy van de Geer
VitaalTotaal praktijk voor Cranio Sacraal en Coaching
0544-465638
roy AT vitaaltotaal DOT com


Wil je horen wanneer Roy de informatie over herstel na een openhartoperatie op een rij heeft gezet? En/of andere inspirerende artikelen lezen? Abonneer je dan op de tweewekelijkse nieuwsbrief met daarin een overzicht van de nieuwste blogs!

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...