Wat gaat 2014 jou brengen?


Wat gaat het komende jaar voor jou brengen? Een vraag waar alleen jij antwoord op kan geven. Hoe ga jij je aandacht richten in 2014?
 

Ja, er gebeurt van alles in de wereld. En waarschijnlijk ook in jouw leven. We leven in een snelle tijd met veel afleidingen en dat vraagt om focus. We worden uitgedaagd.
 

En naar mijn idee is het tijd om onze illusies voor veiligheid en zekerheid te doorzien. Er is moed nodig! Moed om de persoon te zijn die je bent. Moed om risico’s aan te gaan. En moed om onze eigen dromen waar te maken.
 

Ja, het vergt moed om buiten je comfortzone te bewegen, maar het is ook FIJN! Het geeft een gevoel van zingeving en waardevol zijn als persoon.
 

Uiteindelijk leeft er in ieder van ons een held, een gulle gever, een prachtige ziel met kwaliteiten. En het wil geuit worden. Voel maar!
 

Hartewensen

Het is tijd om contact te maken met je diepere wezen. Je ware zelf. En te voelen wat jouw doel is in dit leven.
 

Waar droom je van? Wat zijn eigenlijk je werkelijke hartewensen? Waar verlang je ten diepste naar? Als je daar contact mee maakt, word je je bewust van je levensidealen en de persoon die je werkelijk bent.
 

Misschien zijn je wensen nog onduidelijk en lijken je verlangens onmogelijk. Maar schuif ze niet weg! Dat heb je misschien al lange tijd gedaan. En je weet dat het diep van binnen toch wel blijft knagen.
 

Dus kijk er naar. Open je hart en nodig je hartewensen uit. Luister eens naar de stem van je hart.
 

Natuurlijk weet je heel goed wat je niet wilt. Oké, dat is handig. Maar daar hoef je dus geen aandacht meer aan te geven. Dat is al lang duidelijk. Geef nu eens aandacht aan dat wat je wel wilt. Maak helder wat je wel wilt. Geef het eens al je aandacht!
 

Ga er maar lekker voor zitten. Ga het voelen. Zie het voor je. Gebruik je verbeelding.
 

Dit is jouw leven. En het doel is echt om je goed te voelen in dit leven! 
 

Goede voornemens voor 2014?

Ja, natuurlijk! Goede voornemens zijn een startpunt om richting te geven aan je wensen en verlangens. Het gaat ten slotte om jou in dit leven.
 

Dus nu je hartewensen in je bewustzijn komen, kun je er naar toe gaan werken. Gun het jezelf! Stel positieve intenties voor jezelf vanuit je hart voor het behalen van jouw doelen en levensidealen.
 

Een goed voorbeeld zijn

Voor mij gaat het in het komende jaar over een goed voorbeeld zijn. Dat waar ik in geloof, ook zelf gaan leven en daarmee anderen inspireren.
 

Het klinkt zo simpel. Gewoon uitdragen waar ik voor sta. Waarschijnlijk is het ook simpel. Dus gewoon maar doen.
 

Ik wil graag het mooie in de mensen benadrukken. Ik word er blij van. Mijn hart maakt een vreugde dansje. Het is een win-win-situatie. Anderen en mezelf nog meer aandacht geven om op positieve eigenschappen te focussen. En dat reikt best ver.
 

Er is zoveel moois namelijk! Het zorgt ervoor dat in mij liefde blijft stromen. Mijn hart open blijft. Dat ik me mag blijven verwonderen over mensen en het leven. En het geeft een vraag naar meer. Heerlijk!
 

En ja, ik heb nog meer dingen die ik wil gaan doen en waar ik in geloof. Maar dit is voor mij voor het jaar 2014 het belangrijkste.
 

Een hartverwarmend en waardevol 2014 toegewenst!
 

 Sandra Visser
www.aandachtenaanraking.info

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...