Vrouwen, neem tijd voor jezelf!

Als vrouw leid je vaak een vol leven. Een baan die je opslokt, een gezin waar je druk mee bent. Soms lijkt het een eeuwig jongleren om alle ballen in de lucht te houden. Wanneer is de laatste keer dat jij iets leuks voor jezelf hebt gedaan? 

Hier een aantal tips die je kunnen helpen:

  • Jij bent het waard! Een ander iets gunnen is makkelijk, maar hoeveel gun jij jezelf? Vergeet niet dat als jij niet af en toe je eigen batterij oplaadt, één of meerdere van die ballen onherroepelijk op de grond gaan vallen. 
  • Leuke dingen lijstje! Maak een lijstje met dingen die je graag doet, waar je energie van krijgt. Wat wil je vaker gaan doen? 
  • Plan het in! Blok tijd in je agenda om even iets voor jezelf te doen, minimaal 2x per week. Overleg met het thuisfront zodat zij hier ook rekening mee houden.
  • Zeg niet overal direct ja op! We denken vaak dat we die ene taak er nog wel bij kunnen doen. Of we willen een ander niet teleurstellen. Reageer niet direct, neem even bedenktijd. Vraag jezelf af: “Wil ik dit echt, en heb ik er ruimte voor?’

Veel plezier met tijd nemen voor jezelf!


Marije Vermeulen
Marije Coaching
 

Heb jij nog meer tips? Laat het weten! Je reactie op deze blog is van harte welkom!

Vond jij deze blog interessant of inspirerend? Abonneer je dan op de tweewekelijkse nieuwsbrief met daarin een overzicht van de nieuwste blogs!
 

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...