Maak kennis met Marije Vermeulen en win een gratis coachingsgesprek met haar!

Ook Marije Vermeulen, life- en loopbaancoach èn aanbieder bij Bewust Achterhoek heeft een prijs beschikbaar gesteld voor het zomerse prijzenfestival

Je kunt een gesprek van een uur winnen met Marije en jouw vraagstukken met haar bespreken. Marije zal je prikkelen door de juiste vragen te stellen en je de situatie te laten zien door een andere bril. Uiteindelijk kom je tot verandering, acceptatie en actie. Na afloop van het gesprek krijg je Marije’s inspiratieboekje ‘Wees je eigen gelukscoach!’ mee naar huis!


 

Maak kennis met Marije en haar praktijk

Marije ziet het veel in haar coachingspraktijk: mensen die niet álles uit het leven halen wat erin zit. Mensen die niet honderd procent gelukkig zijn en worstelen. 

Zonde, vindt Marije: "Iedereen verdient het om optimaal zichzelf te zijn, zich te ontplooien en te genieten van al het moois dat het leven biedt. Voor mij zit geluk in de dagelijkse dingen: de schaterlach van je kind, een prachtige herfstdag in het bos. Soms zien we deze dingen gewoonweg niet meer. We zijn druk, jakkeren voortdurend en rennen onszelf voorbij. We stappen continue in onze valkuilen, die als drijfzand aanvoelen en waar we steeds moeilijker uitkomen."

Inspiratieboekje 'Wees je eigen gelukscoach'

Marije heeft afgelopen jaar ook het inspiratieboekje 'Wees je eigen gelukscoach' geschreven. Je krijgt het mee na afloop van het gesprek.

Dit boekje is bedoeld om mensen meer inzicht te geven in hun zoektocht naar geluk. Want zegt Marije "Uiteindelijk zijn we zelf verantwoordelijk voor ons eigen geluk. Neem de stap om je leven in handen te nemen. Wees je eigen Geluks coach".

Meer informatie vind je op haar website. Hier kun je je ook inschrijven voor haar inspirerende nieuwsbrief die eens per twee maanden verschijnen.

En wil je kans maken op een gratis coachingsgesprek met Marije Vermeulen? Doe mee met de zomerse win-actie en kies prijs 12!


Saskia Juijn
Coördinator Bewust Achterhoek


Je reactie op deze blog is van harte welkom!

En vond jij deze blog interessant of inspirerend? Abonneer je dan op de tweewekelijkse nieuwsbrief met daarin een overzicht van de nieuwste blogs!

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...