Maak kennis met imagocoaching - verbind je binnenkant met je buitenkant!

Wat heb jij ervoor nodig om jezelf te kunnen laten zien? Wat heb jij nodig om het juiste uit te stralen? Maak kennis met Nancy van den Heuvel en haar bedrijf Be You imagocoaching en leer meer over wat imagocoaching inhoudt. Bovendien geeft Nancy 3 tips om op een meer duurzame manier met je kleding om te gaan.


Mijn keus om als imagocoach te willen werken is ontstaan toen ik in mijn vorige baan ontdekte dat je innerlijk zich toont aan je buitenkant.
 


 

Toen ik me hier eenmaal bewust van was wilde ik anderen graag aan de binnenkant en buitenkant tegelijk bedienen. Mijn sporen om mensen mentaal te ondersteunen en verder te helpen had ik al wel verdiend. Maar voor de buitenkant volgde ik een cursus tot imagocoach en een cursus over de invloed van kleur op ons mensen. Dit maakte dat ik aan de slag kon als imagocoach op mijn manier. Be You imagocoaching was geboren.

Je identiteit maakt je imago! Ik help jou graag bij het ontdekken en zichtbaar maken van jouw eigen identiteit. Wat zijn jouw persoonlijke waarden en drijfveren? En hoe vertaal je dat non-verbaal? Zou je graag de kleuren willen dragen die jouw huid laten stralen, en de kleedstijl die past bij jouw authentieke persoonlijkheid? Of wil je ondersteuning om op zakelijk vlak het juiste uit te stralen? 

Het voordeel van je binnenkant met je buitenkant te verbinden, is dat je laat zien wie bent. Je uitstraling en persoonlijkheid zijn congruent. Dat voorkomt ruis. Non-verbale communicatie kan tot 93% van onze totale communicatie uitmaken. Je houding, uitstraling en de kleding die je draagt, zijn dus belangrijk in je communicatie naar andere mensen toe.

Jouw kleding vertelt dus een verhaal. Klopt de titel met de inhoud van jouw boek?

Door middel van coaching, figuuranalyse, kleedtips, kleuranalyse en kleurenkennis ga je bewuster om met je uitstraling. Je weet wat je in kunt zetten om het juiste uit te stralen. Zo kan het zijn dat iemand bijvoorbeeld meer kleur toe gaat passen, of meer contrast. Of zich juist wat ingetogener kleedt, of een eigen stijl ontwikkelt. Wat past bij jou?

Bedenk je dat mensen anders op je zullen reageren wanneer je een rode jurk of wanneer je een roze jurk draagt. Kijk of deze kleur bij jouw persoonlijkheid past. Voor de één kan het heftig zijn, maar een ander kan het prima aan.

Kijk dus niet naar wat een ander iemand goed staat. Hoogstwaarschijnlijk heeft deze persoon een ander lijf, temperament, karakter en staan hem of haar andere kleuren als bij jou. Kortom Be You!
 


 

Drie duurzame tips!

Graag geef ik je tot slot drie 3 duurzame tips:

  1. Wanneer je weet wat jouw stijl is hoef je geen trends te volgen. Je kunt jaren met kleding doen, omdat ze jouw persoonlijkheid weerspiegelen! Het maakt je herkenbaar en congruent. Ikzelf wissel het af met trendy items die ik leuk vind om toe te passen.
  2. Via facebookpagina’s (kledingruil) en tweedehands kledingshops kun je prachtige kleding bemachtigen. Het scheelt veel geld en gaat verspilling tegen. En hier vind je vaak nog wel dat truitje in je lievelingskleur die nu niet te vinden is in de winkels. 
  3. Kleding waar jij op uitgekeken bent kan een ander nog een lange tijd gelukkig maken. Organiseer daarom eens een kledingruilavond. Of kom op woensdagavond  29 maart naar de kleinschalige kledingruilavond die ik organiseer. Voor verdere info en aanmelden zie de agenda.

Voor alle vragen op het gebied van persoonlijke stijl ontdekken, kleuranalyse, weten welke kleding het best bij jouw lijf past en personal branding ben je bij mij op de juiste plek. Door mijn achtergrond heb ik vlug een kijk op waar jouw behoeftes liggen om op de juiste manier te worden gezien.

Wil je graag zelf echt meer zichtbaar worden of jezelf anders presenteren, je non-verbale communicatie eens onder de loep nemen of jezelf verwennen met een kleuranalyse of kleedstijlanalyse, schroom dan niet om contact te leggen.

Met ingang van 1 mei gaat Be You Imagocoaching de Achterhoek verlaten om in Arnhem haar activiteiten voort te zetten. Je bent ook daar van harte welkom!
 

Nancy van den Heuvel
Be You Imagocoaching
 

Vond jij deze blog interessant of inspirerend? Abonneer je dan op de tweewekelijkse nieuwsbrief met daarin een overzicht van de nieuwste blogs, nog veel meer interessante informatie én de actuele agenda!

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...