Maak een pas op de plaats en blijf bij jezelf!

 

Lia Ouendag is aanbieder bij Bewust Achterhoek. Zij is Medium en Astroloog voor de Ziel. De astrologie biedt immers een prachtig instrument om een groot en compleet overzicht te krijgen van je ontwikkelingsweg en actuele Aardse programma. Lia schrijft regelmatig een nieuwsbrief. Deze informatie is overgenomen uit haar laatste nieuwsbrief.


Periode van bezinning...

Komende maanden lijkt een periode te worden van bezinning. Veel mensen kunnen dit ervaren als een vacuüm. Wanneer je de verstilling benut voor meer contact met jezelf, ontspanning en versimpeling, is de kans groot dat je rijk zult oogsten
 


 

Data om rekening mee te houden:

Mercurius retrograde tot 13 Juni 2015: Periode om langer na te denken en de tijd te nemen bij onderhandelingen, bedacht zijn op misverstanden en stommiteiten in het verkeer, introverte mentale stroom (weinig snelheid in praktische zaken).

Saturnus retrograde tot 2 augustus 2015: Tijd waarin mensen zich (soms gedwongen) bewuster bezig houden met de verantwoordelijkheid en zorg over zichzelf. Geen tijd om nieuwe plannen vorm te geven maar wel om zaken verder uit te diepen of te doorgronden. Wanneer je zou blijven kiezen voor oude patronen die eigenlijk niet meer resoneren, kan veel vermoeidheid ontstaan. Neem wat meer tijd voor jezelf en je wensen worden beloond :-)

Nieuwe maan: 16 juni
Volle maan: 2 juni, 2 juli

Pluto aspect (driehoek Lilith/inc.Jupiter/vierkant Uranus) komende weken: uitwerken van diepere verlangens, vruchtbare ideeën en lange termijn visie. Wat wil je, hoe, wat en waar? Uitstekende tijd voor verdieping, intensiteit (ook met de ander) en het doorbreken van langlopende processen!

Venus in Kreeft tot 6 juni: Goede periode om je huis te verkopen of te koop te zetten. Versterkte energie op het thuis, de familie, harmonie en sfeer in de basis, gevoelig handelsverkeer.

Lia Ouendag - http://liaouendag.nl

 

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...