Lyfstyl in Lichtenvoorde - tweedehandskleding slim combineren met nieuw

Steeds meer duurzame ondernemers sluiten zich aan bij Bewust Achterhoek. Zo ook Marloes Polman en Ingrid Wekking. Zij hebben een winkel in Lichtenvoorde waarin ze tweedehandskleding verkopen en ook andere diensten aanbieden die je langer plezier geven van je kleding. Een duurzame keuze dus! Maak kennis met Lyfstyl.

Concept store Lyfstyl in Lichtenvoorde is echt een andere 2e handskledingzaak dan je gewend bent.  Service en persoonlijke aandacht zijn voor Ingrid Wekking en Marloes Polman, de dames van Lyfstyl, erg belangrijk. 

Naast een passend kledingadvies kan je hier ook terecht voor visagie, styling en kleuradvies op maat. In de vorm van een workshop en uiteraard tussen het shoppen door in de winkel.
 


 

Doordat er elke week nieuwe kleding wordt ingehangen, blijft de collectie (meiden en dames) afwisselend en actueel.

Lyfstyl is origineel, gedurfd en één ding staat vast: mainstream vind je er niet! Wél vind je er special offers en limited editions. Laat je verrassen, verbazen, verleiden en stap weer naar buiten met een unieke aankoop die niemand anders heeft. 
 

Tweedehands slim combineren met nieuw

Stijl en kwaliteit kenmerkt de (2ehands) collectie, die niet alleen bestaat uit kleding. Ook kan je bij Lyfstyl terecht voor nieuwe panty's, maillots, sieraden, tassen en sjaals. Voor Ingrid en Marloes is het een uitdaging om mooie 2e handskleding te combineren en te stylen met nieuwe items en te combineren bij wat de klant zelf al in de kast heeft hangen. 

Op deze manier kies je bewuster je kleding uit, heb je er meer plezier van en last-but-not-least ga je duurzamer met het milieu om. 

Je komt er veel verschillende merken en maten tegen, zodat er voor ieders budget en stijl iets te vinden is. De coupeuse van 'D-zijn van mij' (Irma te Plate) vermaakt ter plekke de kleding voor jou op maat in haar eigen atelier in de winkel (woensdag en vrijdag aanwezig). 

Ook worden er bij Lyfstyl van verschillende ambachtslieden uit de regio leuke spullen verkocht. Op dit moment is Regien de Vries (Quatre Mains Design) iedere donderdag en zaterdag aanwezig. Zij heeft een upcycle atelier in de winkel waar zij o.a. rokjes, tasjes en sieraden van gebruikt leer en katoenen tenten maakt.

Kortom: mooie, verrassende en unieke mode duidelijk op kleur en stijl gehangen voor uitdagende prijzen met aandacht voor duurzaamheid!

Wij hopen je te ontmoeten op de Varkensmarkt 4 in Lichtenvoorde!
 

Kleurrijke groet,

Ingrid, Marloes, Regien en Irma
2e handskleding en conceptstore Lyfstyl

Open: woensdag, donderdag, vrijdag 10.00 – 17.00 & zaterdag 10.00 – 16.00
Meer info, ook over het brengen van jouw tweedehandskleding, op www.lyfstyl.nl of like ons op Facebook!


Vond jij deze blog interessant of inspirerend? Abonneer je dan op de tweewekelijkse nieuwsbrief met daarin een overzicht van de nieuwste blogs, nog veel meer interessante informatie én de actuele agenda!

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...