Laten we het eens over poep hebben...

Juglen Zwaan is ortho-moleculair therapeut en schrijft regelmatig blogs over gezondheid en voeding. Interessant om te lezen, al is hij soms een tikkie stellig. Maar dat komt misschien ook omdat hij zoveel passie heeft voor zijn vak.

Juglen is een voorstander van het slikken van supplementen. Hij heeft daar ook een boek over geschreven.

Andere therapeuten beweren juist dat je lichaam een enorm zelfgenezend vermogen heeft als je een gezond voedingspatroon aanhoudt. Het nemen van supplementen is daarom helemaal niet nodig.

Verwarrend wel, dat meningen verschillen. Zeker als je probeert uit te vinden welke voeding gezond is voor jou. Het is dus altijd belangrijk je goed te informeren, niet alles klakkeloos aan te nemen en daarnaast goed naar je lichaam te luisteren. Waar voel jij je goed bij?

En kijk dan ook eens achterom als je naar de wc bent geweest. Want hoe ziet je ontlasting eruit?

Juglen heeft afgelopen maand een interessante blog geschreven over wat je ontlasting zegt over je gezondheid. Leuk onderwerp! Heel grappig ook dat hij constateert dat kinderen zo trots zijn op wat ze geproduceerd hebben maar dat er bij volwassenen vaak schaamte is.

Dus kruip stilletjes in een hoekje, lees deze boeiende blog van Juglen Zwaan en leer wat jouw ontlasting je vertelt over je gezondheid.

 

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...