Het is JOUW tijd, de wereld heeft het nodig. Dus luister naar je innerlijke stem!

Henrike Schotman, aanbieder bij Bewust Twente, schreef deze interessante blog over het volgen van je innerlijke stem. We delen 'm ook graag op onze website.

‘Ik voel dat de wereld aan het veranderen is. En dat de wereld licht en liefde nodig heeft’, zei een liefdevolle, bescheiden vrouw kortgeleden bij mij in de praktijk.

Een bescheiden vrouw, zich bewust van een aantal van haar kwaliteiten, maar nog (te) voorzichtig om ermee naar buiten te komen.

‘Ik voel dat ik het in me heb. En gehoor geven aan dit gevoel is belangrijker dan al het andere!’

Mijn hart maakt een sprongetje want ook ik herken dit gevoel maar al te goed. En niet alleen bij mezelf. Ik hoor het ook van andere mensen die ik op mijn pad en in de praktijk tegenkom.
 


 

Die innerlijke roeping, je innerlijke stem. Het lijkt dat je een deel van jezelf ontkent of weg moet stoppen als je er geen gehoor aan geeft. Het lijkt vanuit diep van binnen te komen. En vroeg of laat kun je niet anders, het MOET eruit, je MOET er iets mee doen.

Dit is de stem van je hart, je ‘IK’, je ZIJN. Het stukje ZIJN dat met een reden naar aarde is gekomen.

Je merkt dat niet iedereen in je omgeving zich hierin herkent, maar als dit voor jou geldt, weet je precies wat ik bedoel.

Dat ZIJN in jou is uniek, van jou is er maar één. En er zal ook nooit meer iemand als jij komen.

Het kan eenzaam voelen soms, alsof jij de enige bent. Maar dat is niet zo. Je mag mensen om je heen verzamelen waarmee je je verbonden voelt. Gelijkgestemden die een soortgelijke innerlijke roep hebben. Het kan eng zijn om die stap te nemen, jij bent daarin niet de enige.

Of misschien is het voor jou niet de eerste stap en sta je al stevig, maar heb je het gevoel dat er nog meer is, nog een laag dieper. Herken jij je hierin? Hoera!

Het is namelijk tijd om gehoor te geven aan die roep van binnenuit. Het is tijd om het licht en de liefde in jezelf te vergroten en omarmen. Om vanuit je kracht te staan en daarmee je leven te veranderen.

En door bij jezelf te beginnen, jezelf toe te staan helemaal te stralen en te schijnen van binnenuit, zal je de wereld ook veranderen!

Want het klopt, de wereld is aan het veranderen, er is veel onrust. Maar al deze onrust mag naar boven komen om gezien, gehoord, erkend en geheeld te worden. Want vanuit chaos kunnen nieuwe dingen ontstaan. Dit gebeurt niet als alles vlekkeloos verloopt.

Dus lief mens, waar wacht jij nu nog op? Je bent het waard, je mag er zijn, je mag het voor jezelf doen, of voor het grotere geheel. De wereld heeft het nodig!

Je mag zelf de verandering worden die je graag zou willen zien in de wereld.

 

Henrike Schotman
De Magische Kracht - Aanbieder Bewust Twente


Je reactie op deze blog is van harte welkom!

En vond jij deze blog interessant of inspirerend? Abonneer je dan op de tweewekelijkse nieuwsbrief met daarin een overzicht van de nieuwste blogs!

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...