Getest: Meditatie App Headspace - iedere dag 10 minuten mediteren


Marije Vermeulen is aanbieder op Bewust Achterhoek. In haar praktijk Marije Coaching kan ze je helpen je doelen te bereiken, je passies te (her)ontdekken en over blokkades heen te stappen. Marije verstuurt regelmatig een nieuwsbrief. In de laatste editie heeft ze een leuke app getest!
 


 

Getest: Meditatie App Headspace

De afgelopen maand heb ik de App Headspace uitgeprobeerd. Met deze App kun je korte 10 minuten meditaties beoefenen. 

Ik ben enthousiast! Geen rare (zweverige) bewoordingen, je leert focussen op jouw ademhaling en wordt meer bewust hoe je lichaam aanvoelt.

Na de 10 minuten, die in mijn beleving zo voorbij waren, voelde ik mij echt een stuk fitter dan voor de sessie, alsof ik een powernap heb gedaan.

De app is voor het eerste basisgebruik gratis, dus wat let je om het uit te proberen?

Wil je meer weten, dan kun je ook het boek Headspace aanschaffen, ook een echte aanrader. Wat voor sommigen een nadeel kan zijn is dat de voertaal Engels is.

Marije Vermeulen
 

Reacties

Marije Vermeulen 2015-04-28 18:05:19 Inmiddels ook een goede tip voor ene gratis Nederlandse meditatie app: die van VGZ: de VGZ Mindfulness Coach App!
Tonny van Deudekom 2015-04-29 08:20:20 Leuke app, dank voor de tip.
in het nederlands is ook een goede app die mindfulness heet met een persoon in yogazit met blauwe achtergrond. Het mooie is dat je ook meditaties kunt toevoegen van interessante mensen die met mindfulness bezig zijn.
Saskia Juijn 2015-04-29 09:19:07 Dankjewel, Tonny en Marije, voor deze waardevolle aanvullingen!

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...