Laat alles los en ga!

Ook de andere platforms van Bewust Netwerk versturen regelmatig een nieuwsbrief met leuke informatie en de agenda. Angela Roelen, coördinator van Bewust Bollenstreek, schreef dat ze al haar spullen heeft verkocht of weggegeven en gaat. Ik vond het heel inspirerend om te lezen. Jij ook?

Weet je wat het meest voorkomende woord in de Bijbel is? Nee, niet 'eer', 'bid' of 'liefde',  maar.... 'GA''!

Deze zomer ga ik. Ik heb mijn huis in Lisse verkocht, wat zo'n fijne plek is geweest de afgelopen 10 jaar, samen met mijn 2 lieve dochters en 2 (inmiddels 3) poezen. Een plek om te landen, te werken, te lachen, lief te hebben en mijn dochters te zien opgroeien in mooie jonge vrouwen. Mijn oudste dochter woont alweer 2 jaar in Rotterdam en mijn jongste dochter is zojuist geslaagd voor haar VWO-examen. Hoera! De vlag uit! En, niet alleen dat... Alles wees er voor ons op dat het de juiste tijd is om te... GAAN!

De afgelopen weken heb ik AL mijn spullen verkocht of weggegeven. Er zijn 6 kleine dozen over met boeken en foto-albums. Dat is nog eens ontspullen! Mijn hele leven ging letterlijk door mijn handen: rapporten uit mijn kindertijd, moederdagknutsels van mijn dochters, lieve kaarten en briefjes van familie, vrienden en ex-geliefden. Dan was er even die ontroering en een diep besef dat ik een vol leven heb geleid en dat ik veel liefde heb mogen ervaren. Na die ontroering, en tja, eerlijk is eerlijk, het was maar kort.... ging dit alles in de container (natuurlijk gesorteerd op papier, plastic, metaal...). De vraag die steeds weer bovenkwam was "En wie ben ik zonder deze (foto, knutsel, brief...)?". Uiteindelijk neem je overal jezelf mee en vraagt het leven ons om deze ten volle te ervaren, met alles wat je daarin tegenkomt. Dus, we GAAN!

2 augustus stap ik samen met Annabel in een klein 2e hands campertje om daarmee op pad te gaan. Waarheen? Tot voor kort hadden we nog geen idee. Maar Zweden lonkt en is wellicht een van onze bestemmingen, het komende jaar. Ach, we gaan daar waar onze voeten ons brengen en ervaren. De volgende nieuwsbrief verstuur ik dus vanuit mijn werkplek op wielen.

Ik wens je een boeiende zomer. Wat zou jij willen loslaten? Wat zou je willen doen? Schud jezelf een beetje op deze zomer, verken het terrein buiten je comfortzone en zeg eens gewoon JA en.... GA!

Hartegroet,

Angela Roelen
Inspirator Bewust Bollenstreek


Vond jij deze blog interessant of inspirerend? Abonneer je dan op de tweewekelijkse nieuwsbrief met daarin een overzicht van de nieuwste blogs!

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...