Echte hulp bij hooikoorts


Het kan niemand ontgaan zijn: het voorjaar is weer aangebroken. Verreweg de meeste mensen worden blij van de lente. Helaas zijn er ook mensen die er niet zo vrolijk van worden. Zij hebben last van de enorme hoeveelheden pollen en stuifmeel die de lentelucht elk voorjaar weer vullen. 

Er zijn veel remedies en middeltjes die in meerdere of mindere mate het leven van mensen die last hebben van hooikoorts kunnen veraangenamen. Echter, omdat elk mens uniek is, helpt niet elk middel voor iedereen.

Tijdens een nascholingscursus Medical Taping heb ik een techniek geleerd waar veel mensen met hooikoorts baat bij hebben en die heel eenvoudig toe te passen is. Bij de meesten volstaat een Medical Tape op de bovenrug; in hardnekkige gevallen is een extra tape aan de voorzijde nodig om het gewenste resultaat te bereiken.

Het beste is de tape 5 dagen te laten zitten, waarna de klachten bij meer dan 80% van de behandelde mensen aanzienlijk zijn verminderd of zelfs geheel verdwenen. Na de eerste of eventueel de tweede behandeling met Medical Tape heb je voldoende weerstand opgebouwd voor de rest van het seizoen.

Elke gediplomeerde Medical Taping therapeut kan deze tapes tegen hooikoorts aanbrengen. Wens je meer informatie dan kun je deze website bezoeken of contact opnemen met VitaalTotaal, Roy van de Geer.

Als je een tape tegen hooikoorts wenst, bel dan voor een afspraak 0544 - 46 56 38 of stuur een mail naar roy AT vitaaltotaal DOT com 

De eerste behandeling bij VitaalTotaal kost € 50,00 incl. BTW. De eventuele tweede behandeling kost € 30,00.
 

Hartelijke groeten,
Roy van de Geer


Je bent van harte welkom een reactie op deze blog achter te laten.

En vond jij deze blog interessant of inspirerend? Abonneer je dan op de tweewekelijkse nieuwsbrief met daarin een overzicht van de nieuwste blogs!

Reacties

Roy van de Geer 2017-04-11 09:54:51 Vorige week bij een klant een Medical Tape aangebracht tegen hooikoorts. Zij had ondermeer opgezette oogleden. Ze stuurde me een mail dat ze in de auto al verschil merkte en de volgende dag voelde ze zich super. Ook de spanning in haar schouders en rug was verdwenen. Mooi hè.

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...