De Akasha Kronieken leren lezen

Ineke Heitink, aanbieder bij Bewust Achterhoek, geeft regelmatig cursussen Akasha Kronieken lezen. In deze blog legt zij uit wat dit zijn en wat het lezen van jouw Kronieken jou op kan leveren.


De betekenis van Akasha is hemel en komt uit de hindoecultuur. Meer associaties met de naam Akasha zijn ook wel ruimte, vrije of open ruimte, universum of heelal. Het universum leeft en het heeft een geheugen. Dit energetisch archief bevat kosmische informatie en staat bekend als de Akasha-kronieken. Ooit waren de kronieken alleen toegankelijk voor spirituele meesters, maar nu zijn ze open voor iedereen. In de Akasha kronieken ligt de geschiedenis van jouw ziel door verschillende levens heen opgeslagen en deze incarnatie waarin je nu leeft heeft zijn eigen unieke verhaal.
 


 

Sinds enige tijd heb ik mij verdiept in het openen en sluiten van deze kronieken en heb ik mij de technieken eigen gemaakt. Mijn ervaringen hebben mijn leven op zijn kop gezet!

Ik belandde op een plek van begrip, inzicht, liefde en vrede. Iedere keer wanneer ik de Akasha kronieken open verschuift mijn gewone menselijke bewustzijn naar het goddelijke, universele bewustzijn. Ik heb een heel ander beeld gekregen van ons functioneren hier op deze aarde. Toeval bestond al niet in mijn beleving maar nu heb ik een groot besef gekregen dat niets toeval is in de breedste zin van het woord. Zelfs keuzes van een vorig leven kunnen nu nog in ons leven voelbaar zijn en ons belemmeren. Maar ze kunnen ook opgelost worden.

Waarom komen maar steeds dezelfde situaties in ons leven? De antwoorden liggen in de Akasha kronieken besloten.

Wat ik als bijzonder heb ervaren is dat door mijn kronieken te lezen en de prachtige begeleiding die ik daarbij heb mogen ontvangen, ik alles zelf kon oplossen en heling kon toepassen. Dus weer de volgende stap in mijn ontwikkeling kan zetten. Niet meer belemmerd te zijn wat eigenlijk toch al oud was. 

Het is niet noodzakelijk om paranormaal begaafd te zijn. Iedereen kan zijn eigen Akasha Kronieken openen en daarmee leren werken.

Graag wil ik deze kennis doorgeven. Het idee dat iedereen meester van zijn eigen leven kan zijn, maakt me blij en geeft me hoop voor de toekomst. Wil je meer informatie neem dan gerust contact met mij op.

In de agenda onder mijn profiel staat aangegeven wanneer ik weer een cursus geef. Je kunt ook mijn website bekijken of contact met me opnemen. Mijn gegevens staan ook bij mijn profiel.
 

Ineke Heitink
Praktijk Ineke Heitink
 

Vond jij deze blog interessant of inspirerend? Abonneer je dan op de tweewekelijkse nieuwsbrief met daarin een overzicht van de nieuwste blogs!

Ineke Heitink

Ineke Heitink is medium, healer en spiritueel coach. Vanuit het Heart Centre Didam Praktijk Ineke Heitink begeleidt zij volwassenen en kinderen door middel van healing, reading en coaching. Ineke geeft ook cursussen en workshops en schrijft regelmatig artikelen.

Reacties

Gerda Beunk 2017-05-31 15:43:03 Ben erg benieuwd wat met mij gaat doen.

Liefs, Gerda.
Ria Prinssen 2020-06-02 23:36:26 Ben 81 jaar lees nu boek van Christina von Dreien
Bewustzijn schept vrede kwam akashakronieken tegen
Niet van gehoord was natgeneeskundig therapeut
Astrologie Tarot I Tjing zielstekening gehad
Ben benieuwd naar dit op mijn pad

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...