De Akasha Kronieken: alles behalve zweverig!

Ineke Heitink geeft regelmatig cursussen Akasha kronieken lezen. In een eerdere blog, die je hier vindt, vertelde zij over haar persoonlijke ervaringen met de Akasha kronieken en over wat het lezen van Kronieken jou op kan leveren. In deze blog legt ze uit waarom de Akasha Kronieken alles behalve zweverig zijn.


Er zijn veel manieren om de werking van de Akasha Kronieken, en wat deze voor jou zouden kunnen betekenen, uit te leggen. Mooie, wijze, woorden en spirituele teksten, waar men meteen van zou kunnen denken dat het zweverig is, geven een verkeerd beeld van de Akasha Kronieken. De Akasha Kronieken zijn alles behalve zweverig! Ik zal proberen dit duidelijk te maken.

Stel je voor wat jij doet met jouw PC, tablet, notebook of laptop. In deze systemen kun je alles opslaan. Zoals foto’s, die je herinneren aan gebeurtenissen, en mooie ervaringen (positief of negatief); je boekhouding die je financiële situatie (positief of negatief) laat zien; mails die weergeven hoe je contact legt met relaties en bedrijven (positief of negatief).

Het internet is gemakkelijk bereikbaar, dus een schat aan informatie kan zo in jouw leefwereld komen en daarin opgeslagen worden (gewenst of ongewenst). Denk alleen aan Facebook en alle verhalen en ervaringen van anderen die in jouw blikveld komen. Je neemt ze allemaal waar en op in jouw systeem.

De mogelijkheden zijn eindeloos en heel persoonlijk omdat iedereen een eigen belevingswereld en bewustzijn heeft. De documenten in jouw computer kunnen vaak een heel leven vertellen.

Wat heeft dit nu met de Akasha Kronieken te maken zou je denken?

Stel je voor dat deze PC, tablet, notebook of laptop jouw Akasha Kronieken zijn en dat alles wat je hebt opgeslagen je ziel is. Maar wat heeft dit nu met je ziel te maken? Nou, echt alles!

Het hart (de kern) van de Akasha Kronieken is jouw ziel. 

Hierin wordt, net als op jouw computer alles geregistreerd en opgeslagen. De hele geschiedenis van de ervaringen van jouw ziel. Inclusief vorige levens.

Ik maak bewust de aantekening positief of negatief omdat dit niet bestaat in de Akasha Kronieken. Alles heeft een functie en reden gehad. Niets van onze energie gaat verloren.

Dit leven, waar je nu soms ploetert, nare ervaringen opdoet en heel gefrustreerd en vol van verdriet kunt zijn, heeft dus wel degelijk een functie. Wij zien het alleen niet altijd zo. Wanneer je toegang hebt tot de Akasha Kronieken dan is het mogelijk de reden te achterhalen en die te helen. Je kunt namelijk zelf leren in jouw Akasha Kronieken te werken en jezelf te helen van wat je belast.

Daarvoor heb ik een driedaagse basiscursus ontwikkeld. De eerst volgende cursusdagen zijn 29 april, 19 mei en 3 juni 2018. Heb je belangstelling om mee te doen, stuur een mail naar info AT inekeheitink DOT nl. Meer informatie vind je in de agenda.

Een andere mogelijkheid is dat ik jouw Akasha Kronieken voor jou ga lezen. Voor een Akasha Reading is een telefoontje voldoende (mob. 0634385051). Je bent van harte welkom! 
 

Ineke Heitink
Praktijk Ineke Heitink


Vond jij deze blog interessant of inspirerend? Abonneer je dan op de tweewekelijkse nieuwsbrief met daarin een overzicht van de nieuwste blogs!

Ineke Heitink

Ineke Heitink is medium, healer en spiritueel coach. Vanuit het Heart Centre Didam Praktijk Ineke Heitink begeleidt zij volwassenen en kinderen door middel van healing, reading en coaching. Ineke geeft ook cursussen en workshops en schrijft regelmatig artikelen.

Reacties

Irmgard 2018-04-30 10:55:10 Hallo Ineke, ik sta op een punt om diverse keuze's te kunnen /mogen maken. Ik vind het loslaten van het oude zo eng. Ik zou graag wat inzichten willen hierin en of ik toch op het goede pad zit. Vr. Gr. Irmgard

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...