De Akasha Kronieken en de hulp voor je kind

Ineke Heitink geeft regelmatig cursussen Akasha kronieken lezen. In eerdere blogs vertelde zij over haar persoonlijke ervaringen met de Akasha kronieken en legde ze uit waarom de Akasha Kronieken alles behalve zweverig zijn. Deze keer vertelt ze over hoe de Akasha Kronieken jouw kind tot hulp kunnen zijn.

Een reading in de Akasha Kronieken van het kind zelf is niet mogelijk totdat ze ongeveer 17 jaar zijn. Wat is er dan wel mogelijk op deze weg?

Kinderen en hun ouders hebben een karmische verbinding. Laat ik dat eens nader bekijken en uitleggen.

Er is altijd een karmische connectie tussen de ouders en het kind en dat betekent dat het kind zijn ouders kiest met al hun wonden en tekortkomingen, maar ook met hun vermogen om te houden van. Dus met de volledige kennis van hun achtergrond.

Het kind weet door deze keuze dan ook wat er geheeld mag worden. Dat is de verbinding van deze zielen op zielen niveau.

De ziel gaat altijd het pad van leren en helen in het leven. Ook al is deze ziel er niet bewust van. Wij vergeten wanneer wij geboren worden wat ons pad van groei en ontwikkeling is op aarde.

Er zijn geen ongelukjes of fouten in het kiezen van onze ouders. De omstandigheden waarin wij opgroeien kunnen dit begrip vaak onacceptabel of erg lastig maken.

Wat kan een Akasha Reading voor jouw kind doen?

Wanneer de ouders zichzelf helen helpen ze het kind. Ik zal het wat duidelijker maken.

Zoals eerder uitgelegd zijn de ouders en het kind karmisch met elkaar verbonden. Zijn er vragen over het gedrag en de handelwijze van het kind dan is dit terug te vinden in de Akasha Kronieken van de ouder/verzorger. Dus door het helen van deze verbindingen kan het kind geholpen worden.

Het kind kan bijvoorbeeld nog de last van een vorig leven met zich meedragen. Het kan geheeld worden door de liefde die de ouder/verzorger voor het kind heeft. Die verbinding is er namelijk altijd. Welke ouder houdt nu niet van zijn kind en willen wij niet allemaal dat ze gelukkig en blij zijn en een mooi leven hebben.

De liefde van kinderen voor hun ouders komt zonder voorwaarden. Ze zijn loyaal aan ons ouders. Laten we met dit gegeven zorgvuldig omgaan.
 

Ineke Heitink
Praktijk Ineke Heitink

PS: Na de zomer geef ik weer workshops over het lezen van de Akasha Kronieken. Wanneer de data bekend zijn vind je ze in de agenda. Een andere mogelijkheid is dat ik jouw Akasha Kronieken voor jou ga lezen. Voor een Akasha Reading is een telefoontje voldoende (mob. 0634385051). Je bent van harte welkom! 


Vond jij deze blog interessant of inspirerend? Abonneer je dan op de tweewekelijkse nieuwsbrief met daarin een overzicht van de nieuwste blogs!

Ineke Heitink

Ineke Heitink is medium, healer en spiritueel coach. Vanuit het Heart Centre Didam Praktijk Ineke Heitink begeleidt zij volwassenen en kinderen door middel van healing, reading en coaching. Ineke geeft ook cursussen en workshops en schrijft regelmatig artikelen.

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...