Karlista Fontijn vertelt over haar aanbod en de effecten die deelnemers ervaren

Karlista Fontijn, aanbieder bij Bewust Achterhoek, geeft cursussen Meditatie en Mindfulness en is docent bij de Spirituele Academie. In deze blog vertelt zij over de opleidingen die ze geeft en over de (mooie!) ervaringen van de deelnemers.

Wat is er veel gebeurd afgelopen jaar! 

In de lessen Meditatie en Mindfulness, die ik geef, zie je hoe na een aantal lessen, mensen zich beter leren ontspannen, hun gevoel ontwikkelen, alerter worden, meer gaan genieten en bewuster door het leven gaan. 

Als docent bij de Spirituele Academie geef ik diverse opleidingen. Die gaan weer wat verder dan de lessen Meditatie en Mindfulness. In de opleidingen leer je dingen in en om je heen waar te nemen. Je leert of dat van jou is of van een ander, en daar ook daadwerkelijk iets mee te doen. Energieën aanvoelen. Van personen, van voorwerpen van foto's.

Op deze manier leer je veel over jezelf, en meer inzicht te krijgen in anderen. Heel  mooi om te zien, hoe mensen die hooggevoelig zijn, in enkele dagen meer in hun kracht komen! Dit is ook een prachtige vooropleiding voor Mediumschap & Trance Healing.

Deze opleiding Mediumschap & Trance Healing gaat wat verder dan de lessen Meditatie en Mindfulness. Maar iedereen kan dit leren. Het is een hele praktische opleiding. Je leert met je geest in de energie te werken. Hiermee kun je heel bijzondere dingen doen! We gaan stapje voor stapje steeds verder en dieper.

Zelf ga je een prachtige ontwikkeling doormaken, waardoor je heel dicht bij jezelf komt. Je leert oude ballast, die opgeslagen is in je lichaam, weer vrij te laten stromen. Het is ook niet ongewoon dat bepaalde lichamelijke klachten verdwijnen. Je werkt eigenlijk in de tijd en ruimte. Je kunt er zo veel mee!

In het 3e blok van de opleiding Mediumschap & Trance Healing kun je examen doen voor Therapeut en eventueel daarna je eigen praktijk beginnen. Maar je kunt het ook doen voor je eigen ontwikkeling. In juni kreeg één van mijn cursisten na 56 jaar zijn gehoor weer terug, na een consult met een andere cursist! Zo mooi om mee te maken!

Verder geef ik ook Paramedisch en Psychosociaal Mediumschap. Dit gaat vooral over het communiceren met je lichaam. Wat heeft je lichaam en ziel te vertellen? Waarom zijn er bepaalde lichamelijke klachten? Wat hebben deze jou te vertellen? Je leert om direct met de organen e.d. te communiceren. Heel verhelderend voor jezelf!

De opleidingen Mediumschap & Trance Healing en Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap zijn korte HBO beroepsopleidingen en CRKBO en KTNO geaccrediteerd.

Pas heb ik ook de opleiding Trance Mediumschap 2 gegeven. Je leert dan boodschappen vanuit de Spirituele wereld door te geven. Wat er dan gebeurt is zo mooi en overweldigend! Ja, dat valt bijna niet te beschrijven.Je krijgt net dat aangereikt, wat je op dat moment nodig hebt. Een hele mooie en bijzondere ervaring, waar je ook iets mee kunt en die je ook weer nog dichter bij jezelf brengt.

Zelf geniet ik met volle teugen van het geven van de opleidingen en de effecten die het heeft op de deelnemers! Zo'n mooi vak, ook vanwege wat je voor andere mensen kunt doen! Daar word ik heel blij van!

Wil je meer weten over de cursussen en opleidingen die ik bied? Uitgebreide info vind je op mijn website karlistafontijn.nl

Karlista Fontijn
Opleidingen Karlista Fontijn

Vond jij deze blog interessant of inspirerend? Abonneer je dan op de tweewekelijkse nieuwsbrief met daarin een overzicht van de nieuwste blogs!

Plaats hier je reactie!


Je bericht wordt verzonden...