Lichaamswerk en relatiecoaching/ Bedding voor Bezinning. | 's-heerenberg

Lichaamswerk leert je weer wat 'voelen' is. Want voelen is vaak moeilijker dan je denkt.

Door je steeds meer bewust te worden wat je voelt, leer je jezelf echt kennen. Daardoor ontstaat er zelfkennis. In het lichaamswerk gaat het niet om de oefening, maar om het voelen in de oefening. Wat doet deze oefening of situatie met je?

Ademhaling is essentieel hierin. Door je adem in te houden probeer je je gevoelens meester te blijven. Veel van je spanningen worden veroorzaakt doordat je gevoelens onderdrukt. Voelen kost tijd. En tijd hebben we niet. Dat is een zeer ziekmakende situatie voor ons mensen.

Lichaamswerk leert je weer jezelf de belangrijkste te vinden en zorg en aandacht te besteden aan jezelf. Het lichaam is je huis waarin je woont. Zorg dus dat het op orde is.

Marjo Vliegen is lichaamsgericht therapeut en biedt individuele begeleiding en workshops en trainingen aan.De meditatiegroep is doorlopend om de 2 weken op donderdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur.  Meer informatie vind je op haar website.

Tevens ben ik aangesloten bij Hulpverlening na Seksueel Misbruik. Zie daarvoor: hulpverleningnaseksueelmisbruik
Ik werk regelmatig tot vaak met volwassenen die een geschiedenis hebben van seksueel misbruik. De hulpverlening liet vaak te wensen over. Mijn ervaring is dat heling verder op gang komt als het stilzwijgen doorbroken kan worden. Zoals cliënten zeggen. Het pijnlijkste is dat ik er niet over kon praten. De lichaamsgerichte benadering geeft cliënten een nieuwe helende ervaring.

Over Marjo Vliegen | 's-heerenberg

Verbaasd en verbijsterd was ik, toen ik ontdekte dat het leven IN mij zit. 

Mijn werk is gericht op het vertrouwd raken met alles wat je voelt in je lijf, waardoor persoonlijke groei en bewustwording op gang kunnen komen. Lichaamswerk vind ik een eenvoudige, direct werkende methode die ondersteunend is in de ontdekkingsreis naar jouw mogelijkheden en kwaliteiten.

Aan je eigen ontwikkeling werken is niet altijd leuk; er komen ook momenten dat je er weerstand tegen hebt. Ik ben ontwapenend en werk vanuit mijn hart. Ik weet je bijna altijd te verleiden om de weerstand te laten varen en met een glimlach te doen wat je te doen staat. 

Sinds 1991 ben ik werkzaam als therapeut Emotioneel Lichaamswerk. Vanuit mijn praktijk in ‘s-Heerenberg geef ik avondcursussen, trainingsdagen, weekends, individuele sessies en coaching. Als ervaren lichaamstherapeute geef ik graag het vak door aan trainers en therapeuten. Daarom geef ik met veel plezier les aan een beroepsopleiding (Academie voor Psychodynamica) en ben ik gestart met een bijscholing Lichaamsgericht werken. 

Tevens ben ik aangesloten bij Hulpverlening na Seksueel Misbruik. Ik werk zeer regelmatig met volwassenen die een geschiedenis hebben van seksueel misbruik. Mijn ervaring is dat heling op gang komt als het stilzwijgen doorbroken kan worden. Zoals cliënten zeggen: “Het pijnlijkste is dat ik er niet over kon praten”. De lichaamsgerichte benadering geeft cliënten een nieuwe helende ervaring.


Foto 1 Marjo Vliegen Foto 5 Marjo Vliegen Klik om te vergroten

InnerMotion Lichaamswerk en relatiecoaching
Marjo Vliegen


Professionals in de categorie Lichaamsgerichte Therapie

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek