Groepslessen Healing Tao | Van stress naar evenwicht

Praktijk Els Burbank
Winterswijk Kotten

Van stress naar vitaliteit: Groepslessen Healing Tao door Els Burbank.

Wat is Healing Tao?

Healing Tao is een zeer effectief systeem van 
Qigong bewegingen en meditaties waarmee we zowel onze vitaliteit als ons zelf-inzicht vergroten. 
In de Qigong verbind je je ademhaling met fysieke bewegingen. Deze zijn ontwikkeld om heel gericht in het lichaam de energie rond de organen in beweging te zetten. Je lichaam ontspant, je hoofd komt tot rust. Je ontwikkelt meer souplesse, meer zachtheid.

De lessen worden aangeboden in groepen, maar het is een individuele training waarbij je zelf onderzoekt wat goed voor je werkt. De oefeningen worden met aandacht uitgevoerd en hebben een actieve- en een rustfase (yang en yin), zodat je steeds kunt oefenen met die balans tussen actief zijn en rusten. 
De eenvoudige oefeningen doen we zittend op een stoel of staand, en zijn in basis voor iedereen toegankelijk, beginner of gevorderd.
 

Je hebt baat bij Healing Tao wanneer je iemand bent met terugkerende fysieke spanningsklachten, zoals nekpijn, rugpijn, bekkenbodemklachten. Als je gevoelig bent voor emoties (al dan niet van anderen). Als je verlangt naar meer zachtheid en meer gemak, ook wel WuWei - doen door niet te doen. 

De training brengt je meer in contact met jezelf. Je gaat emoties in je lijf herkennen, omarmen en uitzuiveren. Je komt meer in contact met je centrum en ervaart meer energie. Je komt zachter in je zelf en stabieler in het leven te staan.

De-lessen-worden-aangeboden-in-een-fijne-studio-in-Winterswijk-Kotten. 

Aanmelden is noodzakelijk.

Over Praktijk Els Burbank

Vitaliteit vanuit je buik. In je buik huist je krachtcentrum, je batterij, de bron van je levensenergie. 
Gebruik makend van individuele sessies Chi Nei Tsang Orgaanmassage en groepsgewijze Healing Tao | meditatie in beweging help ik je de spanning in je lijf te herkennen. Je komt meer in contact met je lichaam en met je energetisch centrum. Blokkades worden zichtbaar en lossen op. Je krijgt meer zachtheid in je lichaam, er ontstaat meer rust in je hoofd. Je gaat verfrist en zacht energiek de deur uit.
 


Praktijk Els Burbank

Els Burbank

Haverkampstegge 3
7107AX Winterswijk Kotten

Groepslessen Healing Tao | Van stress naar evenwicht