Hatha yoga - ook mannengroep

Gezondheidscentrum van Bronkhorst
Gorssel

Wij geven Hatha yogalessen, geschikt voor elk niveau en ook zeker voor beginners. We hebben ook ‘men-only’ lessen en die worden natuurlijk ook gegeven door een man. Uiteraard ben je als man ook gewoon welkom in één van de andere lessen.

Wij geven Hatha yogalessen, geschikt voor elk niveau en ook zeker voor beginners. 

Hatha yoga

Bij Hatha Yoga wordt er gewerkt met authentieke yoga houdingen. Tijdens de lessen, die een uur duren, worden verschillende houdingen gedaan in combinatie met ademhaling. De lessen zijn geschikt voor elk niveau en ook zeker voor beginners. Daarnaast zijn de lessen geschikt voor mensen met spanningsklachten in de nek, schouders en rug.

Moet je lenig zijn voor yoga?

Zeker niet. Het doel van yoga is om door middel van kracht en souplesse je vitaliteit te behouden en diepe ontspanning te bereiken. Het doel is niet om je in een voor jou onmogelijke houding te persen. De poses hoeven er ook niet bij iedereen hetzelfde uit te zien. Iedereen zoekt naar zijn eigen plaats binnen een pose. Zo groei je in een pose en zul je zien dat je op termijn soepeler wordt. Het is vooral belangrijk dat je goed luistert naar je lichaam.

Mannengroep

Onze yogalessen zijn gemengd. Maar dat er in de praktijk vooral vrouwen komen vindt niet iedere man prettig. Daarom hebben we ook ‘men-only’ lessen en die worden natuurlijk ook gegeven door een man. Uiteraard ben je als man ook gewoon welkom in één van de andere lessen.

De lesperiode loopt per kwartaal (ca. 12 lessen). Per les betaal je 11.50. Een proefles is altijd gratis.

Over Gezondheidscentrum van Bronkhorst

Ik ben Andrea van Bronkhorst, orthomoleculair therapeut. Na een aantal jaar in Amsterdam een praktijk te hebben gehad, heb ik in Gorssel mijn droom kunnen verwezenlijken: een gezondheidscentrum met meerdere disciplines. In mijn optiek kunnen gezondheidsklachten vanuit verschillende invalshoeken bekeken en behandeld worden. Ik ben nog altijd onder de indruk van wat ik vanuit mijn eigen vak voor mensen kan betekenen, maar heb ook gemerkt dat één enkele discipline is niet altijd toereikend is. Daarom werk ik graag samen met andere complementaire vormen van geneeskunde en verwijs ik door indien nodig voor ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld een osteopaat zijn, een homeopaat, of haptotherapie, etc. Net wat ik denk dat iemand nodig heeft. Door meerdere behandelvormen aan te bieden op één plek, wil ik de zichtbaarheid en toegankelijkheid van complementaire/alternatieve geneeskunde vergroten.


Gezondheidscentrum van Bronkhorst

Andrea van Bronkhorst

Hoofdstraat 69
7213 CS Gorssel

Lid van beroepsvereniging

Hatha yoga - ook mannengroep