Zoek professional in Yoga | Bewust Achterhoek

Yoga Moyo
Yoga
Yoga Nidra Teacher Training & Irest Yoga Nidra meditatie cursus
Yoga Moyo
Vorden
InnerPulse
Yoga
InnerPulse: Dru Yoga - met plezier en aandacht bewegen, ervaren en ontspannen!
InnerPulse
Zutphen
Dru Yoga is een zachte vloeiende vorm van yoga gericht op het weer laten stromen van geblokkeerde energie. Hoewel de bewegingen zacht zijn, is de werking verrassend krachtig. Je kunt live in Zutphen mee doen en/of via Zoom/opname.
Shamahuis
Yoga
Kundalini Yoga, de yoga van bewustzijn - Meditatie - Transformatie en verbinding
Shamahuis
's Heerenberg
In Shamahuis komen innerlijke en uiterlijke beweging samen. Kundalini Yoga, reflexologie, een passie voor de natuur en sjamanisme hebben geresulteerd in een aantal geweldige voedende en aardende therapieƫn.
Praktijk YogaWise
Yoga
Individuele, milde hatha yoga. Maatwerk bij fysieke, adem of stress klachten. Kan ook bij jou thuis!
Praktijk YogaWise
Lochem
Je hoeft niet lenig, jong of slank te zijn. Je mag stijf en gespannen zijn, overgewicht hebben of een fysieke aandoening. Je mag onrustig, in de war of buiten adem zijn. YogaWise staat voor een persoonlijke aanpak en levert maatwerk.
Puur Bewegen
Yoga
Puur Bewegen: Pilates - Poweryoga - Yin Yoga - Ashtanga Yoga
Puur Bewegen
Lochem
Yoga van het Hart-Studio
Yoga
Yoga Studio met verschillende yoga lessen en Mindful walk cursus
Yoga van het Hart-Studio
Zeddam
Yoga Studio in Zeddam. Hier word verschillende yoga vormen aangeboden - Dru Yoga, Traditionele Yoga, Yin Yoga en Mindful Walk cursus worden gegeven. Workshops en andere leuke activiteiten komen ook op de agenda.
Yoga in Lochem
Yoga
Dru-yoga
Yoga in Lochem
Lochem
Dru-yoga, de yoga van het hart. Ervaar de krachtige werking van de mooie zachte bewegingen in de dru yoga. Je spieren en gewrichten worden soepeler en krachtiger. Je voelt de verbinding met je lichaam, hart, geest en de natuur.

Over Yoga

Hoe kan  je helpen ?

Hoe kan het je helpen ?

Op onze website vind je een handig overzicht van het professionele aanbod van yoga in de regio Achterhoek. 

Yoga leert ons om lichaam en geest, en om geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen.
De oefeningen (Asana's) geven kracht en energie en zorgen voor een algeheel prettig gevoel van ontspanning. Juist in onze jachtige 21e eeuw is yoga een goede manier om rust en ontspanning toe te laten. Geen wonder dat yoga de laatste jaren zo populair is.

Wie yoga beoefent, op watvoor niveau dan ook, brengt veranderingen aan in zijn of haar stemmingen. Je zorgt er voor dat je geest meer in balans is en je minder emotionele druk ervaart.

Yoga is voor iedereen. Voor kinderen, voor jongeren, zwangere vrouwen, volwassenen en ouderen. Iedereen doet het. Over de hele wereld. En weet je waarom? Yoga werkt!