Meer zelfvertrouwen voor jong en ouder

DIA-U Coaching & Training
Winterswijk - Meddo

Ik leer kinderen en volwassenen hun zelfvertrouwen te vergroten m.b.v. oefeningen op de gebieden van: ontspanning, invloed van gedachten, kwaliteiten ontdekken en op lichaamsgebied. Naast reguliere technieken gebruik ik ook mijn spirituele gaven.

IEDEREEN IS HET WAARD OM VOL ZELFVERTROUWEN TE STRALEN EN HELEMAAL VAN ZICHZELF TE HOUDEN

DIA-U Coaching & Training biedt onder andere: individuele kindercoaching, (groeps)training Zelfvertrouwen voor Kinderen, DIA-U Kidsclub, volwassen coaching en vrouwencirkels.

♥INDIVIDUELE KINDERCOACHING: Soms heeft jouw kind een hulpvraag die niet in een van de andere trainingen of activiteiten past, bijvoorbeeld een trauma, opgelopen doordat het gepest wordt. Dan is een individueel op maatgericht coachtraject iets voor jouw kind.

♥ TRAINING ZELFVERTROUWEN VOOR KINDEREN: Deze training kan individueel maar ook in een groep worden gevolgd en bestaat uit vijf pijlers: Ik, Denken, Houding, Relaxen en Communicatie. Zie website voor meer info.

♥  DIA-U KIDSCLUB: Samen met leeftijdsgenootjes gaat jouw kind op een laagdrempelige manier bezig met allerlei activiteiten zoals creatieve bezigheden, spelletjes doen enz. Tijdens deze middagen leert jouw kind dat het helemaal goed is zoals het is en dat anderen ook bepaalde gevoelens kunnen hebben of dingen moeilijk vinden om te doen. 

♥  VOLWASSENCOACHING: Naast kinderen coach ik ook volwassenen die moeite hebben om voor zichzelf op te komen, weinig zelfvertrouwen hebben en niet weten hoe ze kunnen ontspannen.

♥  VROUWENCIRKELS: Een keer per maand is er een vrouwencirkel met plek voor zes vrouwen. Tijdens deze vrouwencirkels zijn er naast het contact met andere vrouwen, ook allerlei activiteiten voor persoonlijke ontwikkeling en om het zelfvertrouwen te vergroten. 

Neem contact met me op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om te zien wat ik voor je kan betekenen.

Over DIA-U Coaching & Training

Ik ben idealistisch en ervan overtuigd dat wanneer iedereen zelfvertrouwen heeft en van zichzelf en anderen houdt, de wereld er veel mooier uit ziet. In ieder geval zijn diegenen met zelfvertrouwen gelukkiger. 

Vanaf mijn zesde werd ik gepest. Dit heeft heel wat gedaan met mijn zelfvertrouwen. Ik heb jarenlang weinig zelfvertrouwen gehad en dat heeft me jarenlang belemmerd.

Door de jaren heen heb ik geleerd mijn zelfvertrouwen te vergroten en daar voel ik me heel gelukkig mee. Dat gun ik echt iedereen, jong en oud, want zelfs op oudere leeftijd kun je nog leren meer zelfvertrouwen te krijgen.

Als ervaringsdeskundige en kindercoach kan ik jou en of jouw kind helpen je zelfvertrouwen te vergroten. Ik gebruik oefeningen uit reguliere methodes maar daarnaast ook steeds meer spirituele vaardigheden. Net als dat niemand hetzelfde is, zijn mijn sessies ook nooit hetzelfde. Ik beslis op het moment zelf welke oefening, kennis en of hulpmiddelen ik inzet. 

Wees welkom bij mij als je aan het zelfvertrouwen van jouw kind en of jezelf wilt werken. 

 


DIA-U Coaching & Training

Lies Balduk

Wandersweg 4
7104 DD Winterswijk - Meddo

Lid van beroepsvereniging

Meer zelfvertrouwen voor jong en ouder