Move and Grow - School voor het leven

Move and Grow
Laren

In de voormalige plattelandsschool in Laren, vind je ’Move and Grow - School voor het leven’, met een uitgebreid aanbod (rituelen, energetisch werk, massage). Move and Grow verhuurt ook: Het Klaslokaal voor activiteiten De Meesterskamer als B&B

In de voormalige plattelandsschool in Laren (Gld), vind je ’Move and Grow - School voor het leven'. 

Don Zagt en Yanna Spenkelink bieden hier een veelzijdig aanbod:

Energetisch werk, rituelen en ceremonieën, (re)-sourcering; met magie terug naar de oorsprong (Yanna)

Sport-  en Wellness Massage (Don)

Voor meer informatie over hun activiteiten, hun drive en wat betreft hun voorgeschiedenis, zie hieronder en op hun website.

Bed & Breakfast ‘Snooze and Snore’

De B&B heeft ruimte voor 2 personen, voor verdere info zie: bedandbreakfast onder 'Snooze and Snore'

‘Het Klaslokaal’ wordt door ons gebruikt als workshopruimte

Het Klaslokaal is ook beschikbaar voor verhuur. De sfeer van eind jaren ’20 maakt het tot een bijzonder Klaslokaal. We zijn uitgegaan van licht en ruimte en hebben gelet op harmoniserende kleuren. Ook de houten vloer (50m2 ) maakt het tot een sfeervolle en warme ruimte. Jouw activiteit kan hier plaats vinden. Het Klaslokaal beschikt over een beamer, audio installatie, puzzelvloerdelen en meditatie kussens. Deze zijn ter beschikking van de gebruiker. Je kan Het Klaslokaal één of meerdere dagdelen huren. Ook vaste dagdelen voor een langere periode zijn mogelijk.

Het basistarief is per dagdeel van 4 uur € 100.- (excl. btw). Een kleine catering van koffie, thee, water en versnaperingen zijn inbegrepen.

We heten je van harte welkom!

Move and Grow, Yanna en Don.

Over Move and Grow

In 2010 zijn we gestart met Move and Grow, wij woonden toen in Soest. Algauw hadden we behoefte aan meer ruimte in en om het huis. Daarvoor zochten we in Overijssel en Gelderland. We vonden de Groot Dochterense School in Laren in 2013.

Ons ideaal ligt verwoord in het 'Move and Grow':  het in beweging komen, letterlijk en figuurlijk, brengt groei en verandering.

Don is een geschoolde sportcoach en -masseur; zijn roots liggen in de atletiek; als hardloper draaide hij mee aan de regionale top in Utrecht. Op die manier leerde hij, vanuit eigen ervaring en die van anderen, hoe je een blessure verzorgt en je je training en eventuele wedstrijden vervolgens weer opbouwt. Vele tientallen atleten bij evenzovele evenementen begeleidde en verzorgde hij.

Yanna is een geschoold sjamaan en sourcerer (met magie terug naar je bron); zij is vanaf haar jeugdjaren bezig met zingeving en oorsprong van het leven en ziet het als haar opdracht dit, samen met jou, te onderzoeken. Daarin gebruikt ze rituelen en ceremonieën ter ondersteuning; verschillende entiteiten en realiteiten betrekt zij hierbij: de vier windrichtingen, voorouders, totems en lichtwezens zijn daar voorbeelden van. Hierdoor krijg je inzichten en ervaar je heling. Speelsheid, humor, eenvoud, aandacht en verantwoordelijkheid zijn daarin sleutelwoorden.

 


Move and Grow

Yanna Spenkelink; Don Zagt

Dochterenseweg 17
7245NN Laren

Move and Grow - School voor het leven