Gezondheidscentrum van Bronkhorst - Gorssel

Gezondheidscentrum van Bronkhorst
Gorssel

Bij Gezondheidscentrum van Bronkhorst draait het om 'gezond worden, gezond blijven' zowel fysiek als mentaal. Er worden meerdere behandelvormen aangeboden onder één dak.

Bij Gezondheidscentrum van Bronkhorst draait het om 'gezond worden, gezond blijven' zowel fysiek als mentaal. Er worden meerdere behandelvormen aangeboden onder één dak. Wanneer het nodig is kan er door de verschillende disciplines worden samen gewerkt om zo tot het beste resultaat te komen voor de cliënt. Op dit moment werken er een orthomoleculair therapeut, acupuncturist, sport- en ontspanningsmasseuse, transformatief coach en Ayurvedisch masseuse. Daarnaast worden er yogalessen gegeven. 

Het centrum ligt aan de Hoofdstraat van het mooie Gorssel. De wachtruimte en behandelkamers op de begane grond zijn sfeervol ingericht om een prettige sfeer te creeren. Op de bovenverdieping is een multifunctionele ruimte voor workshops en presentaties. Een beamer en stoelen zijn aanwezig. Het centrum is goed aan te rijden vanaf de snelweg en de omliggende steden en er stopt een bus in de straat. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Yogalessen:

Wij geven Hatha yogalessen, geschikt voor elk niveau en ook zeker voor beginners. Onze yogalessen zijn gemengd. Maar dat er in de praktijk vooral vrouwen komen vindt niet iedere man prettig. Daarom hebben we ook ‘men-only’ lessen en die worden natuurlijk ook gegeven door een man. Uiteraard ben je als man ook gewoon welkom in één van de andere lessen.

Praktijkruimte / workshopruimte / presentatieruimte

Op dit moment is er nog ruimte voor andere behandelaren om zich te vestigen in het pand. De multifunctionele bovenruimte is ook te huur, ook voor externe partijen. Neem voor meer informatie even contact op.

Over Gezondheidscentrum van Bronkhorst

Ik ben Andrea van Bronkhorst, orthomoleculair therapeut. Na een aantal jaar in Amsterdam een praktijk te hebben gehad, heb ik in Gorssel mijn droom kunnen verwezenlijken: een gezondheidscentrum met meerdere disciplines. In mijn optiek kunnen gezondheidsklachten vanuit verschillende invalshoeken bekeken en behandeld worden. Ik ben nog altijd onder de indruk van wat ik vanuit mijn eigen vak voor mensen kan betekenen, maar heb ook gemerkt dat één enkele discipline is niet altijd toereikend is. Daarom werk ik graag samen met andere complementaire vormen van geneeskunde en verwijs ik door indien nodig voor ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld een osteopaat zijn, een homeopaat, of haptotherapie, etc. Net wat ik denk dat iemand nodig heeft. Door meerdere behandelvormen aan te bieden op één plek, wil ik de zichtbaarheid en toegankelijkheid van complementaire/alternatieve geneeskunde vergroten.


Gezondheidscentrum van Bronkhorst

Andrea van Bronkhorst

Hoofdstraat 69
7213 CS Gorssel

Lid van beroepsvereniging

Gezondheidscentrum van Bronkhorst - Gorssel