Innerlijk Zien, Praktijk voor Intuïtieve Begeleiding in Dieren | Dieren

Intuïtieve Begeleiding

Geeft besef van het innerlijke Licht, van datgene dat van binnenuit ziet. Je wordt herinnerd aan die ware aard van Licht.

Bij vragen over spiritualiteit, relaties, gezondheid, leven, werk en meer. Daarbij kunnen thema's aan bod komen zoals zingeving, voldoening, innerlijke rust, verdriet, rouwverwerking.

Het brengt inzicht in wat je innerlijk beweegt, wat er dwars zit, verlangens en pijnlijke stukken.

In een open en veilige context is er ruimte voor 'ongemakkelijke' gedachten en emoties zoals verdriet, rouw, schaamte, schuld en woede. Ze verliezen hun lading in aanvaarding en komen zo tot rust. Dit bevestigt je in wie je werkelijk bent.

Inzetbare 'technieken'

Reading

Beschrijft hoe je in het leven staat, geeft inzicht in je geestelijke houding, en maakt duidelijk wat daar dwars zit. Vanuit neutrale openheid wordt je energie gelezen. Hierdoor ontstaat een helder beeld van thema's die nu een rol spelen in je leven, en van wat je er mee aan het uitzoeken bent

Healing

Maakt bewust van de levende Heelheid die je bent. In een veilige sfeer kunnen pijnlijke of verkrampte plekken ontspannen. Een healing brengt ruimte en meer Ja naar het leven.

Open naar je Innerlijke Wereld

Zowel individueel als in groepsverband is er mogelijkheid tot begeleiding in open onderzoek en verkenning van je innerlijke wereld.

Via geleide actieve meditatie leer je contact te maken met je energie en je intuïtie te gebruiken. Op een speelse manier leer je open te zijn naar wat zich van binnen openbaart. Dit dringt door in je dagelijkse leven.

Over Marleen Raaijmakers | Dieren

Marleen

Als kind was ik al heel gevoelig en soms was dat verwarrend. In een nog onbewuste ondertoon leefde ik zo het leven en het leven leefde mij.

In 1997 ontmoette ik iemand die mij diep wezenlijk zag en helder benoemde wat er in mij speelde.

Opeens ging het licht aan en kwamen er inzichten… er vielen ontelbare kwartjes. Dit smaakte naar meer! De honger naar ontdekking van bewustzijn was niet meer te stillen.

Met veel enthousiasme ontwikkelde ik vanaf 2001 mijn intuïtieve capaciteiten in het volgen van cursussen en opleidingen tot healer, reader en gaf ik als docent en coach mede vorm aan intuïtieve centra.

Ook volgde ik een tweejarige opleiding gericht op leven, dood en geboorte.

Door me te openen voor en contact te maken met wat er in mijn innerlijke wereld beweegt, is er veel verdieping gekomen… net als helderheid en besef van zijn, zingeving en aanvaarding van het leven.

Dit grote avontuur heeft geleid tot de geboorte van:

Innerlijk Zien Praktijk voor Intuïtieve Begeleiding

In de stilte is er helder gewaar zijn van wat zich ontvouwt. Het getoonde komt in het licht en daarin kunnen lastige emoties en gedachten hun lading verliezen en ontspannen.

Dit te ervaren geeft je inzicht en besef van wie je werkelijk bent. Om vanuit je eigen kracht weer nieuwe stappen te zetten.

In de ontmoetingen is er telkens weer verwondering en ontroering over de sprankeling en groei die dit geeft…


Foto 1 Marleen Raaijmakers Klik om te vergroten

Innerlijk Zien
Marleen Raaijmakers


marleen AT innerlijk-zien DOT nl
innerlijk-zien.nl

Innerlijk Zien
Hazelaarhof 4
6951NT Dieren


Professionals in de categorie Healing en reading

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek