Leer verkopen op een manier die goed voelt voor jou - Verkopen is Helpen Academy | Ruurlo

Heel jouw verkoopblokkades en deel jouw kennis met diegene die dit het hardste nodig hebben!

Mijn naam is Christine Cremers ik ben intuïtief Sales Coach en Business Coach voor ambitieuze en sensitieve ondernemers. De afgelopen jaren heb ik zoveel mooie bezielde ondernemers met heel veel passie en inhoud mogen ontmoeten die het lef hebben getoond om voor zichzelf te starten. Die de wereld iets unieks te bieden hebben en een oplossing voor velen zijn die wachten op hun antwoord. Ondernemers die het ook moelijk vinden om hun waarde te omarmen, geld te mogen gaan ontvangen, zichtbaar te worden voor hun klanten. Deze groep ondernemers help ik vanuit visie, verlangen, vertrouwen en verbinding zowel bij het online als offline ondernemen een succesvol bedrijf en concept neer te zetten wat  goed voor hen voelt zodat zij zorgeloos vol passie kunnen ondernemen.

Na ca 20 jaar bij de grote bedrijven als Sales en Marketing Manager diverse teams te hebben aangestuurd heb ik enkele jaren geleden bewust gekozen voor het ondernemerschap. Naast mijn bedrijf werk ik als trainer en coach voor de KvK en leid ik netwerkbijeenkomsten voor ambitieuze en intuïtieve vrouwelijke ondernemers. Online draai ik op facebook mijn community Verkopen is Helpen waar we naast elkaar motiveren en inspireren, kennis en waarde delen en opdoen. Momenteel bezig ik bezig minj eigen methode te ontwikkelen en te patenteren waarbij verkopen vanuit je hart de essentie is. Ik maak graag tijd voor je vrij om te kijken waarmee ik je kan helpen.

Over Christine Cremers | Ruurlo

Dag allemaal, ik ben Christine Cremers. Na jaren bij de grotere bedrijven als Sales en Marketing Manager teams te hebben aangestuurd heb ik enkele jaren geleden bewust gekozen voor het ondernemerschap. Ik ben gefaccineerd door het thema keuzevrijheid en in loondienst kwam deze faccinatie niet volledig tot zijn recht. Daar waar de ene mens kiest om te blijven zitten, kiest de ander er voor om op te staan. Juist de mindere kanten van het leven leerden me dat je niet moet uitstellen als je ergens naar verlangt. Mijn intuïtie/gevoel zijn leidend in alles wat ik doe. Mijn hoofd gebruik ik om strategisch koers te bepalen. Inmiddels weet ik dat deze twee prima samen kunnen werken en dat balans hierin essentieel is.

Sinds ik dat veel bewuster doe, sta ik veel dichter bij mezelf in rust en vertrouwen en vanuit een zuivere intentie in contact met anderen. Dankbaar dat ik in korte tijd een succesvol (online) bedrijf heb weten op te bouwen en dat ik anderen ook mag helpen bouwen aan een bedrijf dat goed voor jóuw zorgt.

In mijn privé leven ben ik lekker actief met mijn gezin, hou ik van reizen, lezen, natuur en heerlijk koken.

Warme groet, Christine


Foto 1 Christine Cremers Foto 2 Christine Cremers Foto 3 Christine Cremers Klik om te vergroten

Intuïtief Businesscoach - Verkopen is Helpen Academy
Christine Cremers


Professionals in de categorie Coaching - Bedrijfscoaching

Ademtherapie Astrologie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Mediation Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Organisatieontwikkeling en advies Persoonlijke Begeleiding Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie & Voetzorg Wellness Winkels Yoga
Bewust Achterhoek