Intuitieve Trainingen | Zutphen

Een reading is een reeks helderziende beelden, die op een heldere manier beschreven en geduid worden. Je kunt een reading krijgen naar aanleiding van een vraag of omdat je meer algemene informatie wilt.

De bedoeling van een reading is dat je een ruimer beeld krijgt van jezelf. We gaan er van uit dat je bewustzijn hebt over jezelf. In de reading kijkt de reader naar je vanuit een ander perspectief dan dat je zelf doet. Daardoor krijg je informatie over jezelf die je nog niet gezien had of die een bekend beeld over jezelf uitbreidt. Je krijgt meer bewustzijn over jezelf en je handelen.

Bij een algemene reading worden je roos, aura en chakra’s gelezen.
In de roos reading wordt de roos gezien als een symbool voor jou in de tegenwoordige tijd. Ieder aspect van de roos bevat informatie die relevant voor je is.
De aura geeft informatie over je eigen ruimte en hoe je daarmee omgaat. Wat bepaalt jouw ruimte, welke gebeurtenissen of welke personen bepalen jouw ruimte. Wat heb jij nodig om je ruimte ook werkelijk toe te eigenen.
De chakra’s geven informatie over de thema’s die de chakra’s bevatten.
De informatie die je krijgt in de reading gaat over het heden en over de weg die je hebt afgelegd in je leven tot nu toe. Denk daarbij aan informatie over hoe je nu in het leven staat, waar je potentie tot groei ligt, hoe jij jezelf aan de wereld laat zien, waar oude overtuigingen liggen en meer.

 

Over Intuitieve Trainingen | Zutphen

Bij Intuïtieve Trainingen zien we het leven als een groeiproces en geloven dat je dit zelf vorm en richting kan geven. Dat hebben wij namelijk zelf in onze opleidingen ervaren. Door terug bij onszelf te komen hervonden we onze vitaliteit en creativiteit. We hadden ineens weer energie over!

Dat gevoel willen we onze studenten laten ervaren in alle opleidingen, workshops en trajecten.

Intuïtieve Trainingen biedt sinds 1992 de basis intuitieve opleiding, het verkort intuitief traject, de opleiding in aura- en chakra healing en reading en proces ondersteunende workshops.

Intuïtieve Trainingen is geregistreerd bij het centraal register kort beroepsonderwijs (crkbo). Dit betekent dat onze opleidingen als beroepsonderwijs kunnen worden aangemerkt voor werkgevers en zelfstandigen.

Agenda Intuitieve Trainingen

augustus 2018

Basis intuitieve opleiding module 1

ZA 18 aug 10.00 uurEnergetisch werkopleiding
Basis intuitieve opleiding module 1

Heb de durf om jezelf een week lang in het middelpunt van jouw belangstelling te zetten. Om helder en duidelijk je plek in de wereld in te nemen. Vol zelfvertrouwen, stevigheid, compassie voor jezelf en de ander en met humor en lichtheid.
Intuitieve TrainingenZutphen

september 2018

Open Dag

ZA 01 sep 10.30 uurEnergetisch werkopen dag
Open Dag

Kom kennis maken met Intuitieve Trainingen. Middels korte uitleg en vooral veel ervaren door een open les en de mogelijkheid om een korte reading en/of healing te krijgen.
Intuitieve TrainingenZutphen
Basis intuitieve opleiding module 1

ZA 22 sep 10.00 uurEnergetisch werkopleiding
Basis intuitieve opleiding module 1

Heb de durf om jezelf een trimester lang in het middelpunt van jouw belangstelling te zetten. Om helder en duidelijk je plek in de wereld in te nemen. Vol zelfvertrouwen, stevigheid, compassie voor jezelf en de ander en met humor en lichtheid.
Intuitieve TrainingenZutphen

oktober 2018

Workshop In verbinding met je lichaam

VR 05 okt 19.00 uurEnergetisch werkworkshop
Workshop In verbinding met je lichaam

Om te komen tot je vrij voelen in je lichaam. Jouw lichaam geeft je de mogelijkheid om jezelf te verwezenlijken hier op deze aarde. Daar waar je geschiedenis de verbinding met je lichaam heeft beperkt breng je nu weer vrijheid en ruimte in.
Intuitieve TrainingenZutphen

november 2018

Ruimte voor vrouw zijn

ZA 03 nov 10.00 uurVrouwenspiritualiteitworkshop
Ruimte voor vrouw zijn

Voor vrouwen die hun vrouwelijke kracht willen leven en inzetten in het dagelijks leven. Die bewustzijn willen ontwikkelen op wat hun eigen vrouwelijke energie inhoudt. Om een heel eigen manier van vrouw zijn te ontwikkelen.
Intuitieve TrainingenZutphen
Workshop Emoties

ZA 17 nov 10.00 uurAcupunctuurcursus
Workshop Emoties

Vaak identificeer je je met emoties. Je bent bang, verdrietig, vrolijk of woedend. In deze workshop onderzoek je de mogelijkheid om een emotie te hebben in plaats van dat je de emotie wordt.
Intuitieve TrainingenZutphen

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek