Intuitieve Trainingen | Zutphen

Een reading is een reeks helderziende beelden, die op een heldere manier beschreven en geduid worden. Je kunt een reading krijgen naar aanleiding van een vraag of omdat je meer algemene informatie wilt.

De bedoeling van een reading is dat je een ruimer beeld krijgt van jezelf. We gaan er van uit dat je bewustzijn hebt over jezelf. In de reading kijkt de reader naar je vanuit een ander perspectief dan dat je zelf doet. Daardoor krijg je informatie over jezelf die je nog niet gezien had of die een bekend beeld over jezelf uitbreidt. Je krijgt meer bewustzijn over jezelf en je handelen.

Bij een algemene reading worden je roos, aura en chakra’s gelezen.
In de roos reading wordt de roos gezien als een symbool voor jou in de tegenwoordige tijd. Ieder aspect van de roos bevat informatie die relevant voor je is.
De aura geeft informatie over je eigen ruimte en hoe je daarmee omgaat. Wat bepaalt jouw ruimte, welke gebeurtenissen of welke personen bepalen jouw ruimte. Wat heb jij nodig om je ruimte ook werkelijk toe te eigenen.
De chakra’s geven informatie over de thema’s die de chakra’s bevatten.
De informatie die je krijgt in de reading gaat over het heden en over de weg die je hebt afgelegd in je leven tot nu toe. Denk daarbij aan informatie over hoe je nu in het leven staat, waar je potentie tot groei ligt, hoe jij jezelf aan de wereld laat zien, waar oude overtuigingen liggen en meer.

 

Over Annelies Hupkes | Zutphen

Geïnspireerd door het leven geeft Annelies inhoud en vorm aan de organisatie en het curriculum van Intuitieve Trainingen. Daarin vindt ze de verbinding van spirituele informatie met het fysieke lichaam en met het dagelijks leven een voorwaarde. Haar werkwijze kenmerkt zich door helderheid, inzichtelijkheid, ruimte biedend en creativiteit. Ze nodigt uit tot groei en ontwikkeling. De lessen geeft ze samen met een geinspireerd team.

Als Annelies in 1986 haar opleiding tot reader en healer begint bij het CIO in Utrecht heeft ze haar doel en richting gevonden. Voor haar blijkt deze werkwijze alle aspecten van haar mens zijn aan te spreken.

In 1995 geeft ze voor het eerst les. Ze is laaiend enthousiast en is er niet meer mee opgehouden. Eerst bij het CICO in Utrecht. Later als directeur bij Intuitieve Trainingen waar ze leiding geven en les geven combineert.

Annelies geeft les in verschillende delen van de opleiding en in de workshops In verbinding met je lichaam, Sound & sexual energy, Ruimte voor vrouw zijn en de Vrouwen vervolg lessen.

Ook begeleidt ze individuele trajecten en geeft ze healings en readings.

De natuur is een grote bron van inspiratie voor haar. In dat kader is Annelies ook werkzaam als trainer bij Stichting NatuurWijs en het NatuurCollege. Hier leidt ze natuurgidsen op om kinderen en volwassenen op een intuitieve manier de natuur te laten beleven.

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek