Coaching, Reading & Healing

Esther Evers Coaching, Reading & Healing
Harfsen

Wil jij om leren gaan met je gevoeligheid of wil je juist dichterbij je gevoel of je intuïtie komen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Door middel van coaching kan ik je helpen om dichterbij jezelf te komen en in je kracht te gaan staan.

Ik geloof dat er kracht zit in het luisteren naar je gevoel en je intuïtie en in mijn sessies ligt daar de nadruk op. Juist als je hooggevoelig bent is het luisteren naar je gevoel soms overweldigend. Je gevoel heeft je iets te vertellen, dat pijntje in je lichaam heeft je iets te vertellen en om daar even bij stil te staan en naar te luisteren, is juist zo waardevol en transformerend. 

Ik heb verschillende opleidingen gevolgd en daar haal ik uit wat goed voor mij voelt en goed bij  mij past. Hierdoor heb ik mijn eigen unieke manier van werken ontwikkeld. Ik werk intuïtief, ik voel met je mee en ik stem me af op jou. Dat heeft als voordeel dat ik net een laag dieper kom en dat maakt het helderder wat er speelt bij je en in je leven. 

Doordat ik snel zie of voel wat er met je aan de hand is, kan ik je in de coachingsessies richting geven en komen we in korte tijd tot de kern van jouw issue of vraagstuk. 

Ik ben van mening dat iedereen zijn of haar antwoorden in zich heeft, alleen lukt het ons soms niet om erbij te komen. Daar heb je soms hulp bij nodig en die hulp kan ik bieden. Mijn intentie is om jou verder te helpen, om zo een innerlijke verandering te realiseren. 

In mijn aanpak blijf ik met beide benen op de grond staan en communiceer ik helder, nuchter en liefdevol. 

Over Esther Evers Coaching, Reading & Healing

Van jongs af aan heb ik mij anders gevoeld en dat zorgde ervoor dat ik mezelf niet volledig durfde te laten zien en dat ik mezelf wegcijferde. Na mijn studie belandde in marketingfuncties. Echter, gevoelsmatig klopte het nooit echt helemaal. Ik denk dat ik altijd al gevoelig was, maar dat heb ik me nooit zo gerealiseerd totdat ik in het bedrijfsleven ging werken. Daar was het soms echt een uitdaging om met mijn gevoeligheid om te gaan. 

Spiritualiteit heeft mij altijd aangetrokken, maar ik hield het wat af omdat ik niet als 'zweverig' bestempeld wilde worden. Ik ging daardoor van mijn pad af en diep van binnen voelde ik dat, want ik bleef zoekende. Ik kon het niet vinden en wist niet wat ik wilde gaan doen qua werk. Dat veranderde toen ik tijdens mijn sjamanistische opleiding een reading moest geven. Opeens 'wist' ik informatie over degene die tegenover me zat. Het was informatie die ik echt niet kon 'weten'. Toen voelde ik het! "Dít is wat ik moet gaan doen!" 

Niet lang daarna heb ik mijn eigen praktijk opgestart. Na mijn sjamanistische opleiding voelde dat ik nog niet klaar was met mijn eigen ontwikkeling, dus ben ik me gaan verbreden. Ik heb cursussen mediumschap en healing gevolgd, maar ik ben ook gecertificeerd hsp-deskundige en jongerencoach. Deze opleidingen hebben het voor mij helder gemaakt, dat ik overal wat vandaan haal en oppik, maar dat ik het mag gebruiken op een wijze die voor mij werkt. 


Esther Evers Coaching, Reading & Healing

Esther Evers

Callunahof 8
7217 ST Harfsen

Lid van beroepsvereniging

Coaching, Reading & Healing