Springboon Groeikracht voor Kind en Gezin

Springboon Kinder- en gezinsprofessionals
Warnsveld

Springboon Kind- en gezinscoaching is er voor ouder en kind bij opvoed-, gedrags- en ontwikkelingsvragen. Voor professionals verzorgt Springboon trainingen vanuit de kinderkarakterologie. LOEP het Spel ligt aan de basis van traject en training.

Kinder- en gezinstrajecten en Trainingen voor Professionals

Machteloosheid ligt vaak aan de basis van een hulpvraag. Je begrijpt je kind niet goed of snapt niet waarom je niet de ouder kunt zijn die beschreven wordt in alles wat je leest. Geduldig, fit, ceatief en gezellig. 

Waarom heeft je kind het moeilijk op school, zoekt het steeds weer grenzen op, is het bang voor nieuwe dingen of bang om te slapen. Waarom lukt het niet om zelf te spelen of om vriendjes te maken. Waarom is er zoveel ruzie tussen broertjes en zusjes, waarom wordt het zo vaak ongezellig.

Hoe ga je om met levensveranderende gebeurtenissen en wat hebben kinderen daarvoor nodig. Waar is de veerkracht en de weerbaarheid in jou en je kind?

Of de hulpvraag nou direct vanuit kindergedrag komt of vanuit een situatie, een traject op maat sluit altijd aan. Inzicht in de motivatie achter gedrag is een sleutel. Gedrag heeft zoveel te vertellen, maakt zoveel duidelijk. Alleen is de behoefte achter het gedrag soms verstopt en lastig te vinden. Zowel bij jou als ouder als bij de kinderen.

LOEP het Spel helpt om te oefenen met de nieuwe inzichten en de tips en truuks te achterhalen die helpend zijn om oude patronen te doorbreken.

In de Trainingen wordt de kinderkarakterologie behandeld en wordt deze kennis omgezet naar praktische toepassingen in werken met kinderen op school of in een praktijk. LOEP het Spel ligt ook hier aan de basis.

Ontspanning en plezier in traject en training.

Over Springboon Kinder- en gezinsprofessionals

Liselot Wessel is kind- en gezinscoach, trainer en MuziYoga docent. Ervarings- en vakdeskundig in veel opzichten. Met werkervaring in het regulier-, speciaal- en muziekonderwijs en als kinder- en gezinsprofessionals binnen Jeugdzorg en daarbuiten. 

De meer dan 30 jaar ervaring in het werken met ouders en kinderen heeft zich gemanifesteerd in spelvorm. LOEP het Spel omvat alle denkbare ervaring opgedaan in het werken op scholen, het ontwikkelen van MuziYoga, werken met muziek en beweging, behandeling als kinder- en gezinsprofessionals en de opgebouwde expertise vanuit de Kinderkarakterontwikkeling.

 

 

 


Springboon

Liselot Wessel

Molenstraat 22
7231 KN Warnsveld

Lid van beroepsvereniging

Springboon Groeikracht voor Kind en Gezin