HumanTree_ verbinden in en met de natuur.

Meine Pit_HumanTree
Doetinchem

Over Meine Pit_HumanTree

Ik ben Meine Pit.

Geboren in 1962 in Drenthe. Ik ben een “Bomenman”

Als klein kind zoek ik intuitief de pijnboom op. De plek waar ik tot rust kan komen op  momenten dat ik mij niet gehoord of begrepen voel. Voor mij voelt dit bevrijdend. Ik voel emoties, het verdriet, en ik mag er zijn. Ik ben deze plek en boom  dankbaar voor wat ik daar heb ontvangen. De pijnboom mijn  vriend, de plek waar ik altijd terug kan komen.

Vanaf jongs af aan ben ik met de natuur verbonden, al zijn er perioden geweest dat ik mij hier niet bewust van was.
Ik heb veel geleerd over bomen in mijn opleiding aan de tuinbouw( vak)school, werk als hovenier/ boomverzorger en functies in het groen en in de openbare ruimte bij diverse gemeenten.
Met deze ervaringen ben ik in 2004 met Human Tree Begeleiding & Advies begonnen. In mijn bedrijf werk ik als trainer, coach voor ontwikkeling en groei , spreker en intuïtief natuurlijk opsteller.

Ik  heb ervaren dat  je de kenmerken en karakters van bomen kunt spiegelen aan personen. Wanneer ik mij verbind, kan ik duiden welke boom ik in de ander zie. Deze boom gebruik ik dan als metafoor om samen te ervaren, hoe het is om vanuit je eigen natuur te leven. In groepen en teams kan ik met deze bomen een landschap creëren. We gaan de natuur aan kijken en luisteren naar wat zij ons vertelt en haar wijsheid gebruiken voor ontwikkeling en groei.

.


HumanTree Begeleiding & Advies

Meine Pit

Haverdreef 49
7006LH Doetinchem

HumanTree_ verbinden in en met de natuur.