Ria Harkink Coaching | Wandelcoaching| Bedrijfscoaching | Shinrin-Yoku

Ria Harkink Coaching
Halle

Wil je inzicht krijgen in jouw terugkerende patronen en keuzevragen? Wil je meer plezier, werkgeluk, zingeving in werk en leven? Als coaching in de natuur je aanspreekt, dan coach ik je graag met hulp van de natuur in kleine maar heldere stappen.

Natuur Werkt! 

Ervaar je stressklachten, wil je inzicht krijgen in terugkerende patronen, keuzevragen, of wil je meer plezier, werkgeluk of voldoening of zingeving in werk en leven?
Probeer dan eens wandelcoaching, want natuur werkt. Door de patronen en het ritme van de natuur, herken je sneller je eigen structuur. Tijdens het coachingstraject ga je aan de slag met de coachvraag en ga je ontdekken welke patronen je hebt en hoe je deze kunt doorbreken.

Bij wandelcoaching helpt de natuur met spiegelen en metaforen. Dit werkt zeer krachtig. Deze nieuwe ervaringen en inzichten gaan je op weg helpen naar antwoorden en keuzes die bij jou passen.
Wandelen in de natuur doet iets met je. Groen geeft rust: er is geen betere omgeving om tot nieuwe inzichten te komen. Kortom, ga met wandelcoaching al vragend op pad, ontdek waar jij (weer) blij van wordt en hoe je dit kunt aanpakken.
Wil je meer weten en graag even sparren? Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. De kennismaking vindt in principe buiten in de natuur van de Achterhoek plaats, maar kan ook online plaatsvinden. 

Ook is het mogelijk om een coachgesprek of een Shinrin-Yoku workshop te combineren met een overnachting(en) in onze B&B. Kijk op mijn website voor de mogelijkheden.

Over Ria Harkink Coaching

Ik ben geboren en getogen in een groot gezin op een boerderij aan de voet van de Lochemse Berg. Struinend door de bossen en het maken van hutten met mijn broers heeft mij mede gevormd tot wat mijn passie is; coachen in de natuur. In mijn praktijk coach ik veel mensen die het tijd vinden voor een volgende fase in haar of zijn leven en graag zichzelf willen herontdekken.

Samen met mijn vriend (imker, auteur en bijenteeltleraar) runnen we de kleinschalige B&B de Vlinder op het nieuwe landgoed Heidevloed in Halle. Hier ontvangen wij veel Pieterpadwandelaars en gasten die graag er echt even helemaal uit willen zijn. Zelf wandel ik graag en heb ervaren dat het wandelen enorm helend kan zijn. Het coachen in de natuur geeft prachtige inzichten en naast elkaar wandelen geeft rust en ruimte voor intuïtieve invallen.

Mensen geven aan mijn aanpak te herkennen als oplossingsgericht, persoonsgericht, warm, professioneel, intuïtief waarbij mijn vragen vaak een nieuwe verfrissende kijk oplevert.

Na het behalen van mijn Bachelors Degree in 1989 heb ik tot 2019 voor meerdere bedrijven en organisaties mogen werken als bedrijfscoach, bedrijfsmaatschappelijk werker, vertrouwenspersoon en adviseur psychosociale arbeidsbelasting.

De rode draad door mijn leven is het coachen van mensen op zowel privé als zakelijk vlak. Mensen in de natuur coachen en stimuleren om het beste uit zichzelf te halen, waarbij men zichzelf herontdekt geeft mij werkplezier.

Mijn zoektocht naar een leven en werk wat bij mij goed past, heeft ertoe geleid om na 41 jaar vaste dienstverbanden voor mijzelf te kiezen, een keerpunt in 2019. In dat jaar heb ik mijn zekerheden opgegeven en mijzelf ingeschreven bij de KvK als zelfstandige. Een coachtraject heeft mij geholpen bij deze lastige keuze door mijn patronen te herkennen en ze te doorbreken.

 

 


Ria Harkink Coaching

Ria Harkink

Heidevloed 1
7025 GE Halle

Lid van beroepsvereniging

Ria Harkink Coaching | Wandelcoaching| Bedrijfscoaching | Shinrin-Yoku