PRI relatie therapie. Waarom irriteer ik me zo aan mijn partner? Wil je een echte oplossing?

Via Puur
Zutpen

PRI Relatietherapie. Een concrete methode om niet over de relatie problemen te praten, maar om te kijken waardoor deze ontstaan. Je leert samen te kijken naar het onderliggende problemen en daarmee naar de oplossing voor jullie relatie!

PRI Relatietherapie is een geheel andere benadering als reguliere relatietherapie. We gaan natuurlijk jullie probleem bespreken, maar ook echt oplossen. Dit doen we door in te zoomen wat het gedrag van je partner oproept bij jezelf. Jullie gaan er achter komen dat dit (nare) gevoel, waarvan je tot nu toe vaak denkt dat het veroorzaakt wordt door je partner, Dat dit eigenlijk gaat over iets wat geraakt wordt van veel eerder uit je leven. 

Met behulp van de concrete metode van PRI, begeleid ik jullie stap voor stap. PRI is niet alleen inzicht gevend maar het biedt jullie ook duidelijke handvatten om jullie relatie te nieuwe leven in te blazen en je weer zo te voelen als hoe jullie prille liefde is begonnen. 

Over Via Puur

Mijn naam is Christel Reus en ben in 2017 komen wonen in de Achterhoek.

Inmiddels bijna 30 jaar getrouwd en moeder van 3  kinderen in de leeftijd van 24 tot 16 jaar.

Waarom jij, ik doen wat we doen, heeft me altijd gefacineerd en dat heeft gemaakt dat ik in  mijn werkzame leven er voor gekozen heb om me te richten op het ondersteunen van mensen. Het belangrijkste daarbij vind ik om mensen in hun eigen kracht te zetten.

Ik zie mezelf als een bevoorrecht mens en probeer in mijn leven zoveel mogelijk mensen mee te laten delen in mijn kennis, kunde en liefde. Op die manier kan ik, in mijn optiek, de wereld mooiere maken.


Via Puur

Christel Reus

Waterstraat 5
7201HM Zutpen

Lid van beroepsvereniging

PRI relatie therapie. Waarom irriteer ik me zo aan mijn partner? Wil je een echte oplossing?