Individuele Chi Nei Tsang Orgaanmassage

Praktijk Els Burbank
Winterswijk Kotten

Welkom bij praktijk Els Burbank voor Chi Nei Tsang Orgaanmassage. Orgaanmassage is een doeltreffende ingang om meer in contact te komen met zowel fysieke als emotionele lagen in je lijf.

Aangeraakt worden met orgaanmassage:
Wil je graag zekerder op eigen benen staan, meer innerlijk contact ervaren of de hectiek van de dag beter van je af laten stromen?
Heb je last van je darmen, spanning in je bekkengebied, een pijnlijke nek, regelmatige hoofdpijn of benauwdheid?
Of wil je gewoon een ontspannende massage waarbij je tot rust kunt komen? 

Welkom bij Praktijk Els Burbank voor Chi Nei Tsang Orgaanmassage.
Orgaanmassage is een diep ontspannende buikmassage op de interne organen.
Het is een krachtige, fysieke methode die blokkades en spanningen in het buikgebied en van daaruit het hele lichaam op een directe, diepe en zachte manier vrijmaakt. Het stimuleert de zelfhelende kracht van het lichaam en helpt om terug gezond te worden en te blijven. Chi Nei Tsang is een energetische vorm van orgaanmassage die haar wortels heeft in het Taoïstische China. Chi Nei Tsang ontgift, brengt emotionele balans en bevordert het lichaamsbewustzijn.Voor spanningen in rug en nek-gebied, of ledematen kun je kiezen voor Tok Sen. Een kloptechniek waarbij met behulp van houten instrumenten ritmisch geklopt wordt over spanningsgebieden. De trilling resoneert diep in het lichaam waardoor gebieden die dermate gespannen zijn dat er met handtechniek geen toegang is, kunnen verzachten.nieuwsgierig geworden ?
Kom langs en ervaar wat orgaanmassage jou kan brengen.

Voor meer informatie verwijs ik je naar mijn site: elsburbank

Over Praktijk Els Burbank


Praktijk Els Burbank

Els Burbank

Haverkampstegge 3
7107AX Winterswijk Kotten

Individuele Chi Nei Tsang Orgaanmassage