Trance Healing een interactieve genezing op celniveau

Praktijk Ineke Heitink
Didam

Genezing en Heling op celniveau . Tijdens deze healing ontmoet je mijn team van healers uit de Spirituele wereld die interactief en samen met jou aan jouw helingsproces zullen werken. Inclusief audio om de volledige healing terug te luisteren.

Trance Healing vindt plaats op een veel dieper niveau en met de volledige aanwezigheid van de invloed van de Spirituele wereld 

Al onze herinneringen en ervaringen worden opgeslagen in ons energieveld. Ditzelfde energieveld is weer verbonden met elke cel in ons lichaam.  Er zijn zoveel lagen in ons bewustzijn dat ik dit wel de verkorte versie wil noemen.  Ieder van ons is daarin uniek.

Elke cel in ons lichaam bevat leven en wanneer dit verstoord raakt door welke oorzaak dan ook , kunnen klachten ontstaan. Zowel fysiek , mentaal maar ook emotioneel en spiritueel. De diepere uitleg en heling die de spirituele wereld tijdens deze healingen geeft herstellen vaak de connectie tussen lichaam  en geest.  De wijsheid en intelligentie van deze fijne helpers uit de spirituele wereld blijft mij iedere keer weer verbazen.  

Zowel op emotioneel, spiritueel, fysiek en mentaal niveau kan er via deze weg hulp geboden worden.

                                                                                                                                                                       Voel je vooral welkom

                                                                                                                                                                      

Nog een korte vermelding. Ik zal geen diagnoses stellen en niet op de stoel van de arts of specialist gaan zitten.

 

Over Praktijk Ineke Heitink

Mijn naam is Ineke Heitink en wat fijn dat je de weg naar mijn website hebt gevonden.

 Ik ben werkzaam als Medium -Trance Medium – Akasha Reader – en Trance Healer 

 Daarnaast geef ik trainingen in Trance en die Cursus die het mogelijk maakt dat jij je eigen Akasha Kronieken kunt leren lezen. Voor jezelf of voor anderen. 

Wat mij beweegt is de passie voor het werk dat ik al bijna 30 jaar doe. Vooral het werken met en voor de Spirituele Wereld waardoor ik jou weer beter kan helpen. 

Wat ik daarmee bedoel is dat ik graag wil laten zien maar vooral laten voelen wat wij allemaal bij ons dragen. Wat er allemaal binnen ons vermogen en potentie ligt. 

Er zijn zoveel   connecties die wij heel natuurlijk in ons hebben. Uiteindelijk zijn wij allemaal Spirits met een menselijk lichaam en ervaringen. Mijn visie is dan ook dat wij allemaal heel en compleet zijn. Onze ziel is enkel belast met ervaringen uit het verleden. 

Alles is energie en vibratie en het is mogelijk om je daar bewust van te worden .  Vooral hoe je daarmee je eigen leven kunt veranderen. Ik ben ervan overtuigd dat wij alles  bij ons hebben om dat ook te kunnen realiseren.  Daardoor de verbinding leren maken met het eigen ziele pad, jouw Zijn. Thuis komen bij jezelf en zonder beperkingen kunnen leven. 

De kracht en de liefde in jezelf leren kennen en voelen . Gelukkig zijn . 

Mijn eigen levenspad heeft zich op die manier gevormd en daarom ondersteun ik je graag met al mijn kennis en ervaring om terug te komen in je levenskracht.  Wanneer je de balans bent kwijtgeraakt reik ik je in liefde de handvatten aan om weer terug te kunnen veren.

Voel je vooral welkom 

                                                                                                                                                         Veel liefs 

                                                                                                                                                             Ineke 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Praktijk Ineke Heitink

Ineke Heitink

De Meidoorn 21
6942TC Didam

Trance Healing een interactieve genezing op celniveau