Quantum Soul healing in combinatie met Trance healing

Praktijk Ineke Heitink
Didam

Quantum Soul healing in combinatie met Trance healing

Quantum Soul Healing  in combinatie met Trance Healing

Voor kinderen en volwassenen

In mijn praktijk werk ik al enige tijd met Quantum Soul Body healing  en Trance healing Altered State

Wat is quantum eigenlijk? Wetenschappers benoemen een plotselinge verandering, quantum. Een quantum is "de onzichtbare eenheid waarin de golven kunnen worden uitgezonden of geabsorbeerd".

Het zelf genezend vermogen  wordt direct gestimuleerd.

Door de Quantum Soul Body healing ontstaat er een plotselinge verandering in bewustzijn. Je ziel en lichaam komen weer op een lijn. Soul body healing zet een interactief proces in werking waarbij de ziel de cellen stimuleert om op steeds hogere frequenties te harmoniseren. Dit opent deuren naar steeds snellere groei.

Spiritueel - Mentaal - Emotioneel -Fysiek niveau.

Deze healing combineren ik met trance healing en mijn Trance Mediumschap . Altered State is een healing waardoor mijn team van gidsen , die mij bijstaan tijdens de healing,  iedereen persoonlijk aanraken en begeleiden.

Het is altijd mogelijk om een groepshealing bij te wonen. Wel even van te voren opgeven. 

Tijfen van  19.00 tot 10.00 uur

De data en verdere uitleg vind je in de agenda van Bewust Achterhoek

 

 

Over Praktijk Ineke Heitink

 

Welkom

Het doel van mijn werk met elk consult, elke reading en healing, workshop en cursus is te helpen bij bewust worden en inzicht in de persoonlijke groei te krijgen, zodat je in je kracht komt te staan. Blij en gelukkig worden.

Om mezelf te ontwikkelen heb ik door de jaren heen allerlei opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder de beroepsopleiding tot tarotist. Mijn mediumschap heb ik in verschillende cursussen en trainingen verder ontwikkeld en verdiept. Erg belangrijk voor mij is het Arthur Findlay College in Stansted Engeland.

De opleiding Mediamiek Kinderwerker kan ik daar nog aan toevoegen. Ik voel veel passie en liefde voor de kinderen van deze wereld en ik heb het geluk dat ik van mijn passie en de liefde die ik voel mijn werk mag maken.

Met integerheid, veel humor, liefde en respect, voor alle zielen hier en in de spirituele wereld doe ik dit werk. Het is voor mij echt noodzakelijk om zuiver te werken en tot de essentie te komen.

Mijn leven is zeker niet vanzelf gegaan en ik ben me van mijn angsten, mijn pijn en mijn verdriet bewust geworden. Vaak is het een eenzaam pad geweest, omdat ik veel zelf heb moeten ontdekken en doorleven. Hierbij heb ik me vaker afgevraagd waarom het zo heftig moest zijn.

Nu weet ik dat ik nooit alleen ben geweest, want de spirituele wereld is er altijd, niet alleen voor mij, maar ook voor jou, ook als het niet direct voelbaar is!


Praktijk Ineke Heitink

Ineke Heitink

De Meidoorn 21
6942TC Didam

Quantum Soul healing in combinatie met Trance healing