Intuïtieve ontwikkeling/mediumschap voor beginners en gevorderden- Workshops Hooggevoeligheid - Medi | Didam

Heart Centre Didam & Praktijk Ineke Heitink biedt verschillende cursussen aan.

CURSUSSEN EN TRAININGEN 2017/2018

Intuïtief - Hooggevoeligheid - Mediamiek (Mediumschap voor Beginners)

14 oktober-11 november -25 november - 9 december- 6 januari 2018

Mediumschap voor Gevorderden

23 september - 21 oktober - 4 november - 2 december - 16 december 

Van 10.00 uur tot 16.00 uur Kosten 325,00 Euro 

Ben jij ook zo gevoelig misschien wel hoogsensitief.

Gezellige ongedwongen middag om vragen te stellen. Over intuitie en hooggevoeligheid.Inclusief oefeningen.

26 augustus van 13.00 tot 16.00 uur. Kosten € 20.00.

Akasha Kronieken leren lezen 2 dagen

16 september en 7 oktober

Van 11.00 tot 16.00 uur Kosten € 140,00 

Contact maken met je gidsen. Gevoelig worden voor je helpers en begeleiders. Op 18 november 

  van 13.00 uur tot 16.30 uur Kosten 40,00 Euro

 

Elke laatste donderdag van de maand Meditatieavond. Kosten 10,00 Euro

Data Healing avonden 14 september - 12 oktober - 16 november - 21 december - 18 januari - 15 februari - 15 maart - 19 april - 17 mei - 14 juni

inloop vanaf 19.15 uur tot ongeveer 21.00 uur Kosten € 15.00 

Avonden van Healing/Reading bij je thuis zijn ook mogelijk. Of een combinatie daarvan.

Over Ineke Heitink | Didam

Welkom

Het doel van mijn werk met elk consult, elke reading en healing, workshop en cursus is te helpen bij bewust worden en inzicht in de persoonlijke groei te krijgen, zodat je in je kracht komt te staan. Blij en gelukkig worden.

Om mezelf te ontwikkelen heb ik door de jaren heen allerlei opleidingen en cursussen gevolgd, waaronder de beroepsopleiding tot tarotist. Mijn mediumschap heb ik in verschillende cursussen en trainingen verder ontwikkeld en verdiept. Erg belangrijk voor mij is het Arthur Findlay College in Stansted Engeland.

De opleiding Mediamiek Kinderwerker kan ik daar nog aan toevoegen. Ik voel veel passie en liefde voor de kinderen van deze wereld en ik heb het geluk dat ik van mijn passie en de liefde die ik voel mijn werk mag maken.

Met integerheid, veel humor, liefde en respect, voor alle zielen hier en in de spirituele wereld doe ik dit werk. Het is voor mij echt noodzakelijk om zuiver te werken en tot de essentie te komen.

Mijn leven is zeker niet vanzelf gegaan en ik ben me van mijn angsten, mijn pijn en mijn verdriet bewust geworden. Vaak is het een eenzaam pad geweest, omdat ik veel zelf heb moeten ontdekken en doorleven. Hierbij heb ik me vaker afgevraagd waarom het zo heftig moest zijn.

Nu weet ik dat ik nooit alleen ben geweest, want de spirituele wereld is er altijd, niet alleen voor mij, maar ook voor jou, ook als het niet direct voelbaar is!

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek