Massagepraktijk Elan - Gespecialiseerd in TantraMassage en Intimiteitscoaching | Lochem

Ik ben Beppie Witteveen van Massagepraktijk Elan, gespecialiseerd in TantraMassage en Intimiteitscoaching.

Mijn interesse in ontspanningstechnieken is sinds 1994 aangewakkerd door een bezoek aan een informatie avond over Reiki. Sindsdien heb ik diverse cursussen massage gedaan, maar Tantra (Tao), heeft mijn hart gestolen. Ik bezit over een zeer ruime levenservaring op het gebied van intimiteit, sensualiteit en seksualiteit.

Naast de Tantra Massage verzorg ik Intimiteitscoaching op basis van de geboortehoroscoop. Dit is voor mij een belangrijk instrument, niet alleen voor de inzage in het karakter, maar ook voor het afstemmen op de persoonlijke behoefte aan veiligheid en geborgenheid.

Tantra (Tao), is een weg naar meer Liefde en Intimieit, en verbetering van communicatie binnen je relatie. Tantra is een vorm die gericht is op het (weer) leren verbinding te maken met jezelf, met de ander, door ondermeer zacht en liefdevol aan te raken.

Welkom in de nieuwe Wereld van zachtheid, ontdek, en voel meer Liefde voor jezelf en voor het Leven. Maak een reis langs de zintuigen, (her)ontdek je sensualiteit, en verbeter daarmee ook de kwaliteit van je seksualiteit.

Voel je veilig binnen de warme, respectvolle omgeving van Massagepraktijk Elan, waarin het contact met jou en je gevoel, maar ook met jouw grenzen, centraal staat.

Over Beppie Witteveen | Lochem


Foto 5 Beppie Witteveen Foto 1 Beppie Witteveen Klik om te vergroten

Massagepraktijk Elan
Beppie Witteveen


Professionals in de categorie Massage

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Centra voor Gezondheidszorg Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek & Zang Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Relatietherapie Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stemwerk & Stemcoaching Stressmanagement Therapie (diverse) Traumatherapie Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie
Bewust Achterhoek

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek