Bron-Healing, et-healing, Homeopathie, Coaching. | Vorden

In mijn praktijk "Aude Sapere" werk ik met Bron-Healing, ET Healing, klassieke homeopathie en persoonlijke begeleiding (coaching). Het uitgangspunt van waaruit ik werk is dat in ieder van ons de eigen-wijsheid aanwezig is, om alle obstakels in het leven aan te kunnen.

Het is mijn passie je te begeleiden naar het vinden van die eigen, oorspronkelijke, diepe Wijsheid. Daarbij maak ik gebruik van verschillende vormen van healing, omdat de ervaring heeft geleerd dat deze vormen van healing kunnen helpen je sneller, gemakkelijker en met meer helderheid bij je oorspronkelijke kracht te brengen.

Ook kan het genezen van fysieke ongemakken met deze vormen van healing een begin zijn van bewustwording van je eigen kracht en mogelijkheden, doordat je met behulp van deze energieën gaat ervaren wat er in jezelf aan potentieel aanwezig is. Bij blokkades op emotioneel, mentaal of spiritueel vlak, zijn deze healing vormen zeer snelle en diepwerkende manieren om allerlei knopen te ontwarren.

Voor levensvragen in de ruimste zin van het woord, gezondheidskwesties, traumaverwerking, bewustzijns-verruiming, en bekrachtiging  van je innerlijk potentieel, heet ik je welkom in mijn praktijk. Zie voor veel meer informatie en achtergronden mijn website.

Over Femke van Hof | Vorden

Goeiedag. Mijn naam is Femke van Hof. Alweer ruim twintig jaar ben ik actief als profesioneel "genezer", hoewel ik dat niet als zodanig ervaar. Het is mijn Hartewens om steeds ruimer van bewustzijn te worden, en daarbij ook de mensen in mijn omgeving te inspireren zichzelf steeds verder te ont-dekken. Dat mijn beroep zich daardoor heeft laten vormen, is een volslagen voor de hand liggend gevolg. In de loop van die periode heb ik diverse "skills" geleerd om de beweging naar Heelheid en Bewustwording op gang te kunnen brengen, maar heb ik ook op een steeds dieper wordende manier geleerd dat de beste skills in ieder mens van nature aanwezig zijn. Ik nodig je van harte uit jezelf hierin te ont-dekken, en als ik je daarbij een eindje op weg mag helpen; graag!

Zie mijn website voor meer informatie,

Dank je voor het lezen. Harte-groet, Femke

Aude Sapere praktijk voor bewustzijn en gezondheid
Femke van Hof

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek