Paardenwaarden Safari's, Groenlo | Groenlo

Als safarileider en paardengedragskenner mag ik mensen graag assisteren bij hun persoonlijke groei en bewustwording in deze tijd van transformatie.

Dat doe ik door ze mee te nemen op safari en bekend te maken met de subtiele oertaal van vrij levende paarden, die deze taal nog in zijn pure vorm leren en gebruiken om met elkaar en de buitenwereld te communiceren.

Deze oertaal - een combinatie van lichaamssignalen, vocale signalen, beeldsignalen en tijd en ruimte overschrijdende (kwantum) signalen -  is ook in elk mens nog sluimerend aanwezig en is daarom gemakkelijk aan te leren en in te zetten als communicatiemiddel.   

Over Margriet Markerink | Groenlo

Creatieve duizendpoot stelt zich voor

Als kind al interesseerde ik me voor taal, muziek, de natuur, dieren en leer- en bewustwordingsprocessen. Zo nam ik bijvoorbeeld nooit genoegen met het antwoord: 'Waarom? Daarom!' Ik wilde het leven zelf beleven en doorgronden. Bevredigende antwoorden vinden. Antwoorden die voelden als de waarheid.

Aanvankelijk schreef ik gedichten die, nadat ik had leren gitaarspelen en zingen, liedjes werden. Na mijn studie MOA-Engels was ik kort actief als invaldocent Engels, totdat ik in 1980 landelijk doorbrak als singer/songwriter met mijn debuutelpee 'Tomorrow'.

Vier geluidsdragers later liet ik de wereld van de glitter en glamour achter me, op zoek naar meer verdieping. Nieuwe uitdagingen en platforms waarop ik mijn creativiteit kwijt kon. Sinds die tijd ben ik actief als zelfstandig (onderzoeks)journalist, fotograaf, videograaf, mulimedia producent, docent Paardenzintuigen, Safarileider (naar wilde paarden in nieuwe natuurgebieden) en gastdocent Kudde Dynamiek. Liedjes schrijven doe ik ook nog steeds. Voor anderen, wel te verstaan.

Drijfveer?

Bewust in het leven staan, kennis vergaren langs alle denkbare wegen en via medemensen. Samen wijzer worden. Kennis, ervaring en groeiende wijsheid onder de jongere generatie verspreiden als een positief, licht humoristisch getint en lekker besmettelijk virus dat zowel de mensheid als al het andere leven op aarde en daarbuiten voedt.

Wie schrijft blijft

Een van mijn favoriete bezigheden is: sleetse paradigma's vervangen door frissere denkbeelden die onder de mensen leven. Ik spoor ze op en schrijf erover. Hiermee hoop ik ook bij anderen bewustwordingsprocessen op gang te brengen, zodat onze evolutie wat meer vaart krijgt!

Margriet Markerink, creatieve diensten
Margriet Markerink

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek