Creatieve Fotografie | Hengelo

Wil jij unieke, persoonlijke en creatieve foto's van jouzelf en/of voor jouw bedrijf? Of voor een mooie gelegenheid? 

Mooi beeld creeren is mijn passie! Graag ga ik met enthousiasme en vanuit gevoel met en voor jou aan de slag. Ik vind het een uitdaging om een verhaal of concept in creatieve beelden (pakkend) weer te geven. Graag denk ik met je mee om beeldmateriaal te creeren voor meerdere doeleinden.

In een aantal kernwoorden:
– creatief en origineel portretteren
– puur contact voor echte foto’s
– persoonlijk, betrokken, integer, open, warm
– krachtige vertaalslag naar beeld weten te maken

Mijn ervaring in het onderwijs zorgen tevens voor een speelse en spontane manier van werken.
Bij Yin Fotografie kun je terecht voor:

- portret - bedrijfsreportage - gezinsreportage - trouwreportage - uitvaartreportage -

Fotografie is mogelijk in mijn fotostudio thuis en tevens op locatie.
Graag nodig ik je uit mijn website te bekijken:

Over Yvonne Vruggink | Hengelo

Hallo lezer!

Mijn naam is Yvonne Vruggink. Door gevoeligheid en een filosofische en creatieve geest kwam ik al snel op vele levensvragen en 'de zoektocht' uit. Iets positiefs willen bijdragen aan de wereld werd al vroeg belangrijk. Gestart in het basisonderwijs en uiteindelijk als zelfstandige aan het werk. Inmiddels zijn dat verschillende gevarieerde bezigheden.

Yin Fotografie

Pure en creatieve fotografie voor verschillende soorten reportages zoals voor portret (linkedIN etc) of bedrijven. Fotografie is mogelijk in mijn studio thuis en tevens op locatie.

Uitvaart In Beeld

Het laatst afscheid sfeervol en integer in beeld gebracht in een persoonlijk foto album en op DVD.

Ayahuasca Ceremonies

Ayahuasca, een medicinale plant, brengt je in contact met je zielsherinneringen en spirit. Een bijzondere diepgaande reis in jezelf in een kleinschalige, persoonlijke setting.

Spirit Sound Sjamanistische Concerten

Unieke muziek met zang en verschillende instrumenten draagt jou in een liggend klankbad mee op reis nemen naar sjamanistische oorden, indianenlandschappen en hemelse engelenhoogtes.

Inmiddels kan ik gevoeligheid en invoelendheid inzetten als kwaliteit in mijn werk. Dankbaar dat ik mag bijdragen aan pure en intense processen. Anderen omschrijven mij als spontaan, liefdevol, rustig, invoelend, puur, veelzijdig en creatief.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten bij een van mijn activiteiten!

Agenda Yin Fotografie

Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Cranio-sacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kleding Kristallen en (Edel)stenen Land- en Tuinbouw Levensbeschouwing en Religie Lichaamsgerichte psychotherapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Psychosociale therapie Reiki en magnetiseren Reizen & Vakanties Retraites Rouw- en verliesbegeleiding Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetreflexologie Wellness Winkels Yoga


Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek