Praktijk voor Bewustwording, her-inner je zelf! | Zutphen

Steun en begeleiding in mannenwerk! Mannen uit het Bedrijfsleven en Zonen met hun Vaders.

Mijn missie is om mij in te zetten voor mijn broeders en zusters, zodat zij weer in contact kunnen komen met hun oorsprong, zichzelf herinneren wie ze zijn. Een brug slaan om het oorspronkelijke evenwicht zichtbaar te maken. 

Aanbod:

  • 1:1 Coaching                                                                                                                                                                                         
  • Herinneringsweekenden 'met mannen in de Natuur'
  • Zoon/Vader weekenden 'where boys become men'

Mannen uit het Bedrijfsleven:

Hoeveel ballen hou jij in de lucht? Is het veilig voor jou om als man kwetsbaar te zijn?

Hoe groot zijn jouw verplichtingen vanuit financieel en sociaal oogpunt? Voel jij je wel eens alleen? 

Wat zou jij aan de toekomstige generatie willen meegeven?

Voor mij is een krachtige man een man die ook zijn kwetsbare kant durft te omarmen. Het gaat over aanwezigheid, contact hebben met jouw oorsprong, jouw oer, jouw mannenkracht, weten wie jij ten diepste bent en waar je voor staat! Het gaat over persoonlijk leiderschap.

Zonen met hun Vaders:

Ik voel mij verbonden met Jongvolwassenen en wil ze graag een plek bieden waar zij terecht kunnen met hun vragen en gevoelens.

​Vanuit eigen ervaring voel ik het belang van het terugbrengen van Rites of Passage in onze cultuur.

Dit voor onze jongens en meisjes zodat zij zichzelf kunnen voelen in hun kracht en kwetsbaarheid. Weten wie ze zijn en dat er steun voor ze is! 

“If we do not initiate the young, they will burn down the village to feel the heat.”     African Proverb 

Over Raymond Fränzel | Zutphen

Mijn naam is Ray en waar ik blij van word is om samen te zijn, mooie dingen doen en in de natuur. Ik heb vertrouwen in het leven, ben moedig, heb daadkracht en wil mijn potentieel ten volle leven.​

Rond 2014 heb ik 'gekozen' om mijn leven een andere wending te geven, Vragen als 'waar ben ik mee bezig en waar draag ik aan bij?' kwamen voorbij. Ik haalde geen voldoening meer uit mijn manier van leven en terwijl ik dit altijd met zoveel plezier heb gedaan en hier ook zo dankbaar voor ben.

​Ik ben mij bewust geworden dat het dit gaat over een weg van buiten naar binnen. Van waarden buiten mij, zoeken naar voldoening, naar waarden binnen in mij die mij rust en ruimte geven.

Vanuit een religie overstijgende visie heb ik een heldere en scherpe blik en visie over de zin van ons aardse bestaan en wat de bedoeling is.

​Mijn ‘kracht’ ligt onder andere in het feit dat ik breed opgeleid ben en tot mijn 40e vol gas in de materie en het bedrijfsleven gestaan heb.

Ik ken deze wereld en weet dus ook wat deze vraagt. 

Na mijn 40e ben ik met evenveel drive en passie het bewustwordingspad opgegaan en op de plek gekomen om mijn levensopdracht te vervullen. Steun geven en een brug slaan zodat mensen weer in contact kunnen komen met hun oorsprong, zichzelf herinneren wie ze zijn.

Graag deel ik wat ik mij de laatste jaren eigen heb gemaakt!

Agenda Praktijk voor Bewustwording, her-inner je zelf!


Foto 1 Raymond Fränzel Foto 5 Raymond Fränzel Klik om te vergroten

Praktijk voor Bewustwording, her-inner je zelf!
Raymond Fränzel

Bewust Achterhoek
Acupunctuur Ademtherapie Biografisch werk & Verhalen Body Stress Release Cadeaus en Gadgets Centra voor Bewustwording Circulaire economie Coaching - Bedrijfscoaching Coaching - Diverse Coaching Coaching - Kindercoaching Coaching - Kledingcoach Coaching - Leiderschapscoaching Coaching - Lifecoaching Coaching - Loopbaancoaching Coaching - Relatiecoaching Coaching - Wandelcoaching Communicatie en presentatie Counselling Craniosacraal therapie Creativiteit Dans & Beweging Dieren Energetisch werk Eten & Drinken Familie- en systeemopstellingen Financiële dienstverlening Grafisch- en Webdesign Haptonomie & Haptotherapie Healing en reading Homeopathie Hypnotherapie Kinderen-Ouders Kindertherapie Kleding Kleurentherapie Kristallen en (Edel)stenen Kruidentherapie Land- en Tuinbouw Lichaamsgerichte Therapie Lichaamswerk Massage Medium Mindfulness & Compassie Muziek, Klank en Stemexpressie Natuurbeleving Natuurgeneeskunde NLP Opleiding en Training Persoonlijke verzorging Professional organizer Psychosociale therapie Psychotherapie Reiki en magnetiseren Retraites Sjamanisme Sport en Beweging Stressmanagement Therapie (diverse) Verhuur Accommodaties Voedingsadvies & Coaching Voetzorg & Voetreflexologie Vrouwenspiritualiteit Wellness Winkels Yoga Zelfrealisatie

Inschrijven nieuwsbrief
Bewust Achterhoek